Tola Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Moze to bedzie kolejna zamojska sunia, której poszczęsci się z domkiem? Quote
robkowa Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 czy nie było choć malutkiego telefonu w sprawie adopcji Giny?:razz: Quote
Tola Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Cos mi sie wydaje ze takie sunie nie sa w typie:shake: Jetka, Zula, Gina sa bardzo do siebie podobne i co? Wszystkie maja lub miały problem ze znalezieniem domu. Chyba nie podobają się takie czarno - białe sunie:-( Bo o co innego chodzi? Quote
Czaka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 A ja do tego dorzucę Zadrę, ona też nikogo nie zachwyciła:-( Quote
agusiazet Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Mnie Jeta zachwyciła i kocham ją. Ale tak bez miłości psy nie kwitną - widać jak Zulka wypiękniała i jaka jest cudna, a Zadra ile ten pies chce z siebie dać, dziwne, że ludzie tego nie widzą!:angryy: Quote
robkowa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 martaa2 napisał(a):Cos mi sie wydaje ze takie sunie nie sa w typie:shake: Jetka, Zula, Gina sa bardzo do siebie podobne i co? Wszystkie maja lub miały problem ze znalezieniem domu. Chyba nie podobają się takie czarno - białe sunie:-( Bo o co innego chodzi? coś w tym chyba jest, na dodatek to są sunie a sterylka nie jest powszechna więc ludzie boją się szczeniaków a dla brunetek biało-czarna psinka to idealne zestawienie kolorków przecież:cool3: często psiak do Pana (Pańci) lub na odwrót upodabniają się do siebie:p Quote
Origami-7 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Magda - Zamość napisał(a):coś w tym chyba jest, na dodatek to są sunie a sterylka nie jest powszechna więc ludzie boją się szczeniaków a dla brunetek biało-czarna psinka to idealne zestawienie kolorków przecież:cool3: często psiak do Pana (Pańci) lub na odwrót upodabniają się do siebie:p Sunieczki są mniej kłopotliwe od psich kawalerów, którzy czują chęć do amorów przez cały rok. Często się gubią z tego powodu. Suczka nawet bez sterylki wymaga dużej uwagi dwa razy do roku. Ale są ludzie, którzy boją się suczek " jak ognia" .Ja tego nie mogę zrozumieć. A mała Gina jest maleńką sunią tylko do kochania. W nowym domku , wykąpana wygłądałaby ślicznie . Quote
Tola Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Bo to sliczna sunia. Tylko coraz bardziej smutna. Pamietam ja jeszcze jak mieszkała z Jetką - obie wyskakiwły z budy, radosnie podbiegały do siatki. A teraz Gina nawet nie podchodzi blizej, stoi i z dalekia obserwuje, smutna i zrezygnowana:-( Quote
agusiazet Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Oj, Ginko, kochana psinko, jeszcze będzie dobrze!!! Quote
Tola Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Jeszcze przed wyjazdem zajrze do Giy i innych psiaków, zrobie nowe zdjecia, moze wymiziam. Tylko tyle moge zrobic:-( Quote
Tola Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 U nas nadal upał, a Gina w psim przedszkolu nie ma nawet krzaczka zeby sie schowac:-( Pewnie siedzi w budzie. Quote
agusiazet Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Gina, biedulko, do Ciebie mało kto zagląda!!!! Quote
Tola Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 Ja wyjezdzam jutro raniutko i tez nie będe zaglądała:-(:-( :-( Podbijam sunie najmocniej jak mogę!!! Quote
agusiazet Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Mam nadzieję, że Marta zrobi suni nowe zdjęcia po urlopie i to prześliczne!!! Quote
Recommended Posts