Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet napisał(a):
Czy wyjdę na przewrażliwioną jak zadzwonię do Pana i spytam się, czy wszystko w porządku? Bo miałam czekać na telefon na weekendzie!

pewnie, ze mozesz zadzwonic...wyjdziesz na odpowiedzialna, ze inetresujesz sie losem psiaka po adopcji a nie psa nie ma i przyslowiowy problem z glowy:lol:

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi:A ja wiedziałam juz wczoraj, Aga dzwonila do mnie do szkoły; ale czwartek to straszny dla mnie dzien i nie bylam na dogo.
Bardzo sie ciesze, dzieki Aga za to co zrobiłas dla kolejnej zamojskiej suni:Rose::buzi:
Tak sobie pomyslałam, ze przeniosą do Znalazły dom po Twoim telefonie Aga. Ten pierwszy dzien to byl na pewno najgorszy dla Giny...

Posted

Iwonko, ja będę!!!

Wysyłałam Panu SMS-y, a Teraz zadzwoniłam i Pan się przyznał, że nie umie na komórce pisać. Wszystko z Ginką w porządku, od razu zaprzyjaźniła się z rezydentką Perełką i teraz obie buszują po podwórku. Pan bardzo zadowolony, bo przy Gince okazało się, że i jego psy potrafią szczekać.

Martuś, myślę, że można przenieść:):):)

Posted

I jak po wizycie u lekarza, czy Ala już jest zdrowsza?
A ja mam znowu problem z suką sąsiadów, szczegóły i zdjęcia umieściłam na Zadrusinym wątku.

Posted

Ali zyczymy zdrowia; to ta paskudna wilgotna pogoda tak sprzyja chorobom wsród maluchów.
U nas w szkole mnóstwo chorych dzieci.
Bardzo sie ciesze ze Ginka odnalazła sie tak szybko:loveu:Niech jej sie wiedzie:loveu:
Mysle ze od czasu do czasu bedą wiesci o sunieczce, bo tu wszyscy tęsknimy za nią
Zmieniam tytuł i piszę o przeniesienie wątku:lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Tęsknię za tym mikrusem, szczekający był, ale był, a teraz jej nie ma!!!

hihii... ja dzis wyadoptowalam wyzlice zamojska...nie mialam jej w domu tylko j,a ciagle odwiedzialam i gadalam przez kraty...i tesknie...a co dopiero Ty jak mieszkalas z nia razme pod jednym dahcem...ile to bylo?

Posted

To było półtora miesiąca, al Ginka była nadzwyczaj przytulasta i teraz, czy ktoś ją przytula? Muszę sprawdzić jak ona się ma, muszę to widzieć na własne oczy, że jest jej dobrze!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
To było półtora miesiąca, al Ginka była nadzwyczaj przytulasta i teraz, czy ktoś ją przytula? Muszę sprawdzić jak ona się ma, muszę to widzieć na własne oczy, że jest jej dobrze!!!

rozumiem Ciebie...tak to jest, ze o wyadoptowane psiaki sie martwimy jeszcze dlugo po tym jak trafia do nowego domu...przejezd sie do tych ludzi...wpadnij na kawe;)

Posted

agusiazet napisał(a):

Rozumiem Cie Aga. Musisz namawiać TZ, moze zgodzi sie podjechac do Ginki...

Posted

No, Krzysiek będzie już w najbliższą sobotę, ale tylko na 10 dni, potem w grudniu cały miesiąc. Ale Marlenka, która mieszka koło Tarnobrzegu powinna być w Chmielowie i sprawdzi, co z Ginką!!!