Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczyny. Co do Waszych życzeń, są niestety niezwykle pobożne i tylko tyle. Juz od dawna nikt nie zainteresował się żadnym z moich podopiecznych. Nawet na wątkach słaba oglądalność. A sa takie różne, małe średnie duże. Młode i starsze. Spokojne i niezbyt, czyli żywiołki.

Trochę opadają mi ręce.
A Ryszardzik - już nie wiem co napisać powiedzieć. Myślę o Gazecie Wyborczej dla niego.
Ale jeszcze jak pojadę to sprawdzę jak na smyczy chodzi.

Posted

Znowu minie w pracy nie było więc dostepu do internetu też nie było ale widzę, że niestety Rysio jeszcze jest i domku nie ma:shake::shake::shake:.
Rysio tak ci dobrze z oczu patrzy może ktoś w nie spojrzy i pokocha wiernego przyjaciela.

Posted

Masz rację Moniu, zmieniłam.Może tomu szczęście przyniesie.
Teraz biedak został w klatce zupełnie sam. Jego koleżanka Petarda włąśnie pojechała do domu. Więc Rysio przeżył kolejne niepowodzenie - to nie on pojechał, tylko duża Petulka.

Kto weźmie tego malca, no kto???

Posted

A, to tu jest Rysiu :-). Gosiu, a próbowałaś mu robić papierowe ogłoszenia? To jego zdjęcie z bannerka by się do nich idealnie nadawało - on ma faktycznie takie dobre, ciepłe spojrzenie....
A może jakieś "jamnikowe wróżki" by się nim zainteresowały?...

Posted

Raczej on nie jest jamnikiem, to całkiem zwykły kundelek. I żeby nie był sam - poszedł z walizami do kojca Maszy i teraz siedzi z królową schroniska. To mu kumple zazdroszczą.
Ma niezwykłe spojrzenie i jest najmniej konfliktowym, żeby nie powiedzieć 0-konfliktowym schroniskowcem.

Kochany jest bardzo - i tak słodko całuje :oops:

Posted

supergoga napisał(a):
Raczej on nie jest jamnikiem, to całkiem zwykły kundelek. I żeby nie był sam - poszedł z walizami do kojca Maszy i teraz siedzi z królową schroniska. To mu kumple zazdroszczą.
Ma niezwykłe spojrzenie i jest najmniej konfliktowym, żeby nie powiedzieć 0-konfliktowym schroniskowcem.

Kochany jest bardzo - i tak słodko całuje :oops:

Gosiu,ja wiem,że jamnikiem nie jest, ale czasem wystarczy, że jest "jamnikowaty" ;-). Sonia z poznańskiego schronu też z jamnikiem miała wspólne tylko "niskie podwozie", a cały czas się o niej mówiło "jamnikowata Sonia" i interesowali się nią wielbiciele jamników. A poszła do domu amatorki chartów nawiasem mówiąc :evil_lol:.