Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niki-lidka napisał(a):
Pani zapowiedziala juz, ze jak tylko znajdziemy dobry domek dla bialaski to ona chce przygarnac psiaka, ale tym razem zda sie juz stu procentach na moj wybor i nikogo innego sluchac nie bedzie...ciązy na mnie odpowiedzialnosc:(

Ja optuję za Giną, po pierwsze spełnia Pani oczekiwania, a po drugie mój mąż już ględzi, żeby Giny u nas nie było, kiedy on będzie w Polsce! Wyrzucić jej nie wyrzuci, ale co ja się nasłucham - Lidka chyba ma coś podobnego z rodzicami. To mnie wykańcza psychicznie!

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak tak to potrafi psychicznie wykonczyc...:( rozumiem ciebie doskonale agus:(
ja jutro przejade sie do schroniska, odwiedze tez bialaske...caly problem jest w tej suni...gdybym znalazla jej dom...dobry dom to mozemy brac Gine...tymbardziej, ze mialabym ją na oku caly czas...

Posted

martaa2 napisał(a):
Bardzo ładne te Twoje córy, Aga:lol:
A Gina tez super dziewczynka:loveu:
Widzę ze czuje sie juz u Was bardzo swobodnie:loveu:

Dzięki:):):)
Gina wielu rzeczy w domu się boi np: krzyków, podniesionych głosów, jak coś znienacka spadnie. Nie przejawia też nachalności w stosunku do ludzi, szaleje z radości jak rano wstaję i jak wracam z pracy - obowiązkowo całuski, skakanie po człowieku i fikanie do góry kółkami. Jest słodziutka i powinna trafić na bardzo fajnych właścicieli!!!