Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Może:):):)Jak zrobimy jakieś nowe:)

bylam wczoraj w zamojskim schronisku....i odruchowo szukalam czarnego lebka Giny gdzies tam na jej dawnym wybiegu...:shake:
ciesze, sie ze jest u Ciebie na DT i napewno znajdziemy jej wspanialy dom staly, ale tesknie za nią chyba:loveu:
kto chce miec naukochanszego psa na swiecie???????????

Posted

Własnie z Twojego linku obejrzałam - fajne maluszki:)

Wczoraj całe popołudnie wklejałam Ginę na ogłoszenia z tych podanych przez Asię. Dodałam na Aaaby i Alegratka. Z tego pierwszego jeszcze za pieniądze do Gazety Polskiej, chyba. Mam nadzieję, że coś się wykluje z tego!!!

Posted

[quote name='agusiazet']Domku dla Giny znajdź się !!! Mój mąż przyjeżdża i już ględzi, żeby drugiego psa nie było. Proszę, czy ktoś może mi pomóc!!![/quote]

Aga ja chętnie bym Ci pomogła, ale nie umiem dawać ogłoszeń :oops:

Posted

[quote name='BIANKA1']ALPINA szuka małej suczki nakolankowej . Gina jest taka ?[/quote]
Tak Gina to taka własnie sunia. Czy jest jakas szansa ma domek?

Posted

Witam was wszystkich!
Zerknelam przypadkowo w link Giny... naprawde kochany piesek, taka podobna do Jetki, ale najkochanszym pieskiem to jest moja Jetka.:loveu: Popytam tu ludzi, lub w Polsce rodzine itd. Chociaz juz na poczatku tez namawialam. Zobaczymy, sprobuje. Pozdrawiamy.

Posted

[quote name='m_barti']Witam was wszystkich!
Zerknelam przypadkowo w link Giny... naprawde kochany piesek, taka podobna do Jetki, ale najkochanszym pieskiem to jest moja Jetka.:loveu: Popytam tu ludzi, lub w Polsce rodzine itd. Chociaz juz na poczatku tez namawialam. Zobaczymy, sprobuje. Pozdrawiamy.[/quote]
dziekujemy za wszelkie proby znalezienia domku...w koncu sie uda i znajdziemy jej super dom i bedzie szczesliwa tak jak Jetka:loveu:

Posted

[quote name='m_barti']Witam was wszystkich!
Zerknelam przypadkowo w link Giny... naprawde kochany piesek, taka podobna do Jetki, ale najkochanszym pieskiem to jest moja Jetka.:loveu: Popytam tu ludzi, lub w Polsce rodzine itd. Chociaz juz na poczatku tez namawialam. Zobaczymy, sprobuje. Pozdrawiamy.[/quote]

Piękne dzięki, a mała Gina to koleżanka Jetki z boksu. Ja Jetę wspominam najserdeczniej na świecie, to cudny pies, gdybym mogła Jeta zostałaby u nas, ale cóż - teraz kolej Giny na szukanie domku!!!

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Ja wczoraj też napisałam do Alpiny, ale nic nie odpowiedziała[/quote]
Napewno odpowie jak będzie tylko miała czas dojść do kompa .
Ma teraz sporo zajęć .