Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest ta średnia, która wolałaby rasowca i obiecała wychodzić z psami po szkole (z tego się wywiązuje). Nie lubi jej i już, moim zdaniem ona jej się nie podoba wizualnie. Młoda jest i głupia, pewnie z wiekiem jej takie głupoty przejdą:)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
rasowcem nie jest:shake:

Osobiście to pewnie nic, ale to ona wysłu****e od sąsiadów, że psy jazgoczą jak nas nie ma - a mamy dość upierdliwych najbliższych sąsiadów, którzy już zapomnieli jak ich Tobi szczekał. Ja wracam później, więc mi się to upiecze, ale też miałam dwa ostrzeżenia, żeby coś z tym faktem zrobić. Robię, karcę Ginę za szczekanie jak jestem w domu, przeważnie reaguje, ale jak nikogo nie ma niewiele można zrobić!!! Może Ginka potrzebuje domu z ogrodem do pilnowanie i wyszczekania się?

Posted

Witam w niedzielny słoneczny poranek.:smile:
Widze ze Gina zachowuje sie wobec Sonego zupełnie jak Zulka w stosunku do Tolki.
Gina, Zula i Zadra mają bardzo duzo cech wspólnych!
Podejrzewam bardzo bliskie pokrewieństwo.
Moze jakies wspólne rozwiazania?:cool3:

Posted

Dzisiaj Gina wywinęła dziewczynom śmierdzący numer - dokładnie narobiła im wielką, śmierdzącą kupę w pokoju - Tina sprzątała, bo smród ją obudził:( W ramach wietrzenia wzięła psy na rolki, jestem ciekawa, czy wrócą oba:diabloti::)

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzisiaj Gina wywinęła dziewczynom śmierdzący numer - dokładnie narobiła im wielką, śmierdzącą kupę w pokoju - Tina sprzątała, bo smród ją obudził:( W ramach wietrzenia wzięła psy na rolki, jestem ciekawa, czy wrócą oba:diabloti::)

hehe moze sie jej pozbyc gdzies na ktoryms zakrecie:evil_lol:

Romek-Zamość napisał(a):
A jak z potencjalnym domkiem w Warszawie?

wlasnie?

Posted

Domek już się nie odezwał jak zapytałam o warunki jakie mogą psu zaoferować i czy partycypują w kosztach ew. dowozu psa do Warszawy!!!:(

Psy wróciły oba i teraz warczą na siebie!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Domek już się nie odezwał jak zapytałam o warunki jakie mogą psu zaoferować i czy partycypują w kosztach ew. dowozu psa do Warszawy!!!:(

Psy wróciły oba i teraz warczą na siebie!!!

no tak typowe dla wiekszosci "zainteresowanych":shake:
a co do tego warczenia...to co ona wydziwia/

Posted

Przykro z powodu domku. Ale co to byłby za domek...
A Ginka jest zazdrosna o Sonego. Poczuła sie troche pewniej i rozdrabia.
Gina uspokój sie !!!

Posted

To się cieszę, bo u mnie wręcz przeciwnie: straciliśmy fundacyjnego psa po wypadku, dziś odszedł nasz ślepy bernardyn - sam w nocy, bezdomny - jest mi bardzo źle.
Ale postaram sie pomóc trochę o ile coś będę mogła.
Napiszcie proszę, gdzie jest ogłoszona sunia i gdzie te fotki.

Posted

Witaj Gosiu, Ginka jest ogłoszona na aaaby, alegratka, kupsprzedaj, kupiępsa, eurocity, gumtree, 4łapy, adopcje i euroferty.

Zdjęcia zaraz Ci powklejam, żeby były tu:

Są jeszcze zdjęcia po sterylce, ale nie mam ich jak zgrać z aparatu na kompa, bo ktoś zeżarł kabelek. Będą po 27 października, jak TZ będzie!