Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korek jest rewelacyjnym psem. Odwiedziałm go niedawno. Jest ogromnie kontaktowy, mądry. Szybko się uczy. Jego opiekun twierdzi, że to bęzie super pies.
Zdrowy, ciekawy świata. W tygodniu zostanie zaszczepiony. Ma książeczkę zdrowia.
Komu ślicznego Koreczka z buzią jakby poplamioną mleczkiem?

Posted

Cioteczko Supergogo, ja dopiero od niedawna aktywna. :roll:
Powiedz mi Kochana, robić te plakaty?
Przyznam, że wcześniej miałam życiowe wariacje i nie zrobiłam do tej pory, wybacz...:oops:

Posted

Kochani...chciałam Wam powklejać nowe zdjęcia Korka, które zrobiłam dzisiaj rano, ale "miau" nie działa:shake:

Tak czy siak...nic to, bo... KOREK POJECHAŁ WŁAŚNIE DO NOWEGO DOMKU!!!!!!! :multi::loveu::multi::loveu: I kolejne jego zdjęcia będą już nadsyłane stamtąd. :loveu::multi:

Niestety jego mamusia-Lusia czeka na domek :placz:

Posted

AlderaanBC's;6805571 napisał(a):
Kochani...chciałam Wam powklejać nowe zdjęcia Korka, które zrobiłam dzisiaj rano, ale "miau" nie działa:shake:

Tak czy siak...nic to, bo... KOREK POJECHAŁ WŁAŚNIE DO NOWEGO DOMKU!!!!!!! :multi::loveu::multi::loveu: I kolejne jego zdjęcia będą już nadsyłane stamtąd. :loveu::multi:

Niestety jego mamusia-Lusia czeka na domek :placz:

Hoho, a to niespodzianka :lol:! Niech Koreczkowi będzie dobrze w nowym domu :multi:!.

A może dałoby się zrobić jakieś ładne zdjęcia Lusi, żeby uchwycić w niej to "coś"? Tak, jak na pierwszych zdjęciach Korka udało się uchwycić jego......;-) koreczkowatość ;-) .

Posted

Z małpą Luśką bęzie trudniej, bowiem nie posiada ona tegoz uroku który miał jej synek - może Korek (Max) miał to po tacie?
Lusia jest ładną sunią, i dla człowieka którego pokocga jest super. Razem z Iwona obserwujemy to w relacji: Lusia - Paweł. Nas ma ochotę zeżreć, za Pawłem pójdzie w ogień. To jej pan.
Jak pokocha, to na zawsze.
Tylko - kogo?

A to Korek - Max w nowym domku.
Razem z 10 - letnim kolegą:

KOreczku - cioteczka życzy szczęścia. Dziś dobry dzień, dwa malce w domu, bo i Fuga pojechała. Ale kolejne przybywają. Niestety.

Posted

Ciociu Supergogo....wielkie dzięki za wklejenie tych zdjęć.
Dostałam je wczoraj i obiecałam wkleić....a "miau" cały czas nie działa...a ja nie umiem inaczej wklejać...:oops::roll:

KORECZKU-MAXIU wszystkiego dobrego w nowym domeczku!!!! :loveu::multi:

Oby mamusia-Lusia miała tyle szczęścia co Ty!!!! :loveu:

Posted

Plamkę słodką ma i w s7umie jest małą słodką sunią, ale ze strachu, z braku zaufania szczeka i nie chce podejść jak kogoś nie zna. Pawła kocha, on może wszystko, na ręce wziąć, przytulić poklepać. Jeśli ktoś ją pokocha i da jej czas - będzie tak samo.

Teraz szykujemy sterylke Lusi. TYlko znów nie wiemy, gdzie po sterylce ją zabrać. Hmmm. Może uda sie jakos tak przed weekendem, to zabiorę do siebie, o ile moja suka nie dostanie znów szału.

Posted

Biedula, synusia ktoś zauważył i zechciał, a ona nadal w schronie.
Dlaczego ludzie tak się do tych szczeniaków rwą, a dojrzały pies to już mniej atrakcyjny:roll:. Przecież szczeniak to często zmasakrowane mieszkanie... albo buty... albo ogród...:evil_lol:

Lusiu, oby cię ktoś pokochał.

Posted

Nie było mnie troszkę, a tu takie wspaniałe wiadomości...:loveu::loveu::loveu:
Bądź szczęśliwy Pieseczku w nowym domeczku!!! :multi:

Lusiu kochana, oby i do Ciebie szczęście się uśmiechnęło...