Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wydaje mi się ,że widziałam ogłoszenia poszukujące tego kota na Śląsku (tablica.pl ) .
Może sprawdzicie w lecznicach w pobliżu działek?

Posted

Jo37 napisał(a):
Wydaje mi się ,że widziałam ogłoszenia poszukujące tego kota na Śląsku (tablica.pl ) .
Może sprawdzicie w lecznicach w pobliżu działek?

Kociak błąkał się w Górkach od pół roku. Iwonka przywiozła go do Sosnowca. Będziemy w Górkach u Iwonki w czwartek. Zaraz też ją poinformuję.
Kociak ma ogłoszenia na tablicy że szuka domu. Ma też album na fb.
Gdyby rzeczywiście ktoś go szukał było by wspaniale bo to kochany ogon :) kocha psy ...koty ...świetnie odnalazł się w domu :)
Z pewnością kiedyś dom miał :)

Posted

Maruda666 napisał(a):
Się przyłączam z kciukami ( a swoją drogą dziwne tam na tym Śląsku macie stwory - Luśkoty, psiokoty :evil_lol: )

Oczywiście też mocno trzymam kciuki.
Danusiu, spore zanieczyszczenie środowiska jest, to się zmutowali.

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
skontaktowałam się z przesympatyczną Panią i wysłałam @ ze zdjęciami naszej znajdy :) czekam na odpowiedź :)

była ogromna nadzieja że psio - kot wróci do domku:( niestety nasz Bonifacy to nie kociak z ogłoszenia:(

Posted

róża35 napisał(a):
A czy Facio na dłużej zostawał sam w domu,tzn.bez żadnego ludzia?,a jak tak to jak się wtedy zachowuje?jest wszystko na swoim miejscu i w całości?;);)

Różyczko chłopak jeszcze nie zostawał sam :) zawsze jest ktoś w domu :) dodatkowo ma cały czas psio - kocie towarzystwo ;)

Posted

Bonifacemu szykuje się fajny domek w Warszawie :) Dogrywamy szczegóły i prosimy o mocne kciuki :):):) Do towarzystwa nasz chłopak będzie miał kolegę :)

Zapowiada się ciekawie:thumbs:

Posted

Bonifacemu szykuje się fajny domek w Warszawie :) Dogrywamy szczegóły i prosimy o mocne kciuki :):):) Do towarzystwa nasz chłopak będzie miał kolegę :)

Dopiero teraz tu trafiłam, trzymam kciuki, żeby chłopcy się dogadali, bo np. moja Melka nienawidzi innych kotów

Posted

Gabi79 napisał(a):
Dopiero teraz tu trafiłam, trzymam kciuki, żeby chłopcy się dogadali, bo np. moja Melka nienawidzi innych kotów

Gabi kochana nasz Bonifacy jest bardzo towarzyski więc wierzę że znajdzie wspólny "język" z drugim kociakiem ;) kciuki bardzo bardzo potrzebne :)
Dziękuję :*