agusiazet Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Oj Gino, jakie u Ciebie pustki. Martuś jak wrócisz i będziesz w schronie - poproszę o nowe zdjęcia suni!!! Quote
Origami-7 Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Gina już tyle czeka, może ktoś zechce ją???? Quote
agusiazet Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Ja już ją chcę, ale mam dylemat, którą sunię wziąć na tymczas!!! Muszę pogadać z Martą, ona je widziała na żywo, może coś pomoże!!! Quote
sacred PIRANHA Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 hej agusiazet a miedzy jakimi sie zastanawiasz, gina a ...? Quote
agusiazet Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Znam z DG Ginę i Mimi od Marty, Diankę od Iwop, ale tak na prawdę nie wiem której pomóc, to musi być mała sunia, bo mój pies Sony nie lubi większych od siebie i dopiero po 18 sierpnia, bo wracam wtedy do Polski! Quote
sacred PIRANHA Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ja sie powaznie zastanawiam nad Mimi...pod koniec sierpnia przeprowadzam sie z bloku do domku z ogrodkiem...a ja sie w niej zakochalam i chyba zwiariuje jak nie bede mogla jej do tego czasu przynajmniej wyprowadzac na spacerki,kiedy wraca martaa2? bo ona ma tam chyba znajomosci to moze ona by mi pomogla dogadac sie z pracownikami.... Quote
sacred PIRANHA Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 co do tej wielkosci to ja mam tak samo, moj Timo toleruje (uwielbia) tylko suczki i to najlepiej jak sa mniejsze od niego:) Quote
agusiazet Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 To podobnie jak Sony. Chociaż w hoteliku, gdzie teraz jest, ponoć dogaduje się ze wszystkimi psimi panienkami. Quote
sacred PIRANHA Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 hihi nooo on tez ma wakacje wiec korzysta jak pani go nie pilnuje :D Quote
agusiazet Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Może tylko pomarzyć, jest wykastrowany i panienki mu się mogą tylko przyśnić!!! Quote
sacred PIRANHA Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 hahaha no to sobie przynajmniej poflirtuje do woli ;) moj niestety nie jest (rodzice maja podejscie do tej kwesti...ja bym to nazwala delikatnie starodawne), wiec musze go pilnowac bo go czasem "ponosi" ale na szczescie wystarczy jedno moje slowo i wraca na ziemie od razu:) Quote
agusiazet Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 A niech mu tam, niech flirtuje do woli - zgadzam się, przychówku z tego nie będzie!!! Quote
sacred PIRANHA Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 no i racja :) moj musi byc caly czas kontrolowany hyhy...dlatego chyba mu zalatwie wysterylizowna sunie, z nią bedzie mogl flirtowac do woli hihihi Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 ach te wakacje...wszyscy na urlopach...a Gina nadal cierpliwie czeka!!! Quote
agusiazet Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Czeka i czeka, może uda jej się wyczekać dobrego człowieka!!! Quote
sacred PIRANHA Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 jak jakis dobry sie trafi to musi na nią zwrocic uwage po prostu musi !!!!!!! Quote
desdemona Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='martaa2']Długo zastanawiałam się, czy założyć wątek tej suni. Mam na tymczasie zupełnie podobną psinkę i jak na razie stałego domu nie widać. Moze ta jednak będzie miała więcej szczęscia? Sunia ma 3 - 4 lata, jest nieduża i prawie od urodzenia jest w schronisku. Jeszcze niedawno radośnie podbiegała do siatki, witała odwiedzających. Teraz podchodzi do siatki, ale nie ma w niej juz tej radości i ożywienia... Zbliża sie kolejne gorace lato, kolejne w jej smutnym życiu... Jej kolezankę z budy Jetkę prawie rok temu wzięła na tymczas Agusiazet a teraz Jetka jest juz szczęsliwa w nowym domu. Sunia jest na stronie zamojskiego schroniska, ale nikt nigdy nie zainteresował sie nią. Mam nadzieję, ze i ona bedzie miałą okazje biegać radosnie obok swojego człowieka. dziwne, ze nikt nie zwraca na nia uwagi. ma dopiero 4 lata, wiec jest jeszcze mloda. podnosze sunie do gory! Quote
agusiazet Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Gina pilnie prosi o dom - jest taka smutna! Quote
sacred PIRANHA Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 jej tez poszukam jutro i porobie pare fotek, jak pogoda dopiesze to powinny wyjsc ok:) Quote
Origami-7 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Gina czeka i czeka i bardzo chce do domku!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 wskakuj na pierwszą! jutro troche sobie pogadamy:) Quote
Recommended Posts