Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, już po wszystkim. Mała bardzo krwawiła i dostała jakiś zastrzyk na krzepliwość i dwie tabletki na to samo od jutra! Poza tym szybko się wybudziła i teraz leży, i merda ogonkiem, bo dostała coś przeciwbólowego. Antybiotyk też dostała, za 10 dni na zdjęcie szwów. Myślę, że będzie ok. Zresztą na poniedziałek mam wolne, więc czuwam:)

Posted

[quote name='agusiazet']Tak, już po wszystkim. Mała bardzo krwawiła i dostała jakiś zastrzyk na krzepliwość i dwie tabletki na to samo od jutra! Poza tym szybko się wybudziła i teraz leży, i merda ogonkiem, bo dostała coś przeciwbólowego. Antybiotyk też dostała, za 10 dni na zdjęcie szwów. Myślę, że będzie ok. Zresztą na poniedziałek mam wolne, więc czuwam:)[/quote]
fajnie, ze wszystko poszlo oki:)
i bardzo fajnie, ze masz w poniedzialek wolne ...Gina bedzie miala prywatna pielegniarke:loveu:

Posted

[quote name='agusiazet']Tak, merda, wygląda, że Ginka to bardzo żywotna suńka, pamiętam, że Jeta przeleżała całą noc jak nieżywa, podobnie mój Sony!!![/quote]
a ja wysylam wlasnie maila z Gina i bialą sunią z mojego watku do panstwa...moze akurat...

Posted

Lidko, dzięki, bo ja mam już skargi od sąsiadów na szczekanie Giny i trochę się boję, żeby nie polecieli do Administracji osiedla ze skargą, bo ze starszymi (mocno) ludźmi to nigdy nie wiadomo!!!

Posted

[quote name='agusiazet']Lidko, dzięki, bo ja mam już skargi od sąsiadów na szczekanie Giny i trochę się boję, żeby nie polecieli do Administracji osiedla ze skargą, bo ze starszymi (mocno) ludźmi to nigdy nie wiadomo!!![/quote]
ja szukam kochana caly czas...mialam kilka dni depresji:shake:...ale chyba juz mi przeszlo i mam teraz nowe sily do walki!!:diabloti:

Posted

[quote name='agusiazet']Tak, merda, wygląda, że Ginka to bardzo żywotna suńka, pamiętam, że Jeta przeleżała całą noc jak nieżywa, podobnie mój Sony!!![/quote]
To dobrze ze wszystko poszło dobrze; mizianka dla Ginusi:loveu:
Zycze szybkiego powrotu do zdrowia, niech się goi jak na psie:lol:

Posted

To niesamowite, Gina już całkiem wybudzona, byłyśmy na siusiu - pięknie zrobiła. Ponieważ strasznie dobierała się do szycia została ubrana w Ali body i mam nadzieję, że w nocy się z niego nie rozbierze i nie powyciąga szwów:) Bo z ręcznika i z pieluchy wyszła w tempie ekspresowym!!! Sprytna bestyjka:)

Posted

[quote name='agusiazet']To niesamowite, Gina już całkiem wybudzona, byłyśmy na siusiu - pięknie zrobiła. Ponieważ strasznie dobierała się do szycia została ubrana w Ali body i mam nadzieję, że w nocy się z niego nie rozbierze i nie powyciąga szwów:) Bo z ręcznika i z pieluchy wyszła w tempie ekspresowym!!! Sprytna bestyjka:)[/quote]
zrob jej zdjecie , prosze!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu:

Posted

Zdjęcia zrobione, tylko kabelek od aparatu do kompa coś się skiepścił i nie mam jak przegrać. I zapomniałam dodać, że Gina z Ali majtek też wylazła, a w moich utonęła, a body jest w sam raz:):):) Tina i Marta swojej garderoby nie użyczyły:(

Posted

[quote name='agusiazet']Zdjęcia zrobione, tylko kabelek od aparatu do kompa coś się skiepścił i nie mam jak przegrać. I zapomniałam dodać, że Gina z Ali majtek też wylazła, a w moich utonęła, a body jest w sam raz:):):) Tina i Marta swojej garderoby nie użyczyły:([/quote]
hihihi juz sie nie moge doczekac tych zdjec:loveu:

Posted

Gina pięknie przespała noc i już jesteśmy po siusiu. To nadzwyczaj silna sunia - sama zeszła i weszła po schodach. Troszkę dostała jedzonka i lekarstwo na krzepliwość krwi. Bo ubranko ma pokrwawione - nie wiem, czy jeszcze po operacji, czy z namiętnego dobierania się do szwów. Jest dobrze!!!

Posted

:multi: Ciesze sie!
Będzie dobrze!
Ja tez czekam na zdjecia Ginusi:loveu:
A swoja droga to niesamowite ze po 3 latach zycia w schronie w dosyc nieciekawych warunkaxch jest w niej tyle checi życia.
Ginka trzymaj sie. Aga - Ty tez!