Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam nadzieję, że los Was posłucha. Rysiek jest naprawdę młody z zachowania i wyglądu. To jest cudo nie pies. Bęzie w gazecie. Znajoma Pani,której gopokazałam, sama postanowiłą dac mu taką szansę.

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, nie mam odzewu od Pani i nic nie wiem. Kurcze, naprawdę ludzie, nic mi nie wychodzi, nic zupełnie. Więc nawet na ogłaszanie w prasie się nie biorę, bo nic z tego na bank nie będzie.

Posted

Gosia...............Spuszczę Ci łomot za negatywne mysli :mad::mad::mad:
Albo dodam otuchy przytulając :glaszcze::calus::calus::calus::calus:
Musi być dobrze, to tylko jesienny brak słońca tak kiepsko działa...

Posted

Gosiu, dzis gdy patrzyłam w blyszczące oczy Malinki, gdy całowalam jej wywalony brzuch to dziękowałam jej , że mogłam Cie poznać.
Zobaczysz, będzie jeszcze człwoiek , któremu wyadoptujesz Rysia i on też będzie tak mówił....

Posted

Gosiu kochana, spokojnie. Z Gazetą jest tak, że dają ogłoszenia o zwierzakach, gdy jest miejsce, więc niestety czasem się parę dni czeka. Kiedyś ogłoszenia były publikowane regularnie - chyba 2 albo 3 razy w tygodniu, ale widzę,że od jakiegoś czasu się to zmieniło. Ja ostatnio czekałam tydzień na ogłoszenie padaczkowego Dinusia...

Posted

supergoga napisał(a):
Niestety, nie mam odzewu od Pani i nic nie wiem. Kurcze, naprawdę ludzie, nic mi nie wychodzi, nic zupełnie. Więc nawet na ogłaszanie w prasie się nie biorę, bo nic z tego na bank nie będzie.

Oj Gocha, przestań takie rzeczy opowiadać:mad:
Zła passa musi minąć i już.