Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, Ala ma zapalenie oskrzeli i nadal siedzimy w domu:(

Dzisiaj dzwoniła Pani z Mielca, która chciałaby adoptować Ginę dla swojego taty. Mnie niestety w domu nie było, tylko Tinka, bo byłam na pogrzebie. Pani ma się jeszcze odezwać!
Allegro Ginki się skończyło i efekt żaden, niestety :(:(:(

Posted

Siedzimy już drugi tydzień i mam nadzieję, że na tym się skończy. Bierzemy antybiotyk i mam nadzieję, że kontrola piątkowa będzie pozytywna!

Jutro przyjdzie oglądnąć Ginkę Pan z Mielca, który potrzebuje szczekającego psa do domu z ogrodem, ten, którego córka dzwoniła. Ma już jedną małą suczkę, ale nieszczekliwą, może Ginka mu się spodoba!!!

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Gina jest chyba bardzo szczekliwa, więc powinno być dobrze, ale nie zapeszajmy. Trzymam kciuki!!!

agusiazet napisał(a):
Coś mam przeczucie, że Ginka się spodoba!!!:)

trzymam kciuki, musi sie spodobac!! :lol:

Posted

martaa2 napisał(a):
Uciekam do pracy, ale myslami będę w Mielcu!

ja to sie juz tak stresuje, ze paznokcie poobgryzam za chwile wszystkie:roll:
zawsze tak mam tuz przed adopcją...wiec moze to znak, ze to wlasnie beda Ci wlasciwi ludzie wlasnie dla Ginki:lol:

Posted

Aga a jak z Allegro?
Ja sie nie bardzo na tym znam, ale czytałam przed chwila na watku Kubusia, ze jest normalne i wyroznione i ze to mormalne szybko spada i ze trzeba robic wyróznione.
Jakie ma Gina?

Posted

Ludziska sie po prostu nie znają! Nie wiem jakiego psa poszukuja na Alegro, bo jak czytam, to na wielu watkach cisza w ogloszeniach:-(
To czekamy nadal.

Posted

GINKA POJECHAłA DO WłASNEGO DOMKU!!!

Pan z Chmielowa koła Tarnobrzegu specjalnie przyjechał Ginkę obejrzeć i bardzo mu się spodobała, przyjechał z córką i wnuczką, które mieszkają w Mielcu. Pan ma dom z dużym ogrodem, posesja porządnie ogrodzona i zabezpieczona przed ucieczkami psów (opinia Pana ja nie widziałam). Wszystkim Gina bardzo się spodobała wizualnie, a już jej szczekanie wzbudziło aplauz. Będzie mieszkała w ocieplanej budzie z drugą koleżanka, małą psinką Perełką. Pan zrobił na mnie pozytywne wrażenie, córka też, mam telefony i adres, może uda mi się namówić męża na wizytację. Ginka była troszkę przestraszona, ale bez problemów wsiadła i pojechała do nowego, stałego domu i mam nadzieję najlepszego dla małej jazgotnicy!!! Pan i córka mają przykazane zadzwonić jak Gina się zaaklimatyzowała, gdyby coś nie tak mają dać znać, ale widziałam, że Pan ma serce dla psów i wierzę, że wszystko będzie dobrze!!!

Mała, kochana Gineczko bądź szczęśliwa i szczekaj do woli!!!

Posted

No super, tak się cieszę. Bardzo bardzo.
U mnie szpital w domu, ale do Ginki zaglądałam, kombinowałam nawet jakieś awaryjne zabranie do siebie, a tu takie wieści.

Gina, bądź grzeczna i szczęśliwa!!!