Tola Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Niki-lidka napisał(a):na razie szykujemy sie z kolezanka na piatek na pociag, ale wlasnie zaraz ide do pracy na druga zmiane (dorwalam sie chwilowo neta) i jest szansa ze przyjedziemy samochodem(ale wtedy w sobote)- bo Marta mowila, ze wolalaby w sobote...zobaczymy moze sie uda...odezwe sie jeszcze dzisisaj tylko pozno w nocy bo teraz wracam z powrotem do pracy...pozdrawiam i do zobaczenioa wkrotce!! Dziewczyny - mozecie jechac jak Wam pasuje, w piatek tez , my sie dostosujemy!!! Pomoze Asia i Romek i bedzie ok Quote
Origami-7 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Cieszę się:lol: ,że wszystko dobrze się układa. Ginka:lol: już też się cieszy. Quote
sacred PIRANHA Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 jedziemy jutro pociagiem, jade ja kolezanka i kolega (zeby razniej bylo hihi) teraz wychodze do pracy, wiec nie mam sie nawet jak zorientowac po ile sa bilety w pociagu i PKSie, ale wieczorem sie odezwe...do zobaczenia Quote
Tola Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Poniewaz moja rodzinka pojechala do Lwowa i wracają po 22, wiec Gine odbierze dzisiaj ze schroniska Asia:lol: O wszystkim bedziemy pisac Gina dzisiaj opuszcza schronisko:laola: Quote
Tola Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Gina jest juz u Asi i Romka:multi: Własnie wróciłysmy ze schronu. Quote
Czaka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Troszkę sobie zjadła. Chyba jej już dzisiaj nic nie dam do jedzenia, żeby nie było jutro żadnych sensacji w czasie drogi.:roll: Teraz czekamy na Romka i zrobimy małe pranko Giny. :diabloti: Quote
Tola Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 No śmierdziuszek z niej niezły;) nalezy jej sie po tylu latach zycia bez kąpieli. Rozmawialam z Niki - Lidką, jutro o 4.30 odbiera Gine na dworcu. Gina rozpopczyna nowe zycie, mam nadzieje ze bedzie równie przytulasną sunią jak Jetka. Oby tylko szybko nauczyłą sie zyc przy człowieku i w domu. Dziekujemy Niki - lidka za tak duza pomoc, bo bez niej sunia jeszcze musiałaby czekac... No i dzieki wielkie Tobie Aga:modla: za serce. Nalezy Ci sie duzo buziaków:calus: ,wielki bukiet kwiatów:Rose: lub dobra wódka;) mam nadzieję ze kiedys sie spotkamy i ....................... My z Asia i Romkiem podzekujemy sobie na miejscu:drinka: Quote
Czaka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Gina jest bardzo radosną psicą, ogon moło jej się nie urwie ze szczęścia. :loveu: Quote
Czaka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 martaa2 napisał(a):My z Asia i Romkiem podzekujemy sobie na miejscu:drinka: Taaaak , to będą dłuuuuugie podziękowania!!! :drink1: Oczywiście toasty będą za Wasze zdrowie. !!! Quote
Tola Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Plany zmienione; Gina jedzie autem, wyjazd ok 7 rano jutro. Czekam na info opd Lidki, ma napisac wieczorem. Trzymajcie kciuki zeby wszystko poszlo dobrze. Quote
Czaka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Gina już po kąpieli, w czasie której była bardzo grzeczna. Zaraz wstawię zdjęcia ze spacerku.:lol: Quote
agusiazet Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Spróbuję zadzwonić do Niki, żeby jej powiedzieć jak dojechać!!! Quote
Czaka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 A my jeszcze tylko wyczyścimy uszy i już możemy trzymać kciuki żeby wszystko dobrze poszło. :multi: Quote
Origami-7 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 martaa2 napisał(a):Plany zmienione; Gina jedzie autem, wyjazd ok 7 rano jutro. Czekam na info opd Lidki, ma napisac wieczorem. Trzymajcie kciuki zeby wszystko poszlo dobrze. Trzymam mocniasto:loveu: . Ginki świat się zmienił:multi: Quote
agusiazet Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Niki, jeśli tu jeszcze zajrzysz to w Kolbuszowej się skręca na Mielec. Jakieś 30 min - 45 jest Mielec. Na pierwszym rondzie w prawo, kolejne rondo w lewo, pierwsze światła prosto, drugie w prawo i pierwsza w prawo i znowu w prawo , i to jest mój blok. Sygnałek i jestem na dole!!! Dzięki serdeczne:lol::lol::lol: Quote
Czaka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Gina już śpi! :sleep2: Jest bardzo spokojna , ufna i dobrze nastawiona do dzieci!:loveu: Quote
Tola Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 A moj TZ to dzwonil z granicy i pytał jak Gina.... Bardzo polubił sunię:loveu: Spij dobrze malenka i snij o nowym zyciu:loveu: Tak sobie mysle ile to takich ufnych, przyjaznych czowiekowi suniek czeka w schronach:-( Quote
agusiazet Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Masz rację Martuś, ale przynajmniej dla tej świat zaczyna nabierać kolorów!!! Dobrze, że lubi dzieci, bo moja Ala już się nie może doczekać, kiedy koleżanka Jety przyjedzie!!! Quote
Czaka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Czekamy na relacje z pierwszego spotkania! :p Quote
Recommended Posts