Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W zapytaniu podane jest imię Klaudia!!! Poza tym druga odpowiedź jest też nic nie mówiąca, tylko kiedy mogę psa przywieść. poprosiłam o kolejne uściślenia. Ale coś, niestety, wygląda mi na jakąś młodocianą osobę. No nic, poczekam, czy się odezwie!

Posted

agusiazet napisał(a):
W zapytaniu podane jest imię Klaudia!!! Poza tym druga odpowiedź jest też nic nie mówiąca, tylko kiedy mogę psa przywieść. poprosiłam o kolejne uściślenia. Ale coś, niestety, wygląda mi na jakąś młodocianą osobę. No nic, poczekam, czy się odezwie!

a to do warszawy? gdyby jednak ten ktos okazal sie powazna osobą z powaznymi zamiarami, to ja mam gdzies namiary do dziewczyny, ktora regularnie jezdzi z zamoscia do warszawy, wiec spory kawal transportu by byl:lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzisiaj to nawet nikt do Ginki nie zajrzał!!!:angryy:

To że nie mogła zajrzeć, to wcale nie znaczy, że o niej nie pamięta! :mad::diabloti:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Gina zakotwiczyła na dobre . A ja myślałam , że już znalazła domek .

Dobrze by było, bo wykazuje nieuzasadnioną agresję wobec Sonego:( Właśnie siedzi zamknięta w małym pokoju, bo dziewczyny i pies grają w piłkę, a Gina (obrońca uciśnionych) broni piłki przed Sonym i warczy na niego. Niestety Sony to nie gentelmen i nie pozostaje jej dłużny!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Dobrze by było, bo wykazuje nieuzasadnioną agresję wobec Sonego:( Właśnie siedzi zamknięta w małym pokoju, bo dziewczyny i pies grają w piłkę, a Gina (obrońca uciśnionych) broni piłki przed Sonym i warczy na niego. Niestety Sony to nie gentelmen i nie pozostaje jej dłużny!!!

mala zazdrosnica?