agusiazet Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 No to może coś się wykluje. Trzymamy kciuki!!! Quote
Tola Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Gina czeka cierpliwie w schronisku na swoja szansę! Quote
agusiazet Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Trzeba dodać, że bidulka czeka już długo i tak cierpliwie! Quote
agusiazet Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Jesli Gina załapała sie na jakieś ładne foteczki to też ją wystawię!!! Quote
Tola Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Widziałam dzisiaj Ginę; stała smutna z dala od siatki, taka troche niobecna...Ona juz chyba nie wierzy ze ktos sie nia zainteresuje:-( Tyle ludzi przewija sie przez chronisko i noc:-( Niestety zdjecia mam tylko z aparatu i nie potrafie wstawic:roll: Magda wybiera sie chyba jutro; moze jej sie poszczęsci... Jak wsawic zdjecia z aparatu? Kto wie? Quote
agusiazet Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Masz na myśli aparat telefoniczny czy fotograficzny? Quote
Tola Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Telefoniczny Aga; mam zdjecia i nie wiem co dalej?:oops: Quote
robkowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ja też kompletnie nie wiem:oops: nigdy nie wysyłałam zdjęć z tel do kompa jutro będą napewno zdjęcia z aparatu Quote
robkowa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Marta tą sunię małą z poprzednich zdjęć co Ci wysłałam też na stronie będziecie umieszczać? Quote
Tola Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Magda - Zamość napisał(a):Marta tą sunię małą z poprzednich zdjęć co Ci wysłałam też na stronie będziecie umieszczać? Dostałam tylko zdjecie zsuni bez oka... Quote
Tola Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Jutro wraca moj syn Mateusz, moze przerzuci mi zdjecia suni z telefonu... Quote
agusiazet Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Nie ma to jak męska ręka, trochę techniki i człowiek ginie!!! Quote
robkowa Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 agusiazet napisał(a):Nie ma to jak męska ręka, trochę techniki i człowiek ginie!!! dokładnie, ja za umieszczanie zdjęć i wysyłanie wezmę się jutro bo dziś juz nie mam na to sił, wklejaja mi się albo za duże albo wcale urok nie swojego aparatu:roll: sunia była dzisiaj smutna, nie bardzo chciała podchodzić do krat, kiedy ją wołałam nie bardzo reagowała, chyba ma dość życia schroniskowego:-( Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Nie dziwię się Ginie, prawie 3 lata w schronie, ona chyba szóstym zmysłem ie, że powinno być inaczej! Quote
Tola Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 i jeszcze...Zdjecia robione telefonem :roll: Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Gina jest chyba maleńka? Trzymaj się suniu, zajrzę do Ciebie na pewno!!! Quote
Tola Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Gina jest osowiała i juz nawet nie podbiega do siatki:-( Nie pozwólmu, by nigdy nie poznala co to czuły dotyk i kochany domek. Quote
Recommended Posts