agusiazet Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Coś czuję,że z tą adopcją Giny nie będzie łatwo:( Quote
agusiazet Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 :(:(:( I nawet nikogo nie było:(:(:( Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 ja jestem (zeruje znow a necie znajomych)...wirtualne mizianka dla Giny i caluski dla Agusi!!!!!!!! Quote
Tola Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Jestem ale wieczorkiem; czyli przywitałam dzisiaj Ginkę i żegnam. A z adopcją to nigdy nic nie wiadomo...ale nie ma co sie martwic na zapas. Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Witam! mam nareszcie dostep do internetu...wstawiam wiec zalegle zdjecia z podrozy Giny do jej wspanialego domciu TYMCZASOWEGO (niestety) do Mielca do Agusi... Gina byla bardzo zainteresowana jazdą..urodzony z niej podroznik:cool3: usmiechala sie prawie caly czas:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Gina nadaje sie na stroza? i ostatnie zdjęcie...ze mna hihi:) Quote
agusiazet Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Nadaje się na stróża znakomicie, jest jazgotliwa na obcych, głosik ma całkiem donośny!!! Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Gina poszukuje domku...a ja mam teraz trzy psiaki ( z mojego podpisu dwa) ktorym pilnie musze znalezc dom...narazie nic nie widac...jak tak dalej pojdzie to zeby uratowac je przed schronem bede musiala zalozyc wlasne prywatne przytulisko!!!!!!!!! Quote
agusiazet Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Gina to pies zaczepno - obronny. Ona jazgocze, ja mam ją bronić jakby co:):evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 hihihi to wspanialy pies jest:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 dzien dobry! Gina sie przypomina! szukamy DS pilnie:mad: Quote
agusiazet Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Dzisiaj odkryłam, że Gina bardzo, ale to bardzo boi się samochodów. Rozplaszczyła się na chodniku, kiedy przejechał koło nas bardzo warczący pojazd i w ogóle nie chciała się ruszyć!!! Ona musiała być już u ludzi, bo zna nasz świat jak swój!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 agusiazet napisał(a):Dzisiaj odkryłam, że Gina bardzo, ale to bardzo boi się samochodów. Rozplaszczyła się na chodniku, kiedy przejechał koło nas bardzo warczący pojazd i w ogóle nie chciała się ruszyć!!! Ona musiała być już u ludzi, bo zna nasz świat jak swój!!!! boi sie samochodow? ...hihihi a w podrozy to tylko w samochodzie by siedziala (moze chciala szybciej do ciebie dojechac) ...jak sie zatrzymywalismy w zajazdach to tez wszystkie samochody ją bardzo interesowaly...szczegolnie te wielkie ciezarowki :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 rozmawialam dzis z pania bialej sunii...nie chce jej oddawac, pokochala juz ją:( i powiedziala mi "trzeba bylo tobie zaufac i brac Gine" ...aaa....aaaa...aaa!!! Quote
agusiazet Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Tak, Gina to fajny piesek do mieszkania - nie brudzi, nie demoluje, bez problemu zostaje sama w domu, ładnie i teraz już chętnie chodzi na spacerki. Ale strasznie szczeka na obcych, to może być uciążliwe! Ale w następny piątek zostanie wysterylizowana i może ten problem zniknie:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 hmm szczeka na obcych, a jak zostaje sama w domu to szczeka? wyje? Quote
agusiazet Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Nie, jak zostaje sama to sobie śpi - szczeka jak ktoś obcy jest w domu, wiem bo specjalnie pytałam sąsziadów, co jest jak nas nie ma - niektórzy nawet nie wiedzieli, że mamy drugiego psa!!! Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 to jednym slowem bylaby idealna dla tej pani...teraz moge powiedziec "a nie mowilam" pani tez to teraz zrozumiala tylko ze juz za pozno...i teraz dwie sunie szukaja domku:( nie ma co szukamy transportu do pajuni dla bialaski..... Quote
agusiazet Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 A Pani nie chce Giny? Przecież ona nie może u mnie zostać na zawsze:( Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Pani bardzo zaluje ze mnie nie posluchala (w zasadzie to jej rodzina mnie nie posluchala, bo ja pani proponowalam goraco Gine, ale pojechalismy bez Pani bo to byly jej urodziny i niespodzianka...i tak jak juz pisalam po drodze tego malego wyjca spotkali)...teraz jest przykra sytuacja, bo pani pokochala biala sunie ale nie moze jej zatrzymac...a nie chce tez zeby to byla wymiana jak na lepszy model...:( Quote
sacred PIRANHA Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Pani zapowiedziala juz, ze jak tylko znajdziemy dobry domek dla bialaski to ona chce przygarnac psiaka, ale tym razem zda sie juz stu procentach na moj wybor i nikogo innego sluchac nie bedzie...ciązy na mnie odpowiedzialnosc:( Quote
Czaka Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 To bardzo dobrze, że sterylka już za tydzień, zawsze to większa szansa na adopcję :roll: Quote
BIANKA1 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Kto Wam robił banerek ? Ciotka Lupe znikneła , a Hala chce banerek dla Puszka . Quote
agusiazet Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Bianko, zapytaj się Marty, to jej zasługa ten banerek:) Quote
Recommended Posts