Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkolenie wczorajsze odwolane, ide dzis ...wracamy z pania razem z pracy, wiec na wlasne oczy zobacze ewentualna demolke:) na razie sunia robi postepy jesli chodzi o chodzenie na smyczy i przywolywanie...ale przeciez nie w tym byl najwiekszy problem...zostawanie w domu to dla niej nadal horror...dla wlasciciela domu takze:(
a dla Giny juz szukam dobrego domku, niestety jeden domek nie spelnil moich oczekiwan:( panstwo chyba chcieli miec zabawke...niech sobie pluszaka kupia!!!

Posted

Pewnie, to nie może być byle jaki domek, tylko super ekstra. Bo sama Gina jest super ekstra. Jaka ona była szczęśliwa jak ją spuściłam ze smyczy i jak się pilnowała - ta sunia jest niesamowita, ona musiała być już u ludzi i w domu!!!

Posted

Z uszkami wszystko w porządku, została zaszczepiona przeciwko wściekliźnie, parwowirozie i jakimś tam jeszcze.
Za to dzisiaj rano na spacerze ( rano? wyszliśmy o 9.25) Gina wykręciła numer a'la pies myśliwski i wprawiła mnie w całkowite osłupienie. Mianowicie upolowała wiewiórkę i przyniosła mi to trofeum. Niestety wiewiórka chyba nie przeżyła spotkania z Giną:(:(:( Wprawdzie ruszała się, ale nie uciekała. Gina dostała reprymendę i w ramach przeprosin upolowała stary salceson, którym koniecznie chciała się ze mną podzielić! Skoro nie chciałam, miała zamiar zjeść sama i w końcu dostała po łebku. Nie przypuszczałam nawet, że ta malizna wykaże takie mordercze zapędy:(, chyba nie będziemy chodzić do lasku, bo tam cała masa basiek biega!!!

Posted

Dobrze Wam się śmiać, basia była słodka, a Gina taka dumna z siebie, że nie bardzo wiedziałam co zrobić. Mój Sony ma 8,5 lat i od 8 poluje, ale bez rezultatu, a ty taki szczur i od razu sukces myśliwski:):(

Posted

Ja tylko raz w życiu dostałam taki prezent. :diabloti:
Jak się budowaliśmy, to działka nie była ogrodzona i moja kochana Myszka przyniosła mi zdechłego zająca. Niestety był mocno skruszały i odpadły mu nogi , reszta też była fuj. :evil_lol:

Posted

Co u Ginki?
Jej wyczyn z wiewiórką podziwialismy tu wszyscy; musiała sie sunia jakos odwdzieczyć za taki super domek:loveu:
Ja mam problemy z komputerem i nie zawsze mogę pisać, od wtorku ma byc lepiej:lol:
Mizianka dla czworonogów:loveu: