Tola Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Ja tez napisałam do Alpiny. Oby sie udało:loveu: A teraz Ginka skacz na pierwsza strone po domek! Quote
BIANKA1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ciotki , ja się doczytałam , że to MONA szuka psiaka do wspaniałego domku . Oj ...jakoś niedoczytałam . Piszemy do Mony :evil_lol: Myślę , że chodzi o tą Monę , bo jest jeszcze jedna http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=7097571&postcount=402 Quote
sacred PIRANHA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 hihihi ja juz napisalam PW...byc moze do tej odpowiedniej:evil_lol: Quote
Tola Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 A to sie narobiło:evil_lol: Alpina będzie miałą co czytać:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='martaa2']A to sie narobiło:evil_lol: Alpina będzie miałą co czytać:evil_lol:[/quote] hihi napewno to rozeslanie Ginki wątku nie zaszkodzi suni a moze akurat pomoze:cool3: Quote
Alpina Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Jestem kochane cioteczki... Miło mi dostać od was PW :loveu:- Patrzę a tu sześć w skrzynce...:cool3: Wybaczcie, ale dopiero dopadłam do kompa... Mona4 już dostała link do wątku Giny - może akurat... Quote
BIANKA1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Aaaa.........bo ja taka zakręcona :shake: Właśnie wydałam czwarte kocie :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Alpina']Jestem kochane cioteczki... Miło mi dostać od was PW :loveu:- Patrzę a tu sześć w skrzynce...:cool3: Wybaczcie, ale dopiero dopadłam do kompa... Mona4 już dostała link do wątku Giny - może akurat...[/quote]] szesc? hihi to sie rozpisalysmy:evil_lol:...bo my tak tutaj wszyscy chcemy gince domek znalezc i piszemy piszemy:diabloti: [quote name='BIANKA1']Aaaa.........bo ja taka zakręcona :shake: Właśnie wydałam czwarte kocie :lol:[/quote] oooo gratuluje:lol: Quote
Tola Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 [quote name='BIANKA1']Aaaa.........bo ja taka zakręcona :shake: Właśnie wydałam czwarte kocie :lol:[/quote] :multi::multi::multi: Rozpedziłaś się Ciociu Bianko w wydawaniu tych kociątek- moze gdzie tam przy okazji wydac i Ginę:evil_lol: Quote
Tola Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Trzymajmy wszystkie kciuki za demek dla Giny; moze teraz ważą sie jej losy... Quote
sacred PIRANHA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='martaa2']Trzymajmy wszystkie kciuki za demek dla Giny; moze teraz ważą sie jej losy...[/quote] [quote name='BIANKA1']Od wczoraj trzymam kciuki :loveu:[/quote] Ja tez trzymam od wczoraj...az mnie kcuki bolą i ciezko mi sie na rowerze jedzie, ale co tam ...bede trzymac az sie domek znajdzie!!! Quote
agusiazet Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Wiecie,cały czas miałam nadzieję, że jak Gina nie znajdzie domu w Polsce zwrócę się do pajuni i ona, niezawodnie, mi pomoże. Niestety Arka złożyła na pajunię donos i teraz Dorota rozważa sprzedanie rancza i rezygnację z pomocy adopcyjnej polskim psom w Niemczech!!! Straszne, jak wielka jest nienawiść Arki do ludzi, którzy ośmielają się myśleć inaczej jak ona. Twierdzi, że DT są nielegalne i powinni nas zamknąć za nielegalne przetrzymywanie w nich psów, przecież one miały tak wspaniale w polskich schroniskach. Jak mnie zamkną Arka utrzyma moją trójkę dzieci, jednego psa własnego i jednego na tymczasie!! Allegro Ginki skończyło się, niestety, mimo 2 obserwatorów bez efektu. Ludzie są tacy niepoważni, obserwują, dają nadzieję i wypinają się:( Quote
Czaka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [FONT=Times New Roman]Jestem w szoku po tym co napisałaś o Arce i Pajuni, ale mam nadzieję, że się wszystko dobrze skończy. To dziwne, że niby wszyscy chcą dobrze dla zwierząt, ale nienawiść bierze górę. Trzymajmy kciuki za Pajunię, bo wszyscy wiemy jakie są realia polskich schronisk . [/FONT] Quote
Tola Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 To jest ten watek http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406 Mam nadzieję, ze Pajunia nie podda się... Quote
Alpina Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Szkoda, że nie wlazłam na ten wątek o Arce wcześniej...:angryy: Coś się Mona4 nie odzywa... Quote
iwop Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 agusia, cos nasze suczki szczęścia nie mają... :oops: Quote
Tola Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Dziewczyny nie załamujcie się, ja wierze ze bedzie dobrze. Musi byc dobrze. Takie rzeczy dzieja sie na dogo, ze trzeba wierzyc w dobre dni... Quote
Recommended Posts