Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Frida, to niewielka, słodka sunia, która błąkała się po naszej miejscowości, aż trafiła do naszego schroniska. Ma około 2 lata
i jest bardzo miłą i przyjazną sunią, kocha kontakt z człowiekiem, przytulanie, głaskanie. Gdy tylko zamykamy ją w boksie, mała płacze wniebogłosy. To taki przytulak, narączkowiec, do głaskania, tulenia i kochania.

A oto Fridunia:

Edited by Agula99
Posted

No i kolejna dobra informacja! Frida też pojechała do domu. Pani baaardzo psiolubna, bardzo sympatyczna, jak sama powiedziała ona musi mieć psa do tulenia, głaskania, kochania i do spania w łóżku, plus chciałabym żeby wszyscy ludzie byli tak świadomi potrzeb psa i odpowiedniego traktowania jak ta pani. Trzymam kciuki, myślę że też będzie dobrze, mała trafiła na prawdę na super dom! No i oczywiście jesteśmy zaproszeni na WP, pani mieszka z córką w Brzozowie, to może jakieś nasze znajomki Sanockie tam zaglądną :)

Posted

Dziewczyny no i moja prośba, nie wstawiajcie na głównej stronie że Frida i Czesio pojechali do domu, przecież wystarczy ta informacja na wątku. Nie wiem, może ja jestem przewrażliwiona, ale jak tylko jakiś pies znajdzie dom i się o tym napisze to od razu pojawia się następny, tak jakby ktoś to czytał i podrzucał następnego. Wiem że to może jakieś moje wymysły, urojenia i mżonki ale chyba wystarczy ta informacja tylko tutaj.

Posted

Agula99 napisał(a):
Dziewczyny no i moja prośba, nie wstawiajcie na głównej stronie że Frida i Czesio pojechali do domu, przecież wystarczy ta informacja na wątku.

nic juz nigdzie nie można pisać, coraz mniej mi sie to wszystko podoba.

Posted

[QUOTE2214707]nic judziwniie nie można pisać, coraz mniej mi sie to wszystko podoba.[/QUOTE]
Beciu ,taka prawda ,ludzie są dziwni , niestety ja już nie wiem co tam się roi w głowach:shake:

Dobre wiadomosci dzisiaj

Posted

majuska napisał(a):
Fridunia trzymaj się tam :)
Agula no to poczekajmy ze dwa dni, jak jakies wieści dostaniemy z nowego domu, ale potem trzeba będzie się chyba pochwalić :)

Ja nie mówię że nie można, można, ale ja bym się chwaliła tylko na pobocznych wątkach, może to i moje jakieś wymysły, no ale piszę co czuję i tyle.

Posted

Świetna wiadomość :lol:. Agula, zgadzam się z dziewczynami, trzeba bo kilku dnia napisać na głównym co się u nas dzieje ;). O przyjęciach jest pisane na bieżąco, więc o adopcjach też powinno być, no nie? :)

Posted

U Fridy wszystko super, uwielbia siedzieć na balkonie na kocyku, chodzi za panią krok w krok, razem rozwiązują krzyżówki, spała z panią w łóżku , noo baaa :D i jak córka mówi, jest taaaka kochana!!! :D I żebym się nie martwiła, bo ona będzie miała u nich naprawdę super :) Echh żeby tak zawsze różowo było :D

Posted

Wieści od Fridy! Pani jest w niej zakochana!!! Cały czas padały słowa, moja kochana, moja śliczna itp :D, Fridka jest bardzo grzeczna na spacerkach, reaguje tylko negatywnie na osoby pod wpływem, uwielbia siedzieć w oknie i patrzeć na przechodzące osoby, całowana, tulona, kochana, śpi w łóżeczku no i co tu więcej dodać??? Pani będzie ją sterylizowała we wrześniu, więc się pojawi u naszej wetki, to może majuska wtedy będzie i strzeli jakąś fotkę :) Myślę, że mogę zmienić tytuł :D