Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To że kocham Rysia wiecie już. I że dom dla niego to mój cel.
Więc...prosze bardzo - myslcoe, trzymajcie co się da. Nie wiem, może się módlcie, jeśli to pomoże.
Pewien Pan, który właśnie przechodzi na emeryturę - jest zainteresowany adopcją Rysia i wspólnymi spacerami - ot dwóch panów w sile wieku.

Siedzę, i chyba spać nie będę. To jeszcze trochę potrwa, zanim zapadna jakieś decyzje, ale to pierwsze prawdziwe zainteresowanie moim Rysiem.

Rysiu, może przyjdzie dzień, gdy i ty będziesz pakował walizki. A ja będe wtedy z tobą.

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosieńko.Pamiętasz Mysię z Sycyna.Na pewno pamietasz.Ją też kochałaś, również Twoim celem było znalezienie domku dla niej.Tak długo szukałaś, tak długo ja ogłaszałaś, aż ...............domek znalazłaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak samo będzie z Rysiem.Uda się zobaczysz!!!!!
Kurcze, dwóchstatecznych facetów ?Brzmi całkiem superowo!!!!!!
Trzymam, i nie puszczam!!!!

Posted

no mi aż dech zaparło

ale Pan się zastanawia......:cool1:

to ja wysyłam wszystkie możliwe poztytywne fluidy, żeby Pan się zastanowił na TAK

-------->:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:--------->

Posted

Trzymam kciuki, żeby Pan dojrzał szybciej do mysli, że potrzebuje kompana na spacerki takiego jakim jest Rysio.
I żeby obydwoje przypadli sobie do gustu.
I żeby Rysio miał swojego Pana, swój fotel do spania...

Posted

Mam nadzieję. Pan nie tyle że się namyśla, ale czeka bo wolny od obowiązków słuzbowych będzie po Nowym Roku dopiero. A Rysiowi trzeba poświęcić na początku trochę uwagi.

Na razie myślę o nim ciepło.

Moniu - czy pamiętam Mysię. No jasne. Była moją wielką miłością. A najlepsze jest to, że ja nigdy nie byłam i nie jestem miłośnikiem czarnych podpalanych - a i Mysia i Rysiek, dwa psiaki, które ugryzły mnie w serce - takie właśnie są.

Tylko Melba była inna, taka w moim stylu, wielka i kudłata. Do przytulania. I tez była "moja".

Melba i Mysia - mają domy.
Rysio nie - to mnie boli. Ale wierze, jeszcze wierzę, że cosik sie wykroi.

Posted

Pewnei, że się zmieni! Rysio będzie grzał dooopkę w domku tak jak Mysiulec i Melbusia.
Rzeczywiście Mysia i Ryś to ten sam typ;).

A po Nowym Roku? Tzn. zaraz po sylwestrze czy jakiś czas później?