supergoga Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Moje małe psię szczęście - jesteś teraz moim głównym celem domkowym. Tylko jakos tak słabo nam ten domek się wynajduje. Za wolno. DOMKU - Rysio - wspaniały Rysio czeka!!!:-( Quote
safarii Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Niech piątek należy dziś do Ciebie Rysio!!!!:multi::multi::multi: Quote
supergoga Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Do schroniska w Buku przybył nowy pies - a Rysio niestety nie zapakował walizki i nie powędrował do domku. Nadal wyoatruje. Tak mi go szkoda.:-( Quote
supergoga Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Mój ukochany Ryszard - nadal nikt nie chce ofiarować mu serca. Quote
supergoga Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Moje słonko jedyne - znów u ciebie nikogo. Chodź z cioteczka - pójdziemy na daleki spacerek. Jak się zmęczysz, poniose cię na rękach - masz wszak krótkie nóżki. Pamiętaj Rysiulku, że moje serduszko należy do ciebie. Tego twojego nieśmiałego buziaka nadal pamiętam :oops:. Znajdę ci domek, obiecuję, choćbym miała pojechać z toba na koniec Polski. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 uroczy Ryszardzie na 1 idź. Quote
supergoga Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Rysiek, trochę mnie nie ma a ty tak daleko. Wędruj skarbie na góre, tutaj nikt cię nie zobaczy. Quote
PaulinaT Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 supergoga napisał(a): Pamiętaj Rysiulku, że moje serduszko należy do ciebie. Tego twojego nieśmiałego buziaka nadal pamiętam :oops:. No i prosze jakie to proste :evil_lol: Wystarczy nieśmiało ciotkę polizac i już - serduszko ciotki należy do! :diabloti: Quote
basiaap Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Mały Rysiu... zero zainteresowania:shake: No ja się będę upierać przy tych nowych fotkach, ciotko supergogo:eviltong: Quote
Hakita Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Te słodkie oczęta nadala czekają...:-( Quote
supergoga Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Fotki się chyba robią. Tylko że Iwonka w weekendy jest poza Bukiem, a w normalnym dniu jest tyle pracy i wczęsnie brak odpowiedniej pogody. Ale będą foteczki mojego Ryszarda!!! Quote
supergoga Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Rysiulek mój kochany - pokaż się. Quote
kaLOlina Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Rysiek jaki ty piekny jestes.... i jaki kochany....!!!!!!!!!!!!! Quote
supergoga Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 I Karolino - jaki smutny bardzo. Bezdomny Ryszardzik - tak ładnie prosi o dom. Quote
PaulinaT Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Rysio-paker :cool3: W realu jest duuuuuuuuuuuużo śliczniejszy!!! :lol: Quote
PaulinaT Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Portret Rysia - specjalnie dla cioteczki supergogi! Quote
supergoga Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Dziękuję za portret mojego idola. Quote
PaulinaT Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 supergoga napisał(a):Dziękuję za portret mojego idola. A może ciut więcej entuzjazmu?? :cool3: Quote
basiaap Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Takie fajne małe czarne podpalane.... i nic:shake: Quote
supergoga Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Nosz nic, a on jest autentycznie świetny. Siła spokoju i uroku w krzywiznach łap i smętnych, melancholijnych oczach. Co ja mam zrobić. Bo z entuzjazmu już od jakiegoś czasu raczej nic nie zostało.:-( Quote
Monia70 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ciocia Gosia dopiero dzis pokazała mi Rysia. Wiem, ze juz długo czeka ale pamiętacie czas oczekiwania i poszukiwania domku dla Mysi z Sycyna???? Zobaczci jaak długo to tam trwało.A pisze o Mysi bo jakoś mi tak podobieństwo wychodzi.Tyle, że Rysio bardziej czarny i bardziej gładki.A reszta taka sama.Krótkie nóżki, owalna sylwetka.... No a moja Malizna z Sycyna- tez tak długgggggo czekała.No i co? Dzis minęło 2 lata jak jest u mnie( a jechałam właściwie po Mysię). Wierzę, że Ryś bedzie miał dom.Nie moze być inaczej! Quote
Hakita Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Takie piękne oczęta jeszcze nie mają domeczku...:shake: Quote
Monia70 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 A może ktos by zrobił banerek dla zwyklego -niezwykłego ,spokojnego Rysia? Quote
basiaap Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Monia70 napisał(a):Ciocia Gosia dopiero dzis pokazała mi Rysia. Wiem, ze juz długo czeka ale pamiętacie czas oczekiwania i poszukiwania domku dla Mysi z Sycyna???? Zobaczci jaak długo to tam trwało.A pisze o Mysi bo jakoś mi tak podobieństwo wychodzi.Tyle, że Rysio bardziej czarny i bardziej gładki.A reszta taka sama.Krótkie nóżki, owalna sylwetka.... No a moja Malizna z Sycyna- tez tak długgggggo czekała.No i co? Dzis minęło 2 lata jak jest u mnie( a jechałam właściwie po Mysię). Wierzę, że Ryś bedzie miał dom.Nie moze być inaczej! To wszystko prawda. Tylko że nie wszystkim psiakom się udaje. Jak się długo nic nie dzieje, trochę skrzydła człowiekowi opadają... No, do kolejnej udanej adopcji;). Życzę Rysiowi, żeby był kolejny na liście udanych adopcji ciotki supergogi. Quote
Recommended Posts