Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzięki:):):)
Gina wielu rzeczy w domu się boi np: krzyków, podniesionych głosów, jak coś znienacka spadnie. Nie przejawia też nachalności w stosunku do ludzi, szaleje z radości jak rano wstaję i jak wracam z pracy - obowiązkowo całuski, skakanie po człowieku i fikanie do góry kółkami. Jest słodziutka i powinna trafić na bardzo fajnych właścicieli!!!

Gina zachowuje sie zupełnie jak Zula. Ona tez boi sie upadajacych rzeczy, podniesionego głosu i tak samo wita nas w domu:loveu: Wspólne geny?! Bo podobne sa bardzo!!!
Albo zła przeszłość...

Posted

zdecydowanie zle doswiadczenia...moj mysliwski boi sie jakichkolwiek odglosow przypominajacych wystrzaly...w dziecinstwie dostal petardami w pysk-gowniarze chcieli we mnie a on dostal (byl poparzony) i oberwal z wiatrowki od pijaka na polach...teraz byle jaki huk a on "panika":(

Posted

No niestety nigdy nie dowiemy sie co przeszły te schroniskowe psy...
Mozna sie tylko domyslać:-(
Moja Tolka była w schronisku niedługo, podobno ok 2 miesiący. Była na początku bardzo agresywna i nieufna do ludzi, ale teraz nie widac, ze to tez pies po przejsciach. Zula chyba nigdy nie zapomni tego, co przeszła:-(

Posted

Jestem umówiona z wetem na najbliższy piątek czyli 28 września, rekonwalescencja i zdjęcie szwów ok. 10 dni. Myślę, że potem może iść spokojnie do stałych właścicieli i rozpocząć nowe udane życie pupila domowego:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Ginka się kłania w dniu dzisiejszym wszystkim cioteczkom i jednemu wujkowi!!!:loveu:

Ciekawa jestem , czy myślimy o tym samym wujku ?:cool3: :evil_lol: