agusiazet Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Może:):):)Jak zrobimy jakieś nowe:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 agusiazet napisał(a):Może:):):)Jak zrobimy jakieś nowe:) bylam wczoraj w zamojskim schronisku....i odruchowo szukalam czarnego lebka Giny gdzies tam na jej dawnym wybiegu...:shake: ciesze, sie ze jest u Ciebie na DT i napewno znajdziemy jej wspanialy dom staly, ale tesknie za nią chyba:loveu: kto chce miec naukochanszego psa na swiecie??????????? Quote
agusiazet Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Właśnie, komu Ginę, najukochańszego psa na świecie???!!! Quote
Tola Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Mizianka i pozdrowienia ze słonecznego Zamoscia. Jak tam nasza panienka spedziła niedzielę? Quote
Czaka Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Pewnie z przystojniakiem Sonym :loveu: Quote
agusiazet Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Pewnie, że z Sonym i z resztą rodziny. Głównie to wyprawialiśmy Martę do Krakowa!!! Quote
Tola Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Znam ten ból;) Wyprawialam Mateusza w czwartek:lol: Tez do Krakowa. Quote
Tola Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Aga - widziałas jak urosły dzieci Nwwy? Pajunia wkleiła zdjecia:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74039 Quote
agusiazet Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Własnie z Twojego linku obejrzałam - fajne maluszki:) Wczoraj całe popołudnie wklejałam Ginę na ogłoszenia z tych podanych przez Asię. Dodałam na Aaaby i Alegratka. Z tego pierwszego jeszcze za pieniądze do Gazety Polskiej, chyba. Mam nadzieję, że coś się wykluje z tego!!! Quote
agusiazet Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Domku dla Giny znajdź się !!! Mój mąż przyjeżdża i już ględzi, żeby drugiego psa nie było. Proszę, czy ktoś może mi pomóc!!! Quote
BIANKA1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 ALPINA szuka małej suczki nakolankowej . Gina jest taka ? Quote
Czaka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='agusiazet']Domku dla Giny znajdź się !!! Mój mąż przyjeżdża i już ględzi, żeby drugiego psa nie było. Proszę, czy ktoś może mi pomóc!!![/quote] Aga ja chętnie bym Ci pomogła, ale nie umiem dawać ogłoszeń :oops: Quote
iwop Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Jakos trudno teraz o domki... nawet dla ślicznych suczek...:shake: Quote
Tola Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 [quote name='BIANKA1']ALPINA szuka małej suczki nakolankowej . Gina jest taka ?[/quote] Tak Gina to taka własnie sunia. Czy jest jakas szansa ma domek? Quote
sacred PIRANHA Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 tak tak Gina jest zdecydowanie nakolankowa!!!! na dowod jej zdjecie z podrozy do DT do Agusi do Mielca... i wcale nie dlubalam jej w oku...zdjecie tak jakos wyszlo:evil_lol: Quote
m_barti Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witam was wszystkich! Zerknelam przypadkowo w link Giny... naprawde kochany piesek, taka podobna do Jetki, ale najkochanszym pieskiem to jest moja Jetka.:loveu: Popytam tu ludzi, lub w Polsce rodzine itd. Chociaz juz na poczatku tez namawialam. Zobaczymy, sprobuje. Pozdrawiamy. Quote
sacred PIRANHA Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='m_barti']Witam was wszystkich! Zerknelam przypadkowo w link Giny... naprawde kochany piesek, taka podobna do Jetki, ale najkochanszym pieskiem to jest moja Jetka.:loveu: Popytam tu ludzi, lub w Polsce rodzine itd. Chociaz juz na poczatku tez namawialam. Zobaczymy, sprobuje. Pozdrawiamy.[/quote] dziekujemy za wszelkie proby znalezienia domku...w koncu sie uda i znajdziemy jej super dom i bedzie szczesliwa tak jak Jetka:loveu: Quote
agusiazet Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='m_barti']Witam was wszystkich! Zerknelam przypadkowo w link Giny... naprawde kochany piesek, taka podobna do Jetki, ale najkochanszym pieskiem to jest moja Jetka.:loveu: Popytam tu ludzi, lub w Polsce rodzine itd. Chociaz juz na poczatku tez namawialam. Zobaczymy, sprobuje. Pozdrawiamy.[/quote] Piękne dzięki, a mała Gina to koleżanka Jetki z boksu. Ja Jetę wspominam najserdeczniej na świecie, to cudny pies, gdybym mogła Jeta zostałaby u nas, ale cóż - teraz kolej Giny na szukanie domku!!! Quote
agusiazet Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Napisałam do Alpiny, może z tego coś się wykluje:) Quote
BIANKA1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='agusiazet']Napisałam do Alpiny, może z tego coś się wykluje:)[/quote] Ja też wczoraj podesłałam wątek Alpinie . Może akurat ............ Quote
Czaka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ja wczoraj też napisałam do Alpiny, ale nic nie odpowiedziała Quote
BIANKA1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Ja wczoraj też napisałam do Alpiny, ale nic nie odpowiedziała[/quote] Napewno odpowie jak będzie tylko miała czas dojść do kompa . Ma teraz sporo zajęć . Quote
agusiazet Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Poczekamy, zobaczymy, ale kciuki mozna trzymać!!! Quote
sacred PIRANHA Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='agusiazet']Poczekamy, zobaczymy, ale kciuki mozna trzymać!!![/quote] Ja trzymam z calych sil:loveu: Quote
Recommended Posts