agusiazet Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A moja córka, Tinka, niestety, Ginki nie lubi:( Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agusiazet napisał(a):A moja córka, Tinka, niestety, Ginki nie lubi:( to ta najstarsza co nie chciala z kundlem wychodzic bo wstyd? Quote
Czaka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agusiazet napisał(a):A moja córka, Tinka, niestety, Ginki nie lubi:( A co jej Ginka zrobiła??? :razz: Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Romek-Zamość napisał(a):A co jej Ginka zrobiła??? :razz: rasowcem nie jest:shake: Quote
agusiazet Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 To jest ta średnia, która wolałaby rasowca i obiecała wychodzić z psami po szkole (z tego się wywiązuje). Nie lubi jej i już, moim zdaniem ona jej się nie podoba wizualnie. Młoda jest i głupia, pewnie z wiekiem jej takie głupoty przejdą:) Quote
agusiazet Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Niki-lidka napisał(a):rasowcem nie jest:shake: Osobiście to pewnie nic, ale to ona wysłu****e od sąsiadów, że psy jazgoczą jak nas nie ma - a mamy dość upierdliwych najbliższych sąsiadów, którzy już zapomnieli jak ich Tobi szczekał. Ja wracam później, więc mi się to upiecze, ale też miałam dwa ostrzeżenia, żeby coś z tym faktem zrobić. Robię, karcę Ginę za szczekanie jak jestem w domu, przeważnie reaguje, ale jak nikogo nie ma niewiele można zrobić!!! Może Ginka potrzebuje domu z ogrodem do pilnowanie i wyszczekania się? Quote
Tola Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Witam w niedzielny słoneczny poranek.:smile: Widze ze Gina zachowuje sie wobec Sonego zupełnie jak Zulka w stosunku do Tolki. Gina, Zula i Zadra mają bardzo duzo cech wspólnych! Podejrzewam bardzo bliskie pokrewieństwo. Moze jakies wspólne rozwiazania?:cool3: Quote
agusiazet Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Dzisiaj Gina wywinęła dziewczynom śmierdzący numer - dokładnie narobiła im wielką, śmierdzącą kupę w pokoju - Tina sprzątała, bo smród ją obudził:( W ramach wietrzenia wzięła psy na rolki, jestem ciekawa, czy wrócą oba:diabloti::) Quote
Czaka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A jak z potencjalnym domkiem w Warszawie? Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 agusiazet napisał(a):Dzisiaj Gina wywinęła dziewczynom śmierdzący numer - dokładnie narobiła im wielką, śmierdzącą kupę w pokoju - Tina sprzątała, bo smród ją obudził:( W ramach wietrzenia wzięła psy na rolki, jestem ciekawa, czy wrócą oba:diabloti::) hehe moze sie jej pozbyc gdzies na ktoryms zakrecie:evil_lol: Romek-Zamość napisał(a):A jak z potencjalnym domkiem w Warszawie? wlasnie? Quote
agusiazet Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Domek już się nie odezwał jak zapytałam o warunki jakie mogą psu zaoferować i czy partycypują w kosztach ew. dowozu psa do Warszawy!!!:( Psy wróciły oba i teraz warczą na siebie!!! Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 agusiazet napisał(a):Domek już się nie odezwał jak zapytałam o warunki jakie mogą psu zaoferować i czy partycypują w kosztach ew. dowozu psa do Warszawy!!!:( Psy wróciły oba i teraz warczą na siebie!!! no tak typowe dla wiekszosci "zainteresowanych":shake: a co do tego warczenia...to co ona wydziwia/ Quote
Tola Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Przykro z powodu domku. Ale co to byłby za domek... A Ginka jest zazdrosna o Sonego. Poczuła sie troche pewniej i rozdrabia. Gina uspokój sie !!! Quote
Tola Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Nie wiem czemu Gina nie podoba sie:-( Domku odezwij sie... Quote
supergoga Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 W którym poście są ostatnie fotki suni, bo mój komp chodzi wolno i nie dam rady czytać wszystkiego. Gdzie ma ogłoszenia - śliczna jest. Quote
Czaka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Witaj Gosiu!!! Jak Ciebie zobaczyłam na wątku, to jakoś tak powiało optymizmem :loveu: Quote
supergoga Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 To się cieszę, bo u mnie wręcz przeciwnie: straciliśmy fundacyjnego psa po wypadku, dziś odszedł nasz ślepy bernardyn - sam w nocy, bezdomny - jest mi bardzo źle. Ale postaram sie pomóc trochę o ile coś będę mogła. Napiszcie proszę, gdzie jest ogłoszona sunia i gdzie te fotki. Quote
agusiazet Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Witaj Gosiu, Ginka jest ogłoszona na aaaby, alegratka, kupsprzedaj, kupiępsa, eurocity, gumtree, 4łapy, adopcje i euroferty. Zdjęcia zaraz Ci powklejam, żeby były tu: Są jeszcze zdjęcia po sterylce, ale nie mam ich jak zgrać z aparatu na kompa, bo ktoś zeżarł kabelek. Będą po 27 października, jak TZ będzie! Quote
supergoga Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A na allegro nikt nie wstawił? A próbowałyście do Wyborczejlub innej lokalnej prasy. Nie każdy ma neta - ostatnio sporo zgłoszeń mieliśmy po ogłoszeniachw gazecie. Quote
Recommended Posts