Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam! mam nareszcie dostep do internetu...wstawiam wiec zalegle zdjecia z podrozy Giny do jej wspanialego domciu TYMCZASOWEGO (niestety) do Mielca do Agusi...
Gina byla bardzo zainteresowana jazdą..urodzony z niej podroznik:cool3:

usmiechala sie prawie caly czas:)

Posted

Gina poszukuje domku...a ja mam teraz trzy psiaki ( z mojego podpisu dwa) ktorym pilnie musze znalezc dom...narazie nic nie widac...jak tak dalej pojdzie to zeby uratowac je przed schronem bede musiala zalozyc wlasne prywatne przytulisko!!!!!!!!!

Posted

Dzisiaj odkryłam, że Gina bardzo, ale to bardzo boi się samochodów. Rozplaszczyła się na chodniku, kiedy przejechał koło nas bardzo warczący pojazd i w ogóle nie chciała się ruszyć!!! Ona musiała być już u ludzi, bo zna nasz świat jak swój!!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzisiaj odkryłam, że Gina bardzo, ale to bardzo boi się samochodów. Rozplaszczyła się na chodniku, kiedy przejechał koło nas bardzo warczący pojazd i w ogóle nie chciała się ruszyć!!! Ona musiała być już u ludzi, bo zna nasz świat jak swój!!!!

boi sie samochodow? ...hihihi a w podrozy to tylko w samochodzie by siedziala (moze chciala szybciej do ciebie dojechac) ...jak sie zatrzymywalismy w zajazdach to tez wszystkie samochody ją bardzo interesowaly...szczegolnie te wielkie ciezarowki :cool3:

Posted

Tak, Gina to fajny piesek do mieszkania - nie brudzi, nie demoluje, bez problemu zostaje sama w domu, ładnie i teraz już chętnie chodzi na spacerki. Ale strasznie szczeka na obcych, to może być uciążliwe! Ale w następny piątek zostanie wysterylizowana i może ten problem zniknie:)

Posted

Nie, jak zostaje sama to sobie śpi - szczeka jak ktoś obcy jest w domu, wiem bo specjalnie pytałam sąsziadów, co jest jak nas nie ma - niektórzy nawet nie wiedzieli, że mamy drugiego psa!!!

Posted

Pani bardzo zaluje ze mnie nie posluchala (w zasadzie to jej rodzina mnie nie posluchala, bo ja pani proponowalam goraco Gine, ale pojechalismy bez Pani bo to byly jej urodziny i niespodzianka...i tak jak juz pisalam po drodze tego malego wyjca spotkali)...teraz jest przykra sytuacja, bo pani pokochala biala sunie ale nie moze jej zatrzymac...a nie chce tez zeby to byla wymiana jak na lepszy model...:(