Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 563
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Basiaap, czyzbyśmy po raz pierwszy miały jednakowego ulubieńca, bo mimo, że mały, czarny podpalany - to Rysia fanką jestem też. Może dlatego, że ma ujmujący, cudowny charakter i taki spokój.

Posted

supergoga napisał(a):
Basiaap, czyzbyśmy po raz pierwszy miały jednakowego ulubieńca, bo mimo, że mały, czarny podpalany - to Rysia fanką jestem też. Może dlatego, że ma ujmujący, cudowny charakter i taki spokój.

Nie wierzę :p

Posted

No skoro Rysiek ma 2 takie fanki jak my - Basiaap - to on musi dom w ko ńcu znaleźć. Jest tego wart. Domek będzie miał super kumpla. Rysiek jest rewelacyjny (choc niby nie do końca w typie moich ulubieńców ;) ) - ale ma to coś.
Rysiu - ciotka niedługo pewnie cię odwiedzi.

Posted

supergoga napisał(a):
No skoro Rysiek ma 2 takie fanki jak my - Basiaap - to on musi dom w ko ńcu znaleźć. Jest tego wart. Domek będzie miał super kumpla. Rysiek jest rewelacyjny (choc niby nie do końca w typie moich ulubieńców ;) ) - ale ma to coś.
Rysiu - ciotka niedługo pewnie cię odwiedzi.

Ja tam wierzę, że znajdzie, tyle fajnych psów tak długo czekało, aż któregoś dnia.... znalazł się ten fajowy domek.

Tylko szkoda że tak długo:-(