Czaka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 A jak się miewa Ala, czy już jest zdrowa? Quote
agusiazet Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Niestety, Ala ma zapalenie oskrzeli i nadal siedzimy w domu:( Dzisiaj dzwoniła Pani z Mielca, która chciałaby adoptować Ginę dla swojego taty. Mnie niestety w domu nie było, tylko Tinka, bo byłam na pogrzebie. Pani ma się jeszcze odezwać! Allegro Ginki się skończyło i efekt żaden, niestety :(:(:( Quote
Tola Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 To moze ta Pani od taty...Trzymam kciuki. Zycze Ali zdrowia; przy zapaleniu oskrzeli czeka Was dłuzsze siedzenie w domu. Quote
agusiazet Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Siedzimy już drugi tydzień i mam nadzieję, że na tym się skończy. Bierzemy antybiotyk i mam nadzieję, że kontrola piątkowa będzie pozytywna! Jutro przyjdzie oglądnąć Ginkę Pan z Mielca, który potrzebuje szczekającego psa do domu z ogrodem, ten, którego córka dzwoniła. Ma już jedną małą suczkę, ale nieszczekliwą, może Ginka mu się spodoba!!! Quote
Czaka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Gina jest chyba bardzo szczekliwa, więc powinno być dobrze, ale nie zapeszajmy. Trzymam kciuki!!! Quote
agusiazet Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Coś mam przeczucie, że Ginka się spodoba!!!:) Quote
sacred PIRANHA Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Romek-Zamość napisał(a):Gina jest chyba bardzo szczekliwa, więc powinno być dobrze, ale nie zapeszajmy. Trzymam kciuki!!! agusiazet napisał(a):Coś mam przeczucie, że Ginka się spodoba!!!:) trzymam kciuki, musi sie spodobac!! :lol: Quote
Tola Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Niki-lidka napisał(a):trzymam kciuki, musi sie spodobac!! :lol: Ja tez trzymam. Zycze dobrego dnia! Quote
Czaka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 O krórej godzinie macie mieć tego oczekiwanego gościa? :cool3: Quote
agusiazet Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Ma wcześniej zadzwonić, jeszcze nie dzwonił! Quote
Tola Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Uciekam do pracy, ale myslami będę w Mielcu! Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 martaa2 napisał(a):Uciekam do pracy, ale myslami będę w Mielcu! ja to sie juz tak stresuje, ze paznokcie poobgryzam za chwile wszystkie:roll: zawsze tak mam tuz przed adopcją...wiec moze to znak, ze to wlasnie beda Ci wlasciwi ludzie wlasnie dla Ginki:lol: Quote
Tola Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Aga a jak z Allegro? Ja sie nie bardzo na tym znam, ale czytałam przed chwila na watku Kubusia, ze jest normalne i wyroznione i ze to mormalne szybko spada i ze trzeba robic wyróznione. Jakie ma Gina? Quote
agusiazet Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Gina już nie ma Allegra, wczoraj się skończyło i było wyróżnione, ale efektów nie przyniosło!:( Quote
Tola Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Ludziska sie po prostu nie znają! Nie wiem jakiego psa poszukuja na Alegro, bo jak czytam, to na wielu watkach cisza w ogloszeniach:-( To czekamy nadal. Quote
agusiazet Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 GINKA POJECHAłA DO WłASNEGO DOMKU!!! Pan z Chmielowa koła Tarnobrzegu specjalnie przyjechał Ginkę obejrzeć i bardzo mu się spodobała, przyjechał z córką i wnuczką, które mieszkają w Mielcu. Pan ma dom z dużym ogrodem, posesja porządnie ogrodzona i zabezpieczona przed ucieczkami psów (opinia Pana ja nie widziałam). Wszystkim Gina bardzo się spodobała wizualnie, a już jej szczekanie wzbudziło aplauz. Będzie mieszkała w ocieplanej budzie z drugą koleżanka, małą psinką Perełką. Pan zrobił na mnie pozytywne wrażenie, córka też, mam telefony i adres, może uda mi się namówić męża na wizytację. Ginka była troszkę przestraszona, ale bez problemów wsiadła i pojechała do nowego, stałego domu i mam nadzieję najlepszego dla małej jazgotnicy!!! Pan i córka mają przykazane zadzwonić jak Gina się zaaklimatyzowała, gdyby coś nie tak mają dać znać, ale widziałam, że Pan ma serce dla psów i wierzę, że wszystko będzie dobrze!!! Mała, kochana Gineczko bądź szczęśliwa i szczekaj do woli!!! Quote
iwop Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Hura!!!! :loveu: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agusiazet Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Myślę, że można przenieść do znalazły dom i jak coś będę wiedzieć napiszę. Dziękuję za trzymanie kciuków za Ginkę, chyba zadziałało!:) Quote
Czaka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cudownie!!!! Dzięki Tobie Aga kolejna bida znalazła swój dom!!! Gratulacje! :laola: Quote
Czaka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Jak coś będziesz wiedziała o Ginie, to napisz nam koniecznie! :loveu: Quote
supergoga Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 No super, tak się cieszę. Bardzo bardzo. U mnie szpital w domu, ale do Ginki zaglądałam, kombinowałam nawet jakieś awaryjne zabranie do siebie, a tu takie wieści. Gina, bądź grzeczna i szczęśliwa!!! Quote
sacred PIRANHA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 jeju!!!!!!!!!!!!! jakie wspaniale wiesci!!!!!!!!!!! Aga dzieki Ci za serce dla Ginki, za poswiecony czas itp itd... ...zmienilas jej swiat...wzruszylam sie i rycze teraz sobie na klawiature:) Quote
agusiazet Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Czy wyjdę na przewrażliwioną jak zadzwonię do Pana i spytam się, czy wszystko w porządku? Bo miałam czekać na telefon na weekendzie! Quote
Czaka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Myślę, że spokojnie możesz zadzwonić:roll: Quote
Recommended Posts