Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agusiazet']Ludzie są tacy niepoważni, obserwują, dają nadzieję i wypinają się:([/quote]
...a ja zarezerwowalam sunie wyzelke na swoje nazwisko w schronie dla pani...a teraz pani milczy...nie moge sie z nia w zaden sposob skontaktowac...:placz:

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie, gdzie jest domek dla Giny?

Dzisiaj Ginka chodzi głodna, bo o 17 sterylka. mam nadzieję, że wszystko bedzie ok.

Proszę, domku znajdź sie, bo sasiedzi zaczynają burczeć na jazgot czyniony przez Ginę:(:(:(. Ona jazgocze tylko jak jesteśmy w domu i jest za to karcona, ale na razie bez efektów:(

Posted

[quote name='agusiazet']Może sterylizacja trochę (chociaż) wyciszy szczekajacą Ginę!!![/quote]
miejmy nadzieje...mysle ze to problem typowo behawioralny ona zwraca na siebie wasza uwage...jak nikogo nie ma to nie ma takiej potrzeby po prostu...jak sie zachowuje jak np wezmiesz smakolyk do reki i ją do siebie zawolasz, szczeka?

Posted

To trzymamy kciuki za Ginkę:loveu:Bedzie dobrze!
A co do tego szczekania to Zula szczxeka bardzo jak ktos wchodezi do domu, czy obcy czy swój:roll: I jak wychodzi na spacer. Wie ze nie mozna a drze sie:mad: Ostatnio sasiadka powiedziała mi, ze tego naszego nowego psa to wogóle nie słychać:roll:

Posted

[quote name='martaa2']To trzymamy kciuki za Ginkę:loveu:Bedzie dobrze!
A co do tego szczekania to Zula szczxeka bardzo jak ktos wchodezi do domu, czy obcy czy swój:roll: I jak wychodzi na spacer. Wie ze nie mozna a drze sie:mad: Ostatnio sasiadka powiedziała mi, ze tego naszego nowego psa to wogóle nie słychać:roll:[/quote]
Sąsiadka jest albo złośliwa , albo głucha :evil_lol:

Posted

[quote name='Niki-lidka']miejmy nadzieje...mysle ze to problem typowo behawioralny ona zwraca na siebie wasza uwage...jak nikogo nie ma to nie ma takiej potrzeby po prostu...jak sie zachowuje jak np wezmiesz smakolyk do reki i ją do siebie zawolasz, szczeka?[/quote]

Ginka szczeka, kiedy koś idzie po schodach, jak ktoś nowy jest u nas w domu, jak ktoś puka lub dzwoni do drzwi, szczeka na pijaków i różnych dziwolongów - w pozostałych wypadkach jest cicha!!! Nie szczeka o jedzenie, ale np. skamle z radości jak przychodzę z pracy lub wstaję rano.

Zaraz idziemy do weterynarza na sterylizację i wycięcie przepukliny pępkowej. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok!!!

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Ile ja bym dała żeby moja Zadra tylko szczekała, a ta diablica cały czas podgryza wilki :mad:.
Gina pewnie już na stole, trzymaj się malutka !!![/quote]
zeby ta Zadra sie nie doczekala kiedys ich odwetu...pewnie jeszcze jest tak, ze jak jednego wkurzy to drugi leci na pomoc...oczywiscie nie Zadrze:evil_lol:...jak wy sobie radzicie jak wychodzicie z domu? zostaja osobno?
no i juz pare minut po 17...wetereynarz juz pewnie dziala...trzymamy kciuki za zamojską slicznotke:loveu:

Posted

[quote name='agusiazet']Gina już na stole, przepuklina nieoperacyjna, więc tylko strylka! Mam ją odebrać po 18-stej![/quote]
wszyscy sie chyba tutaj stresuja...jestesmy myslami z Toba Agus i Ginką oczywiscie!!!
jak przepuklina nieoperacyjna, to co to znaczy,co z nią bedzie? (przepraszam ale nie znam sie na tym:oops:)