supergoga Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Mam nadzieję, że los Was posłucha. Rysiek jest naprawdę młody z zachowania i wyglądu. To jest cudo nie pies. Bęzie w gazecie. Znajoma Pani,której gopokazałam, sama postanowiłą dac mu taką szansę. Quote
Monia70 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Oooo, przystojniak do gazety? No to ma farta!!!! Ja tam jeszcze nigdy w gazecie nie bylam :razz: ;) Quote
Hakita Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Trzymam mocno kciuki za Rysiulka, musi się w końcu udać!!! Quote
supergoga Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Czekam na potwierdzenie. Rysiu - kochanie - dobranoć, znów mi się nie udało. Szkoda. Quote
basiaap Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 supergoga napisał(a):Czekam na potwierdzenie. Rysiu - kochanie - dobranoć, znów mi się nie udało. Szkoda. Napisz, która gazeta i kiedy. Quote
Monia70 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Gosiu! Jeszcze się nie udało !!!!!! Ale się uda , na pewno!!! Quote
supergoga Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Maja być w wyborczej, ale nie miałam się kiedy dowiedzieć którego dnia. Zaraz napiszę! Quote
saga_86 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ryś nie było mnie tak długo, a ty cały czas nie masz domku:shake: Supergodze to pewnie serce z rozpaczy pęka:-( Quote
supergoga Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Pękło prawie. Zimno, ciemno, a mały Rysiek bez domu. Wszyscy chca ostatnio owszem, małe pieski, ale młodziutkie, szczeniaki. Nikt nie chce Rysia, ma bowiem aż...4 lata. Quote
MonikaP Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Gosiu, a może by tak Ryśka Polsce pokazać? Na przykład w "Moim Psie"? Foczek właśnie dzięki niemu znalazł dom... Quote
PaulinaT Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Rysiu - tak mi przykro, że nie umiem Ci pomóc. Pozostaje mi miec nadzieję, ze znajdziesz ten cudny, prawdziwy,jedyny DOM. Już nieługo... Quote
Hakita Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Takie malutkie psie Cudo nadal czeka...:-( Quote
supergoga Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Niestety, nie mam odzewu od Pani i nic nie wiem. Kurcze, naprawdę ludzie, nic mi nie wychodzi, nic zupełnie. Więc nawet na ogłaszanie w prasie się nie biorę, bo nic z tego na bank nie będzie. Quote
Monia70 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Gosia...............Spuszczę Ci łomot za negatywne mysli :mad::mad::mad: Albo dodam otuchy przytulając :glaszcze::calus::calus::calus::calus: Musi być dobrze, to tylko jesienny brak słońca tak kiepsko działa... Quote
Monia70 Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Gosiu, dzis gdy patrzyłam w blyszczące oczy Malinki, gdy całowalam jej wywalony brzuch to dziękowałam jej , że mogłam Cie poznać. Zobaczysz, będzie jeszcze człwoiek , któremu wyadoptujesz Rysia i on też będzie tak mówił.... Quote
MonikaP Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Gosiu kochana, spokojnie. Z Gazetą jest tak, że dają ogłoszenia o zwierzakach, gdy jest miejsce, więc niestety czasem się parę dni czeka. Kiedyś ogłoszenia były publikowane regularnie - chyba 2 albo 3 razy w tygodniu, ale widzę,że od jakiegoś czasu się to zmieniło. Ja ostatnio czekałam tydzień na ogłoszenie padaczkowego Dinusia... Quote
basiaap Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 supergoga napisał(a):Niestety, nie mam odzewu od Pani i nic nie wiem. Kurcze, naprawdę ludzie, nic mi nie wychodzi, nic zupełnie. Więc nawet na ogłaszanie w prasie się nie biorę, bo nic z tego na bank nie będzie. Oj Gocha, przestań takie rzeczy opowiadać:mad: Zła passa musi minąć i już. Quote
swan Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 passa jak sama nazwa wskazuje, jest czymś przemijającym więc na pewno niedługo będzie passe......:razz: Quote
PaulinaT Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 swan napisał(a):passa jak sama nazwa wskazuje, jest czymś przemijającym więc na pewno niedługo będzie passe......:razz: O! To-to-to! Quote
supergoga Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Szukam, pokazuję, kombinuję - i uzgadniam co mogę. Ale na razie nic to nie daje. Quote
Recommended Posts