Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja mam super latwy program do zmniejszania zdjęc "easy thumbnails"...polecam:)
a jakby Mateusz nie mial czasu czy cos, to Agus (czy ktokowliek inny w potrzebie)wyslij mi na maila a ja ci szybko zmniejsze i odesle lub wkleje gdzie trzeba:)

Posted

Aga - a ja czekam na Magdę, miała przyjechac pod koniec wrzesnia. Moze pomogłaby Ci przy ogłoszeniach, bo ja nie umiem:oops:
Po jej ogłoszeniach Zuli w Łukowie dzwoniła do mnie pani, która była bardzo zaineresowana Zulą, ale od pazdziernika, bo przeprowadzała sie do nowego domu, mówiła ze skontaktuje sie. Nie mam jej nr telefonu, ale moze przez Magde dałoby sie ja odnależć...Moze wzięłaby Ginę; pani bardzo sympatyczna i pomaga psiakom w tamtych stronach.
Spróbuje ktoregos dnia jeszcze raz przeczytac wątek Zuli, bo o ile pamietam, ta pani ma kogos znajomego na dogo i było o tym na Zulkowym wątku.

Posted

Pewnie, niestety ta Pani, już jakiegoś psiaka wybrała, fajne domki niestety nie czekają. No nic, może się uda jak poczytasz, za co z góry bardzo dziękuję. Ginka ma jeszcze czas u mnie, ale on niestety płynie nie ubłagalnie i do końca roku powinna koniecznie znaleźć dom stały! W co wierzę:)

Posted

[FONT='Times New Roman']A ja mam nadzieję, że te ogłoszenia wypalą . My mieliśmy telefony w sprawie szczeniaków jaszcze po tym jak je wszystkie oddaliśmy. [/FONT]

Posted

byc moze "na szczescie" Gina jest typowym kundelkiem...ja mialam wczoraj pare telefonow w sprawie wyzelki,gdzie najwazniejsze dla ludzi bylo to zeby nie byla wysterylizowana...odmawianie tym ludziom z jednej strony jest dla mnie jasne, bo nie chodzi o to zeby psina do pseudohodowcy trafila, z drugiej strony jakis pan mnie zapytal "woli pani zeby psina zdechla w schronie niz zyla u mnie i miala szczeniaki???!!!" gdy odpwoiedzialam ze tak to on do mnie "no to chyba nie bardzo pani na zyciu tych psow zalezy, tylko chodzi o jakies wlasne urojenia"...przykre:(

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
[FONT=Times New Roman]A ja mam nadzieję, że te ogłoszenia wypalą . My mieliśmy telefony w sprawie szczeniaków jaszcze po tym jak je wszystkie oddaliśmy. [/FONT]

Szczeniaki zawsze mają wzięcie, ze starszymi psami gorzej, niestety!!!