Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moje małe psię szczęście - jesteś teraz moim głównym celem domkowym. Tylko jakos tak słabo nam ten domek się wynajduje. Za wolno.

DOMKU - Rysio - wspaniały Rysio czeka!!!:-(

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje słonko jedyne - znów u ciebie nikogo. Chodź z cioteczka - pójdziemy na daleki spacerek. Jak się zmęczysz, poniose cię na rękach - masz wszak krótkie nóżki.
Pamiętaj Rysiulku, że moje serduszko należy do ciebie. Tego twojego nieśmiałego buziaka nadal pamiętam :oops:.
Znajdę ci domek, obiecuję, choćbym miała pojechać z toba na koniec Polski.

Posted

supergoga napisał(a):

Pamiętaj Rysiulku, że moje serduszko należy do ciebie. Tego twojego nieśmiałego buziaka nadal pamiętam :oops:.

No i prosze jakie to proste :evil_lol:
Wystarczy nieśmiało ciotkę polizac i już - serduszko ciotki należy do!

:diabloti:

Posted

Fotki się chyba robią. Tylko że Iwonka w weekendy jest poza Bukiem, a w normalnym dniu jest tyle pracy i wczęsnie brak odpowiedniej pogody.
Ale będą foteczki mojego Ryszarda!!!

Posted

Nosz nic, a on jest autentycznie świetny. Siła spokoju i uroku w krzywiznach łap i smętnych, melancholijnych oczach.
Co ja mam zrobić.
Bo z entuzjazmu już od jakiegoś czasu raczej nic nie zostało.:-(

Posted

Ciocia Gosia dopiero dzis pokazała mi Rysia.

Wiem, ze juz długo czeka ale pamiętacie czas oczekiwania i poszukiwania domku dla Mysi z Sycyna???? Zobaczci jaak długo to tam trwało.A pisze o Mysi bo jakoś mi tak podobieństwo wychodzi.Tyle, że Rysio bardziej czarny i bardziej gładki.A reszta taka sama.Krótkie nóżki, owalna sylwetka....
No a moja Malizna z Sycyna- tez tak długgggggo czekała.No i co? Dzis minęło 2 lata jak jest u mnie( a jechałam właściwie po Mysię).
Wierzę, że Ryś bedzie miał dom.Nie moze być inaczej!

Posted

Monia70 napisał(a):
Ciocia Gosia dopiero dzis pokazała mi Rysia.

Wiem, ze juz długo czeka ale pamiętacie czas oczekiwania i poszukiwania domku dla Mysi z Sycyna???? Zobaczci jaak długo to tam trwało.A pisze o Mysi bo jakoś mi tak podobieństwo wychodzi.Tyle, że Rysio bardziej czarny i bardziej gładki.A reszta taka sama.Krótkie nóżki, owalna sylwetka....
No a moja Malizna z Sycyna- tez tak długgggggo czekała.No i co? Dzis minęło 2 lata jak jest u mnie( a jechałam właściwie po Mysię).
Wierzę, że Ryś bedzie miał dom.Nie moze być inaczej!

To wszystko prawda. Tylko że nie wszystkim psiakom się udaje. Jak się długo nic nie dzieje, trochę skrzydła człowiekowi opadają... No, do kolejnej udanej adopcji;). Życzę Rysiowi, żeby był kolejny na liście udanych adopcji ciotki supergogi.