supergoga Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Oj mam - i dobrze wiesz co. Nie należę do jej fan - clubu. Ale cierpliwy i spokojny dome by się dla niej przydał przed zimą. Quote
supergoga Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Lucinda czeka na dom - w sumie ładna z niej panienka. Quote
supergoga Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Podniosę Lusię, może jej się uda. Quote
basiaap Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jest ładna. Naprawdę. Oby nie musiała spędzać zimy w schronisku... Ech, ręce opadają:shake: Czemu się nie zgłaszacie, ludzie??? Quote
supergoga Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Spędzi na bank, zime i nie tylko. Przepraszam was - ale ostatnio nie mam optymizmu w sobie - więc może lepiej dam sobie spokój na razie. Jest po prostu źle. Quote
basiaap Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 supergoga napisał(a):Spędzi na bank, zime i nie tylko. Przepraszam was - ale ostatnio nie mam optymizmu w sobie - więc może lepiej dam sobie spokój na razie. Jest po prostu źle. Ciotka....:placz: Strasznie mi przykro, że takiego doła masz:-( Wiem, Beniu...:-( Ale nie "dawaj sobie spokoju", "Twoje" pieski czekają... odwróci się, zobaczysz:glaszcze: Pomysl, ilu psom udało Ci się pomóc... Quote
Hakita Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Z tym optymizmem to i u mnie ostatnio podobnie...:roll: No, ale cóż nadzieję gdzieś tam w serduszku jeszcze mam i życzę Lusi cudownego domeczku... Quote
supergoga Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 Podniosę Lusie, choc bez wiary w powodzenie tego co robię. Zimno, a Lusia ma takie krótkie futerko - zamarznie w budzie i schroniskowej klatce. Wtedy dopiero będzie dół. Quote
MonikaP Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Gosiu, a czy możesz napisać, co masz "do zarzucenia" Lusi? Proszę, opisz ją, żeby było wiadomo, jakiego domu jej szukać? Quote
supergoga Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Lusia jest nieufna, szczeka na obcych - nie gryzie, tylko ucieka - boi się. Pawła zna - i on może zrobić z nią wszystko. To jest pies, który jak da mu sie serce - pokocha całym sobą. I będzie wierny. Ale póki co - potrzebuje spokojnego domu, bez dzieci, które będą ją straszyły. Najlepiej cierpliwi ludzie, którzy dadzą jej czas - a wtedy sama się otworzy. Była taka sunia Psotka ( też z Buku, siostra czarka) - była taka sama. Teraz śpi na kanapie. Domek dał czas, nic na siłę - trochę trwało ale jest super sunią. Taki domek potrzebny jest dla Lusi. Jak nie będzie jej ukochanego Pawła - to przeniesie uczucia na tych, którzy dadzą jej swoje serce i opieke. Quote
safarii Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Lusiu choć z tego co czytam jesteś "nieśmiała" to ŚMIAŁO pędź na górę gdzie twoje miejsce!!! Quote
basiaap Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 supergoga napisał(a):Lusia jest nieufna, szczeka na obcych - nie gryzie, tylko ucieka - boi się. Pawła zna - i on może zrobić z nią wszystko. To jest pies, który jak da mu sie serce - pokocha całym sobą. I będzie wierny. Ale póki co - potrzebuje spokojnego domu, bez dzieci, które będą ją straszyły. Najlepiej cierpliwi ludzie, którzy dadzą jej czas - a wtedy sama się otworzy. Była taka sunia Psotka ( też z Buku, siostra czarka) - była taka sama. Teraz śpi na kanapie. Domek dał czas, nic na siłę - trochę trwało ale jest super sunią. Taki domek potrzebny jest dla Lusi. Jak nie będzie jej ukochanego Pawła - to przeniesie uczucia na tych, którzy dadzą jej swoje serce i opieke. Znaczy z psem wszystko w porządku, tylko czasu potrzebuje i tyle kłopotu. No i domu bez małych dzieci. Wskakuj na górę psinko! Quote
supergoga Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Ciężko z tym domkiem dla Luśki - a ona maleńka i krótkowłosa. Idzie zima - będzie źle. Nie wiem, jak sobie poradzi? Quote
Hakita Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Goniu, a te wszystkie psiaki i Lusieńka mają allegro? :cool3: Quote
basiaap Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Hakita napisał(a):Goniu, a te wszystkie psiaki i Lusieńka mają allegro? :cool3: Odpowiem za Gosię, Hakito, bo wiem - mają, od dawna. No i na razie nic... Quote
supergoga Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Mają tak jak pisze Basiaap - i allegro i inne netowe ogłoszenia. Po prostu mam kanał w szczęściu - chyba się bezpowrotnie skończyło. I dlatego Lusia, Rysio, Czarek i inne ślęczą w schronisku. Quote
supergoga Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Gdzie jest taki spokojny, cierpliwy domek dla Lusi Quote
Hakita Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 No i żeby nic...:shake: Ale nie ma co się załamywać, przez kilka miesięcy wystawiałam na allegro jednego, chorego pieska, bez skutku do czasu - właśnie znalazł domek. :) Dlatego i Lusia znajdzie!!! Quote
safarii Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Lusia, Lusia do góry odważnie biegnij:multi::multi::multi: Quote
supergoga Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Lusia juz nawet z budy nie wychodzi jak przychodzi ktoś do schroniska. W sobotę z TZ-em bylismy karmic i oporządzać psaiki, wszystkie ganiały po kolei po wybiegu, tylko Lusia mruczała ze strachu schrowana w budzie. Tylko do Pawła przybiega w podskokach. Kiepsko to widzę. Quote
basiaap Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 supergoga napisał(a):Lusia juz nawet z budy nie wychodzi jak przychodzi ktoś do schroniska. W sobotę z TZ-em bylismy karmic i oporządzać psaiki, wszystkie ganiały po kolei po wybiegu, tylko Lusia mruczała ze strachu schrowana w budzie. Tylko do Pawła przybiega w podskokach. Kiepsko to widzę. Jeśli tylko trafiłaby na odpowiednią osobę, będzie dobrze. Skoro ufa jednemu człowiekowi, znaczy to da się zrobić, da się ją do siebie przekonać. Oby znalazł się ktoś, kto zechce otworzyć drzwi przed takim właśnie "trudniejszym" pieskiem. Zdarzają się tacy i to fajne domy są. Trzymam kciuki za Lusię. Quote
Recommended Posts