Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Martuś trzymaj kciuki, może jakieś ogłoszenia po Zamościu, takie rozwieszane - sama nie wiem. Ja już tyle ogłoszeń poumieszczałam w necie i nic, cóż teraz niech Ginka wydobrzeje i pewnie wszystko będzie dobrze!!!

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma się całkiem dobrze, tylko strasznie dobiera się do rany, która troszkę spuchła i jest zaczerwieniona. Wiem, że rana lepiej by się goiła przy dostępie powietrza, ale Ginka będzie chodzić w gatkach, bo nie mogę cały czas mieć jej na oku, żeby nie lizała.

Posted

Dokładnie Iwonko, wklejam Ginkę wszędzie w watki, gdzie ktoś oferuje domki dla małego psa - zero odzewu. Ogłaszam na Internecie, nawet jednego zapytania. Ona się po prostu nie podoba ludziom:(, a jest na prawdę przekochana:):):)

Posted

agusiazet napisał(a):
Ona się po prostu nie podoba ludziom:(, a jest na prawdę przekochana:):):)

jak ona sie moze nie pdobac ludziom...ci ludzie to jacys slepi chyba sa:roll:
nie dosc, ze malutka "nakolankowa", milutka, grzeczniutka...a jak trzeba to i szczeknac potrafi...pies idealny?:loveu:

Posted

Mnie się Lola podoba, mnie się podobają wszystkie psy, ale ludzie patrzą pod kątem estetyki - Lola jest zgrabna i ma fają mordeczkę - nie rozumiem czemu nikt nie chce na stałe naszych tymczasów:(

Posted

Ja nie wiem nic konkretnego, na wątku się kłócą - opcja Arki ze zwolennikami pajuni i nic dobrego to nie wróży. Jeśli Ginka do listopada nie znajdzie domu w Polsce, uderzę z pokora do pajuni o adopcję zagraniczną. Bo 15 stycznia wyjeżdżamy do Anglii i Sonego też oddajemy do hoteliku! Jak się nie uda będę musiała prosić dziewczyny z Niepołomic o hotel dla Ginki, ale to spore koszty, z tym, że one swoim podopiecznym znajdują fajne domki!!! Na razie jeszcze wierzę, że mała znajdzie domek, choć efekt ogłaszania żaden:(

Posted

agusia u mojej Loli to samo. Widziała ja pewna pani ale Lola się nie spodobała niestety... :oops: Może Diance z mojego podpisu sie uda...

Agusiazet rozmawiałam z irenaka z krakowa, która jest na bieżąco z hotelikiem w Niepołomicach i powiedziała, że z adopcjami u nich ostatnio tragicznie i w dodatku hotelik w zimie ma nieogrzewane boksy :shake:

Posted

Niestety małe czarne kundelki nie są chodliwe, my z Martą wiemy to najlepiej. ;)
Miesiąc , to bardzo dużo czasu, może trafi się ten jedyny domek. :roll: Poza tym jakoś wydaje mi się, że Pajunia poradzi sobie z Arką. :mad:

Posted

iwop napisał(a):
agusia u mojej Loli to samo. Widziała ja pewna pani ale Lola się nie spodobała niestety... :oops: Może Diance z mojego podpisu sie uda...

Agusiazet rozmawiałam z irenaka z krakowa, która jest na bieżąco z hotelikiem w Niepołomicach i powiedziała, że z adopcjami u nich ostatnio tragicznie i w dodatku hotelik w zimie ma nieogrzewane boksy :shake:

No nie Iwonko, dobiłaś mnie - błagam o domek dla Giny i Loli, suczek, które jakoś nikomu się nie podobają. Wierzę, że chociaż rudej Diance się uda!!