Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martuś, to już jest super sunia - nie brudzi, nie jest nachalna, zaczęła szczekać i bronić domu, wspaniała w kontaktach z ludźmi i dziećmi. Tylko domek stały potrzebny.
Dzisiaj jest ładnie, choć nie ciepło i Gina spacerowała po trawce, co najbardziej lubi. Wyrabiała różne fikołki, tarzania i podskoki, szkoda, że nie miałam aparatu. I była taka szczęśliwa i zadowolona, że aż miło popatrzeć!!!

Posted

Bardzo sie cieszę:lol: Jeszcze raz Aga wielkie dzieki:modla:
To dzieki Tobie sunia moze rozkwitnąć i cieszyc sie życiem i swiatem:multi:
I taki skarb marnował się w schronisku...

Posted

heja! a ja bylam dzis wlasnie na szkoleniu psiaka...i mam potencjalnych wlascieili da giny...ale bylaby heca gdybym ją teraz wiozla z powrotem do zamoscia:)
mam pytanko do ciebie agusiu...jak ona sie zachowuje jak zostaje sama...czy wyje, niszczy cos? bo to dla tych ludzi bardzo wazne (maja psiaka ktora okropnie zawodzi pod ich nieobecnosc i nie potrafia go tego oduczyc, wlascieciel domu w ktrym mieszakaja strasznie sie awanturuje z tego tytulu i pradopdobnie oddadza pieska do rodzinki na wies)

Posted

Ojejej, to my takie śpiochy jesteśmy:) Wstaliśmy dopiero po ósmej, bo Ala zakatarzona i strasznie się męczy. Chyba juro pójdziemy do lekarza - ledwie tydzień w przedszkolu:(.

Gina, można powiedzieć, jest ideałem psa do mieszkania - nie brudzi, nie jest nachalna, bez problemu zostaje sama i żadnych dewastacji nie ma. Zaczęła szczekać, ale to w ramach pilnowania domu, jak ktoś przychodzi, a to jest normalne. Fajnie byłoby, gdyby znalazła fajny stały domek.:lol:

Posted

Przecież ja kupiłam baterie! Oto zdjęcia:

Gina zaraz po przyjeździe, w uścisku Ali:

Wylegujemy się w salonie:

Wylegiwania się ciąg dalszy:

Jeszcze na starym kocyku:

A to nowe posłanko, które zaanektował Sony:

A to jego stare, na które Tina usiłuje namówić Ginę:

Dobranoc!:eviltong:

Posted

Super zdjęcia:loveu: Dawno wyczekiwane:lol:
Gina zupełnie jak Zula:loveu: Tylko oczka jeszcz etakie smutne...
Za to Ala szczęśliwa ze sunia u Was:p

Posted

znow pasozytuje na inetrnecie u kogos hihi:)
staly domek u tych ludzi bedzie jesli moje szkolenie ich terazniejszego psiaka nie przyniesie efektow i beda zmuszeni go oddac na wies ( to jest ta biala psinka z zamojskiego schronu o ktorej pisalam na mojej galerii) ..panstwo pokochali sunie i nie chca jej zamieniac na lepszy model...na razie walczymy z jej rozbrykanym charakterkiem...ale za domkiem dla Giny tez sie juz rozgladam:)
pozdrowionka dla ciebie Agusiu i Giny !!!!!!!!!!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
U nas znowu leje:(:(:( Co za koszmar chodzić w taką wstrętną pogodę na spacer z psami!

u nas tez caly czas dzis pada...szkolenia tez ciezko sie prowadzi w takich warunkach...psiaki sa zdekoncentrowane, wlascicielom zimno:shake: nieprzyjemna sprawa:shake:...wlasnie za chwile wybieram sie na sprawdzenie postepow malej bialej suni...mam tez do sprawdzenia dom...ewentualnie jesli przejdzie moje testy:diabloti: bylby dla Giny:cool3: takze trzymac kciuki!!