Hakita Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Biegniemy na samiuteńką górę wszystkim się pokazać!!! Quote
supergoga Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Korek jest rewelacyjnym psem. Odwiedziałm go niedawno. Jest ogromnie kontaktowy, mądry. Szybko się uczy. Jego opiekun twierdzi, że to bęzie super pies. Zdrowy, ciekawy świata. W tygodniu zostanie zaszczepiony. Ma książeczkę zdrowia. Komu ślicznego Koreczka z buzią jakby poplamioną mleczkiem? Quote
Hakita Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Cioteczko Supergogo, ja dopiero od niedawna aktywna. :roll: Powiedz mi Kochana, robić te plakaty? Przyznam, że wcześniej miałam życiowe wariacje i nie zrobiłam do tej pory, wybacz...:oops: Quote
supergoga Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Na razie poczekaj. Ktos tam o Korka sie dopytywał. A jak pójdzie malec, zrobimy Lusi lepsze fotki. Quote
AlderaanBC's Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 KOREK jest BOSSSKI!!!!!!! :loveu: PRZYSIĘGAM!!!!! No dzisiaj pada, szaro, buro i zimno, ale może uda mi się zrobić jakieś zdjęcie, żeby oddało cały "korkowy" urok i wdzięk.... Quote
Hakita Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 No to trzymamy mocno kciuki i czekamy na nowe foteczki...;) Quote
AlderaanBC's Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Kochani...chciałam Wam powklejać nowe zdjęcia Korka, które zrobiłam dzisiaj rano, ale "miau" nie działa:shake: Tak czy siak...nic to, bo... KOREK POJECHAŁ WŁAŚNIE DO NOWEGO DOMKU!!!!!!! :multi::loveu::multi::loveu: I kolejne jego zdjęcia będą już nadsyłane stamtąd. :loveu::multi: Niestety jego mamusia-Lusia czeka na domek :placz: Quote
MonikaP Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 AlderaanBC's;6805571 napisał(a):Kochani...chciałam Wam powklejać nowe zdjęcia Korka, które zrobiłam dzisiaj rano, ale "miau" nie działa:shake: Tak czy siak...nic to, bo... KOREK POJECHAŁ WŁAŚNIE DO NOWEGO DOMKU!!!!!!! :multi::loveu::multi::loveu: I kolejne jego zdjęcia będą już nadsyłane stamtąd. :loveu::multi: Niestety jego mamusia-Lusia czeka na domek :placz: Hoho, a to niespodzianka :lol:! Niech Koreczkowi będzie dobrze w nowym domu :multi:!. A może dałoby się zrobić jakieś ładne zdjęcia Lusi, żeby uchwycić w niej to "coś"? Tak, jak na pierwszych zdjęciach Korka udało się uchwycić jego......;-) koreczkowatość ;-) . Quote
PaulinaT Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Bardzo się cieszę :multi: Korek w nowym domku! No to teraz czas na Luśkę. Quote
supergoga Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Z małpą Luśką bęzie trudniej, bowiem nie posiada ona tegoz uroku który miał jej synek - może Korek (Max) miał to po tacie? Lusia jest ładną sunią, i dla człowieka którego pokocga jest super. Razem z Iwona obserwujemy to w relacji: Lusia - Paweł. Nas ma ochotę zeżreć, za Pawłem pójdzie w ogień. To jej pan. Jak pokocha, to na zawsze. Tylko - kogo? A to Korek - Max w nowym domku. Razem z 10 - letnim kolegą: KOreczku - cioteczka życzy szczęścia. Dziś dobry dzień, dwa malce w domu, bo i Fuga pojechała. Ale kolejne przybywają. Niestety. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 gratuluję malutki. Śliczny jest maluszek.:loveu: Quote
PaulinaT Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ale sie szczęście do malucha uśmiechnęło! :loveu: Quote
AlderaanBC's Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Ciociu Supergogo....wielkie dzięki za wklejenie tych zdjęć. Dostałam je wczoraj i obiecałam wkleić....a "miau" cały czas nie działa...a ja nie umiem inaczej wklejać...:oops::roll: KORECZKU-MAXIU wszystkiego dobrego w nowym domeczku!!!! :loveu::multi: Oby mamusia-Lusia miała tyle szczęścia co Ty!!!! :loveu: Quote
PaulinaT Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 AlderaanBC's;6850581 napisał(a):Oby mamusia-Lusia miała tyle szczęścia co Ty!!!! :loveu: I za to trzymac kciuki będę! :thumbs: Quote
supergoga Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Ja też. Niech wreszcie i mamusia się wyciszy i zazna szczęścia w domku. Quote
supergoga Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Podniose Lusię. Na pewno bardzo tęskni za synkiem. Może znajdzie się dla niej domek, gdzie zapomni, że znów jest zupełnie sama. Quote
supergoga Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Luśka czeka na domek. Jest pilnie potrzebny. Zobaczcie jaka to niewielka psinka Synek w domku a ona teraz taka samotna. Quote
supergoga Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Tu także nikt. Cosik bukowskie psiaki sympatyków nie mają. A szkoda, bo też potrzebują domków. Quote
PaulinaT Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ale ona ma słodką plamke na boku ryjka :loveu: Quote
supergoga Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Plamkę słodką ma i w s7umie jest małą słodką sunią, ale ze strachu, z braku zaufania szczeka i nie chce podejść jak kogoś nie zna. Pawła kocha, on może wszystko, na ręce wziąć, przytulić poklepać. Jeśli ktoś ją pokocha i da jej czas - będzie tak samo. Teraz szykujemy sterylke Lusi. TYlko znów nie wiemy, gdzie po sterylce ją zabrać. Hmmm. Może uda sie jakos tak przed weekendem, to zabiorę do siebie, o ile moja suka nie dostanie znów szału. Quote
basiaap Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Biedula, synusia ktoś zauważył i zechciał, a ona nadal w schronie. Dlaczego ludzie tak się do tych szczeniaków rwą, a dojrzały pies to już mniej atrakcyjny:roll:. Przecież szczeniak to często zmasakrowane mieszkanie... albo buty... albo ogród...:evil_lol: Lusiu, oby cię ktoś pokochał. Quote
Hakita Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Nie było mnie troszkę, a tu takie wspaniałe wiadomości...:loveu::loveu::loveu: Bądź szczęśliwy Pieseczku w nowym domeczku!!! :multi: Lusiu kochana, oby i do Ciebie szczęście się uśmiechnęło... Quote
Recommended Posts