Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dagmar vel Bonifacy bo tak go nazwałyśmy przybłąkał się na wiosnę w okolice działek rekreacyjnych... bardzo kocha ludzi, nie wiadomo nic o nim... w tej chwili mam tylko dla niego tymczas na tydzień i umówiona wizytę w lecznicy jutro na 10.00. czasu strasznie mało, ale bardzo nie chciałabym za tydzień odwieźć go z powrotem :(...Jutro będzie wiadomo coś więcej po wizycie u weta i po nocy spędzonej w mieszkaniu. W tej chwili śpi na szafie... Dogaduje się z psami, lubi dzieci i świetnie jeździ samochodem.

Dziewczynki sytuacja jest poważna :( Dagmar vel Bonifacy nie może z powrotem trafić na działki bo jak to w życiu bywa działkowcy już mają plany jak się go pozbyć :( :( :(

Rozliczenie :
Wydatki :
20 zł - rachunek z lecznicy post 34
25 zł - rachunek z lecznicy post 81
8 zł - rachunek z lecznicy post 87

Wpłaty :
20 zł - Spadek po Quetce : Maciek777

33 zł  - Bazarek Martika@Aischa

http://www.dogomania.com/forum/topic/143371-rozliczamy-bi%C5%BCuteria-zegarki-jesienne-ciuszki-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-21102000/page-15

Stan konta : 12.11.2014 r. : 0 zł

Edited by Martika@Aischa
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem u koty:)
Czyli problemem jest dalszy tymczas? U nikogo w domu nie zmieści się dodatkowy kot?:roll: A może jakiś koci hotel? Jest jakiś w pobliżu?

P.S. 15:55 , a Ty o świetle siedzisz?:cool3: Chyba, że to w nocy było;)

Posted

Maciek777 napisał(a):
Jestem u koty:)
Czyli problemem jest dalszy tymczas? U nikogo w domu nie zmieści się dodatkowy kot?:roll: A może jakiś koci hotel? Jest jakiś w pobliżu?

P.S. 15:55 , a Ty o świetle siedzisz?:cool3: Chyba, że to w nocy było;)

Nie ja a nasza ciocia Iwonka ;) pewnie żeby zdjęcia lepsze wyszły ;)

Posted

yolanovi napisał(a):
I ja do kiciuni przybiegam. Taka ładna dziewczynka, dogaduje sie z psami, lubi dzieci. Czekamy na wieści od weta.

Nasza Zuza po wizycie u weta okazała się 2 letnim wykastrowanym Kocurkiem Bonifacym :D

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Nasza Zuza po wizycie u weta okazała się 2 letnim wykastrowanym Kocurkiem Bonifacym :D

Ale niespodzianka:crazyeye: No to szukamy domku dla Bonifacka - przytulaska :)

Posted

yolanovi napisał(a):
Ale niespodzianka:crazyeye: No to szukamy domku dla Bonifacka - przytulaska :)

szukamy bo to świetny chłopak :) Dagmar vel Bonifacy szuka PILNIE swojego człowieka:)
Musiał mieć kiedyś domek bo to typowo domowy kot :( jest też wykastrowany ...lgnie do człowieka.

Posted

U mnie było odwrotnie - Maruda, którą zabierałam z ulicy jako młodego wykastrowanego kocurka okazała się 3 letnią kocicą. A z twarzy, dałabym sobie rękę odciąć, że to kocur :evil_lol:

Może ktoś go szuka? Komuś musiało na nim zależeć skoro zadbał o kastrację.
Śliczny kociak, taki w typie moich burasków :p

Posted

Maruda666 napisał(a):
Może ktoś go szuka? Komuś musiało na nim zależeć skoro zadbał o kastrację.
Śliczny kociak, taki w typie moich burasków :p

witaj Marudzia kochana :* Błąkał się już od wiosny :(niestety do dziś nikt się nim nie zainteresował :( ktoś się go chyba jednak pozbył :(

Posted

[FONT="MS Shell Dlg 2"]"kotek jest zdrowy, szczupły, ale nie wychudzony. Został pokropiony przeciw kleszczom i pchłom. W noc spał na szafie, 1 raz załatwił się do kuwety. Nie lubi suchej karmy, mokrą pochłania błyskawicznie."
[/FONT]
[FONT="Arial"]
[/FONT]
[FONT="MS Shell Dlg 2"]"Na pewno był kiedyś domowy, ale przez kilka miesiecy radził sobie dobrze na dworze. Za tydzień może być odrobaczony.[/FONT]"

Wiadomości z DT :)

Posted

[quote name='yolanovi']Mogłabym kociorkowi ogłoszenie na tablicy zrobić, tylko nie wiem czy już go ogłaszamy czy co?
z ogłoszeniami się chwilkę wstrzymamy bo [FONT="MS Shell Dlg 2"]dt chce poobserwowac go przez kilka dni, zeby stwierdzic, czy nadaje sie do domku niewychodzacego. [/FONT]

Posted

Martuniu zaglądam do cudnego kociastego :iloveyou: :iloveyou: Bonifacunia :iloveyou:
sciskam za kocinka ogromnie :buzi:
raduje się Martuniu , ze Iwonka wziela tygryska :bye:
...,,działkowicze,, :shake: :-(:-( ... wszędzie ludzkie potwory:shake: i na dogo tez ...:shake: