Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie prosiłam żeby mogła jeszcze pobyć. Ja nie wiem jak przezyjemy wszystcy jej powrót do klatki i zimnej budy - z kanapy.
Paweł też minę ma nietęgą, sam mnie prosił o poszukanie czegos dla Luśki.
Na kolanach dziękowac będę za pomoc dla Lusindy.

Posted

Co tu robić....co tu robić.....?
Ja już nie mam pomysłów, nie wiem co robić z psinami, które przybywają....:placz:
Lusieńko Ty nie możesz wrócić do schronu............:placz:

Posted

Gośka, a ogłoszenie zmodyfikowałaś? Bo po tym domowym epizodzie wiecie już o Lusi coś więcej, prawda? Może by właśnie napisać, że w domu zachowuje się inaczej, że najwyraźniej schronisko ją dobija, a kanapa i ciepełko "otwierają"? I dać tę fotkę z kanapy? Piękna jest. Może kogoś ruszy?

Posted

OPisy już dawno pozmieniane, dopisany domowy fragment, dodana fotka z kanapy. Niestety nikogo nic nie rusza, a czas powrotu coraz bliższy. Chyba to już w każdej chwili będzie musiała wrócić do schroniska.

Posted

supergoga napisał(a):
W poniedziałek Lusia będzie w poznańskiej gazecue Echo Miasta. To darmowa gazeta, sporo osób ją bierze. Może...

Gosia, jesli chcesz, dam ogloszenie do Wyborczej, z tym ślicznym zdjęciem na kanapie.

Posted

supergoga napisał(a):
BYłoby super, to też zwiększy jej szansę. Nie moge dopuścić żeby wrócila, a czuję się zupełnie bezradna.
Dzięki MOniko.

Napisz mi tylko na pw, jaki nr telefonu mam podać.

Posted

Lusia wróciła do schroniska. Niestety musiała. Nie było rady i możliwości a nie znalazłam jej nic zastępczego.
Szkoda jej - wiem, że może za mało się starałam. Biedna mała Lusia - znów w budzie.
Paweł przeżył to bardzo, ale nie było rady. Miejsce potrzebne jest dla psa po kastracji - Rysia.