Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem kochane cioteczki...
Miło mi dostać od was PW :loveu:- Patrzę a tu sześć w skrzynce...:cool3:
Wybaczcie, ale dopiero dopadłam do kompa...
Mona4 już dostała link do wątku Giny - może akurat...

Posted

[quote name='Alpina']Jestem kochane cioteczki...
Miło mi dostać od was PW :loveu:- Patrzę a tu sześć w skrzynce...:cool3:
Wybaczcie, ale dopiero dopadłam do kompa...
Mona4 już dostała link do wątku Giny - może akurat...[/quote]]
szesc? hihi to sie rozpisalysmy:evil_lol:...bo my tak tutaj wszyscy chcemy gince domek znalezc i piszemy piszemy:diabloti:

[quote name='BIANKA1']Aaaa.........bo ja taka zakręcona :shake:
Właśnie wydałam czwarte kocie :lol:[/quote]
oooo gratuluje:lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Aaaa.........bo ja taka zakręcona :shake:
Właśnie wydałam czwarte kocie :lol:[/quote]
:multi::multi::multi:
Rozpedziłaś się Ciociu Bianko w wydawaniu tych kociątek- moze gdzie tam przy okazji wydac i Ginę:evil_lol:

Posted

[quote name='martaa2']Trzymajmy wszystkie kciuki za demek dla Giny; moze teraz ważą sie jej losy...[/quote]

[quote name='BIANKA1']Od wczoraj trzymam kciuki :loveu:[/quote]
Ja tez trzymam od wczoraj...az mnie kcuki bolą i ciezko mi sie na rowerze jedzie, ale co tam ...bede trzymac az sie domek znajdzie!!!

Posted

Wiecie,cały czas miałam nadzieję, że jak Gina nie znajdzie domu w Polsce zwrócę się do pajuni i ona, niezawodnie, mi pomoże. Niestety Arka złożyła na pajunię donos i teraz Dorota rozważa sprzedanie rancza i rezygnację z pomocy adopcyjnej polskim psom w Niemczech!!! Straszne, jak wielka jest nienawiść Arki do ludzi, którzy ośmielają się myśleć inaczej jak ona. Twierdzi, że DT są nielegalne i powinni nas zamknąć za nielegalne przetrzymywanie w nich psów, przecież one miały tak wspaniale w polskich schroniskach. Jak mnie zamkną Arka utrzyma moją trójkę dzieci, jednego psa własnego i jednego na tymczasie!!

Allegro Ginki skończyło się, niestety, mimo 2 obserwatorów bez efektu. Ludzie są tacy niepoważni, obserwują, dają nadzieję i wypinają się:(

Posted

[FONT=Times New Roman]Jestem w szoku po tym co napisałaś o Arce i Pajuni, ale mam nadzieję, że się wszystko dobrze skończy. To dziwne, że niby wszyscy chcą dobrze dla zwierząt, ale nienawiść bierze górę. Trzymajmy kciuki za Pajunię, bo wszyscy wiemy jakie są realia polskich schronisk . [/FONT]

Posted

Dziewczyny nie załamujcie się, ja wierze ze bedzie dobrze. Musi byc dobrze. Takie rzeczy dzieja sie na dogo, ze trzeba wierzyc w dobre dni...