Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj też Gina próbuje przestawiać Sonego, bez efektów, jest ze trzy razy większy i ze dwa cięższy, więc mały wojownik nie ma szans:) Ale cały czas próbuje, w końcu dostanie zębami po kufrze i może wyciągnie wnioski.

Dzisiaj przyszło pierwsze zapytanie o Ginę z serwisu kupsprzedaj, ale bardzo niekonkretne, więc napisałam z prośbą o uściślenie propozycji - może coś się wykluje!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzisiaj też Gina próbuje przestawiać Sonego, bez efektów, jest ze trzy razy większy i ze dwa cięższy, więc mały wojownik nie ma szans:) Ale cały czas próbuje, w końcu dostanie zębami po kufrze i może wyciągnie wnioski.

Dzisiaj przyszło pierwsze zapytanie o Ginę z serwisu kupsprzedaj, ale bardzo niekonkretne, więc napisałam z prośbą o uściślenie propozycji - może coś się wykluje!!!

ja ją sony przetelepie to byc moze sie czegos nowego nauczy,chyba ze bedzie taka jak Zadra i dalej bedzie probowac bo bedzie wiedziec, ze Panstwo ją obronią przed wiekszymi:evil_lol:
a za ogloszenie trzymam kciuki...
Agus wiesz, ze ta biala sunia juz pojechala do nowego domku i po jednym dniu dostalismy informacje, zeby ją sobie z powrotem zabierac?
Bialaska wraca w sobote...tylko, ze nie moze juz do tej poprzedniej pani...teraz to jestem dopiero w kropce!!
potrzebny mi na gwalt transport do gdanska!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Ale dlaczego wraca, czy ci ludzie to już zidiocieli do reszty? Po jednym dniu?

Ja tego Agus nie rozumiem, mowi sie ludziom od poczatku, ze oddajemy pieska z powodu demolki w domu pod nieobecnosc opiekunow...dlatego szukamy domku z ogrodkiem, niby wszystko jest oki; ludzie to rozumieja...a po jednym dniu doslownie informuja zeby sobie sunie zabierac ....bo cos im zniszczyla:shake:
ja nie wiem gdzie ja mam znalezc normalnych odpowiedzialnych ludzi, tak trudno teraz o dobre domki:placz:

Posted

Co ja tu czytam? Miałam pytac o zdrowie Giny a tu takie wiesci:-o
A to łobuzica. zamiast nabierac sił po zabiegu to ona prowokuje Sonego!!!
Trzymam kciuki za Ginkę:loveu:Moze to bedzie ten domek?
Pamietasz Aga jak było z Zulą? Jak bardzo zalezało mi na nowym domu dla niej, to w oglószeniach byla cisza. A potem, gdy juz wahałam sie i nie bylam pewna co dalej, to nagle pojawialy sie propozycje..
Trzymam kciuki za dobry domek dla Giny. Przeciez to cudna sunia:loveu: