Monia70 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Napisałm do Brucia z prośba o banerek. Rysiu, jak sie czujesz? Quote
supergoga Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Dzięki dziewczyny. Co do Waszych życzeń, są niestety niezwykle pobożne i tylko tyle. Juz od dawna nikt nie zainteresował się żadnym z moich podopiecznych. Nawet na wątkach słaba oglądalność. A sa takie różne, małe średnie duże. Młode i starsze. Spokojne i niezbyt, czyli żywiołki. Trochę opadają mi ręce. A Ryszardzik - już nie wiem co napisać powiedzieć. Myślę o Gazecie Wyborczej dla niego. Ale jeszcze jak pojadę to sprawdzę jak na smyczy chodzi. Quote
Brucio Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 tekst na banerku taki troche"suchy":-(,jak ktos ma lepszy pomysl to piszcie bo u mnie talentu do tekstow niet:-( Quote
supergoga Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Dzięki,ja już wstawiłam Rysia. Quote
supergoga Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Tylko mi napiszcie jak robić, żeby się odpalał po najechaniu na banerek. tego nie umiem. Quote
Monia70 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 A ja tylko skopiowałam banerek i odpala się od razu z linkiem :roll: Quote
Brucio Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 no wlasnie po skopiowaniu powinien dzialac:???: Quote
supergoga Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Buuu a ja skopiowałam i nie odpala. Monia, może jakos inaczej kopiowałaś. Napisz mi jak. Quote
Monia70 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Gosiu, kliknęłam lewym myszkiem i zaznaczyłam banerek Brucia , dałam prawym kopiuj i później w swoim podpisie wklej. I to wszystko .U mnie działało samo:icon_roc: Quote
supergoga Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Juz zrobiłam tak jak mówiłaś MOniu i działa. Dzieki wielkie. Hurra. teraz Rysiek do domu musi iść. Quote
safarii Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Znowu minie w pracy nie było więc dostepu do internetu też nie było ale widzę, że niestety Rysio jeszcze jest i domku nie ma:shake::shake::shake:. Rysio tak ci dobrze z oczu patrzy może ktoś w nie spojrzy i pokocha wiernego przyjaciela. Quote
supergoga Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Rysio - pies filozof - martwi mnie bardzo. Czyżby nikogo te oczyska nie urzekły.:shake: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 opanowany Ryszardzie nie trać nadziei...;) Quote
PaulinaT Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Ale się zrobił ruch u Rysia-pakera :lol: Quote
supergoga Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Szkoda że tylko na wątku a nie pod jego kojcem. Quote
Monia70 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Taaak, Rysiowe oczka i charakter są przecudne:loveu: A może w tytule wątku napisac , ze jest taki "filozoficzny" i zrównoważony??? Quote
supergoga Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Masz rację Moniu, zmieniłam.Może tomu szczęście przyniesie. Teraz biedak został w klatce zupełnie sam. Jego koleżanka Petarda włąśnie pojechała do domu. Więc Rysio przeżył kolejne niepowodzenie - to nie on pojechał, tylko duża Petulka. Kto weźmie tego malca, no kto??? Quote
PaulinaT Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Maluszek sam został?? Oj biedaczysko... Quote
MonikaP Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A, to tu jest Rysiu :-). Gosiu, a próbowałaś mu robić papierowe ogłoszenia? To jego zdjęcie z bannerka by się do nich idealnie nadawało - on ma faktycznie takie dobre, ciepłe spojrzenie.... A może jakieś "jamnikowe wróżki" by się nim zainteresowały?... Quote
supergoga Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Raczej on nie jest jamnikiem, to całkiem zwykły kundelek. I żeby nie był sam - poszedł z walizami do kojca Maszy i teraz siedzi z królową schroniska. To mu kumple zazdroszczą. Ma niezwykłe spojrzenie i jest najmniej konfliktowym, żeby nie powiedzieć 0-konfliktowym schroniskowcem. Kochany jest bardzo - i tak słodko całuje :oops: Quote
PaulinaT Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Nie mogę - supergoga zakochana w małym czarnym podpalanym :diabloti: :evil_lol: Quote
MonikaP Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 supergoga napisał(a):Raczej on nie jest jamnikiem, to całkiem zwykły kundelek. I żeby nie był sam - poszedł z walizami do kojca Maszy i teraz siedzi z królową schroniska. To mu kumple zazdroszczą. Ma niezwykłe spojrzenie i jest najmniej konfliktowym, żeby nie powiedzieć 0-konfliktowym schroniskowcem. Kochany jest bardzo - i tak słodko całuje :oops: Gosiu,ja wiem,że jamnikiem nie jest, ale czasem wystarczy, że jest "jamnikowaty" ;-). Sonia z poznańskiego schronu też z jamnikiem miała wspólne tylko "niskie podwozie", a cały czas się o niej mówiło "jamnikowata Sonia" i interesowali się nią wielbiciele jamników. A poszła do domu amatorki chartów nawiasem mówiąc :evil_lol:. Quote
Monia70 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 To RYŚ teraz strasznie ważny będzie jak z samą królową przebywa! Quote
Recommended Posts