agusiazet Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Dzięki, na pewno będzie dobrze!!! Quote
Tola Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 agusiazet napisał(a):Dzięki:):):) Gina wielu rzeczy w domu się boi np: krzyków, podniesionych głosów, jak coś znienacka spadnie. Nie przejawia też nachalności w stosunku do ludzi, szaleje z radości jak rano wstaję i jak wracam z pracy - obowiązkowo całuski, skakanie po człowieku i fikanie do góry kółkami. Jest słodziutka i powinna trafić na bardzo fajnych właścicieli!!! Gina zachowuje sie zupełnie jak Zula. Ona tez boi sie upadajacych rzeczy, podniesionego głosu i tak samo wita nas w domu:loveu: Wspólne geny?! Bo podobne sa bardzo!!! Albo zła przeszłość... Quote
BIANKA1 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Może jedno i drugie . Mnie właśnie upadła szczotka . Kropka ze strach fikneła kozła , a reszta psów nawet nie drgneła :shake: I co to jest ? Quote
sacred PIRANHA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 zdecydowanie zle doswiadczenia...moj mysliwski boi sie jakichkolwiek odglosow przypominajacych wystrzaly...w dziecinstwie dostal petardami w pysk-gowniarze chcieli we mnie a on dostal (byl poparzony) i oberwal z wiatrowki od pijaka na polach...teraz byle jaki huk a on "panika":( Quote
Tola Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 No niestety nigdy nie dowiemy sie co przeszły te schroniskowe psy... Mozna sie tylko domyslać:-( Moja Tolka była w schronisku niedługo, podobno ok 2 miesiący. Była na początku bardzo agresywna i nieufna do ludzi, ale teraz nie widac, ze to tez pies po przejsciach. Zula chyba nigdy nie zapomni tego, co przeszła:-( Quote
sacred PIRANHA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 moze zapomni tylko trzeba jej duzo wiecej czasu...:( Agus kiedy Gina ma sterylke i kiedy bylaby juz gotowa do zabrania? nie chce zapeszac wiec nic jeszcze nie mowie...ale narazie jest wszystko na dobrek drodze, trzymac kciuki!!!!! Quote
agusiazet Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jestem umówiona z wetem na najbliższy piątek czyli 28 września, rekonwalescencja i zdjęcie szwów ok. 10 dni. Myślę, że potem może iść spokojnie do stałych właścicieli i rozpocząć nowe udane życie pupila domowego:) Quote
Tola Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Tak, tak - pupila domowego:multi: Quote
agusiazet Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Ginka się kłania w dniu dzisiejszym wszystkim cioteczkom i jednemu wujkowi!!!:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 mizianka dla Ginki:loveu: a cioteczka Niki sie pochorowala i wszytsko stoi w miejscu teraz przez to ze ja pod pierzyna:shake: Quote
Czaka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 agusiazet napisał(a):Ginka się kłania w dniu dzisiejszym wszystkim cioteczkom i jednemu wujkowi!!!:loveu: Ciekawa jestem , czy myślimy o tym samym wujku ?:cool3: :evil_lol: Quote
agusiazet Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Nio, na pewno o tym samym, tutaj niezbyt wielu albo nawet wcale obcych nie zagląda!!!:( Quote
Czaka Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Aga bardzo mi przykro, ale ten wujek jest ciotką:diabloti: Niestet mój TZ raczej na dogo nie zagląda :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 hihihi no i wydalo sie...ten wujek to nie wujek tylko ciocia:) Quote
agusiazet Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Buuu, jeden wujek zmienił płeć, no dobra to powinno być Asia-Zamość:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Gina na pierwszą po swoj wlasny osobisty domek!! Nikt nie potrzebuje idealnego szczekajacego psa? Quote
agusiazet Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Operacja Ginki przeniesione na następny piątek!!! Quote
agusiazet Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nie weterynarz przełożył, nie tłumaczył dlaczego! Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 a juz sie balam ze malutkiej cos dolega:) Quote
Czaka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 agusiazet napisał(a):Operacja Ginki przeniesione na następny piątek!!! A to tyż piknie ;) Quote
agusiazet Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Nie, z Giną wszystko ok, nauczyła się bawić ręką, ale gryzie strasznie mocno!!! Quote
agusiazet Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Na Allegro Gina zyskała jednego obserwatora:) Quote
Recommended Posts