agusiazet Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Czyli będzie mieć znak rozpoznawczy na brzuszku w postaci ok centymetrowej gulki:) Quote
agusiazet Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Tak, już po wszystkim. Mała bardzo krwawiła i dostała jakiś zastrzyk na krzepliwość i dwie tabletki na to samo od jutra! Poza tym szybko się wybudziła i teraz leży, i merda ogonkiem, bo dostała coś przeciwbólowego. Antybiotyk też dostała, za 10 dni na zdjęcie szwów. Myślę, że będzie ok. Zresztą na poniedziałek mam wolne, więc czuwam:) Quote
agusiazet Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Tak, merda, wygląda, że Ginka to bardzo żywotna suńka, pamiętam, że Jeta przeleżała całą noc jak nieżywa, podobnie mój Sony!!! Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='agusiazet']Tak, już po wszystkim. Mała bardzo krwawiła i dostała jakiś zastrzyk na krzepliwość i dwie tabletki na to samo od jutra! Poza tym szybko się wybudziła i teraz leży, i merda ogonkiem, bo dostała coś przeciwbólowego. Antybiotyk też dostała, za 10 dni na zdjęcie szwów. Myślę, że będzie ok. Zresztą na poniedziałek mam wolne, więc czuwam:)[/quote] fajnie, ze wszystko poszlo oki:) i bardzo fajnie, ze masz w poniedzialek wolne ...Gina bedzie miala prywatna pielegniarke:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='agusiazet']Tak, merda, wygląda, że Ginka to bardzo żywotna suńka, pamiętam, że Jeta przeleżała całą noc jak nieżywa, podobnie mój Sony!!![/quote] a ja wysylam wlasnie maila z Gina i bialą sunią z mojego watku do panstwa...moze akurat... Quote
agusiazet Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Lidko, dzięki, bo ja mam już skargi od sąsiadów na szczekanie Giny i trochę się boję, żeby nie polecieli do Administracji osiedla ze skargą, bo ze starszymi (mocno) ludźmi to nigdy nie wiadomo!!! Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='agusiazet']Lidko, dzięki, bo ja mam już skargi od sąsiadów na szczekanie Giny i trochę się boję, żeby nie polecieli do Administracji osiedla ze skargą, bo ze starszymi (mocno) ludźmi to nigdy nie wiadomo!!![/quote] ja szukam kochana caly czas...mialam kilka dni depresji:shake:...ale chyba juz mi przeszlo i mam teraz nowe sily do walki!!:diabloti: Quote
Tola Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 [quote name='agusiazet']Tak, merda, wygląda, że Ginka to bardzo żywotna suńka, pamiętam, że Jeta przeleżała całą noc jak nieżywa, podobnie mój Sony!!![/quote] To dobrze ze wszystko poszło dobrze; mizianka dla Ginusi:loveu: Zycze szybkiego powrotu do zdrowia, niech się goi jak na psie:lol: Quote
Czaka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Super ,że Gina ma już to najgorsze za sobą. Życzę spokojnej nocy! Quote
agusiazet Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 To niesamowite, Gina już całkiem wybudzona, byłyśmy na siusiu - pięknie zrobiła. Ponieważ strasznie dobierała się do szycia została ubrana w Ali body i mam nadzieję, że w nocy się z niego nie rozbierze i nie powyciąga szwów:) Bo z ręcznika i z pieluchy wyszła w tempie ekspresowym!!! Sprytna bestyjka:) Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='agusiazet']To niesamowite, Gina już całkiem wybudzona, byłyśmy na siusiu - pięknie zrobiła. Ponieważ strasznie dobierała się do szycia została ubrana w Ali body i mam nadzieję, że w nocy się z niego nie rozbierze i nie powyciąga szwów:) Bo z ręcznika i z pieluchy wyszła w tempie ekspresowym!!! Sprytna bestyjka:)[/quote] zrob jej zdjecie , prosze!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: Quote
agusiazet Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Zdjęcia zrobione, tylko kabelek od aparatu do kompa coś się skiepścił i nie mam jak przegrać. I zapomniałam dodać, że Gina z Ali majtek też wylazła, a w moich utonęła, a body jest w sam raz:):):) Tina i Marta swojej garderoby nie użyczyły:( Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='agusiazet']Zdjęcia zrobione, tylko kabelek od aparatu do kompa coś się skiepścił i nie mam jak przegrać. I zapomniałam dodać, że Gina z Ali majtek też wylazła, a w moich utonęła, a body jest w sam raz:):):) Tina i Marta swojej garderoby nie użyczyły:([/quote] hihihi juz sie nie moge doczekac tych zdjec:loveu: Quote
agusiazet Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Gina pięknie przespała noc i już jesteśmy po siusiu. To nadzwyczaj silna sunia - sama zeszła i weszła po schodach. Troszkę dostała jedzonka i lekarstwo na krzepliwość krwi. Bo ubranko ma pokrwawione - nie wiem, czy jeszcze po operacji, czy z namiętnego dobierania się do szwów. Jest dobrze!!! Quote
Tola Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 :multi: Ciesze sie! Będzie dobrze! Ja tez czekam na zdjecia Ginusi:loveu: A swoja droga to niesamowite ze po 3 latach zycia w schronie w dosyc nieciekawych warunkaxch jest w niej tyle checi życia. Ginka trzymaj sie. Aga - Ty tez! Quote
sacred PIRANHA Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 [quote name='martaa2'] A swoja droga to niesamowite ze po 3 latach zycia w schronie w dosyc nieciekawych warunkaxch jest w niej tyle checi życia. [/quote] bo psy to wspaniale istoty są...:loveu: Quote
Czaka Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Super wieści, Gina to dzielna dziewczyna ! :loveu: Quote
agusiazet Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Gina to niesamowity piesek - zachowuje się jak zdrowy, nie operowany zwierzak, tylko nie szaleje!!! Proszę domku dla małej, odważnej i dzielnej suni znajdź się!!! Quote
iwop Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Agusia - znowu podobieństwo z moja Lolą. Lola tez po sterylce zachowywała sie jakby nigdy nic...:roll: Quote
Tola Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 Aga - chciałabym Ci pomóc, ale nie potrafie robic ogłoszeń:oops: Jak mogę sie przydac? Quote
Recommended Posts