supergoga Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Lusia ma nowego kolegę w schronisku, ponoc podobny do Korka (taki starszy Korek). A my powoli przymierzamy sie do sterylki. Tylko na razie nie ma gdzie jej zabrać na te parę dni. U mnie całuy dzień do wieczora pustostan - tylko zazdrosna i zła Lagunka. Musze poszukac czegoś a wtedy sterylka koniecznie. Żeby czasem kolega czegoś nie zmalował. Na razie sprawa pod kontrolą. Quote
MonikaP Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='supergoga']Oto Lusieńka O :loveu:. I jest to moim skromnym zdaniem całkiem niczego sobie Luśka :loveu:. Quote
supergoga Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Nosz wszak tak - cud Lusieńka, już bez syneczka, ale z kolegą - bez obawy, zabezpieczona przed niepożądanym przyrostem w klatce. Komu modelke Lusię, komu. I zaraz zakładam wątek Lucjana - vel Lucka, jej kolegi. Zobaczycie jaki podobny. Quote
PaulinaT Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Ona naprawdę jest niczego sobie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basiaap Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 No proszę, Lusia jest ładną psiną - na tych fotkach bardzo atrakcyjnie się prezentuje:loveu: A jak jeszcze wysterylizowana będzie... Ktoś się powinien skusić. Quote
supergoga Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Na razie nikt o nią nawet nie pyta. O sterylce myślimy juz na poważnie, tylko jak zwykle miejsce po zabiegu jest problemem. Ja tym razem chyba jej nie zabiorę do siebie - nie dam rady czasowo. Ale sprawę mamy na uwadze i juz czynimy rozmowy pewne. Quote
Hakita Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Ależ Pannica...:loveu::loveu::loveu: I nikt nie chce takiego Cudeńka??? :cool3: Quote
supergoga Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Panienka wymaga cierpliwej osoby, dla Pawa zrobi wszystko, innych sie po prostu boi. Ale wiemy wszak z doświadczenia, że domek, dobry domek, leczy wszelkie strachy i fobie. Quote
PaulinaT Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 supergoga napisał(a):Panienka wymaga cierpliwej osoby, dla Pawa zrobi wszystko, innych sie po prostu boi. Ale wiemy wszak z doświadczenia, że domek, dobry domek, leczy wszelkie strachy i fobie. Oj zdecydowanie tak!!! Quote
Hakita Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Domku przybywaj w końcu!!! :mad::mad::mad: Quote
safarii Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Oj Lusia to rzeczywiście dostojna kobitka i jakie ma białe skarpetki:crazyeye:! Quote
MonikaP Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Paulina, ja nie wiem, co to za hehe, bo Lusia, moim zdaniem, jest całkiem przystojną psiną...8) Quote
PaulinaT Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 MonikaP napisał(a):Paulina, ja nie wiem, co to za hehe, bo Lusia, moim zdaniem, jest całkiem przystojną psiną...8) Co do jej przystojności - zgadzam się w stu procentach :p Quote
MonikaP Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 PaulinaT napisał(a):Co do jej przystojności - zgadzam się w stu procentach :p Czy Gosia napisze, jak było w Buku? :razz: Quote
supergoga Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Było jak zwykle bezdomnie. Tylko Lolus opuścił wreszcie po roku schroniskową klatkę i pojechał do stolicy, lub w jej okolice. Lusia - tak...jak ktoś lubi takie małe czarne cienkie, patykowate - to jest śliczna. I nadal taka sama.:evil_lol: Quote
basiaap Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Lusia też jakoś długo już czeka:shake: Nie rozumiem, przecież to ładna psinka i nieduża zimy w budzie to dla takich psinek okropna sprawa:placz: Quote
safarii Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 no i nie zapominajmy...Lusia Wspaniała:evil_lol: Quote
AlderaanBC's Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 supergoga napisał(a):Lusia - tak...jak ktoś lubi takie małe czarne cienkie, patykowate - to jest śliczna. I nadal taka sama.:evil_lol: Masz coś do Lusi? :mad: :roll: Oj Pawełek Ci da!!! :diabloti: Quote
Recommended Posts