Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez nie wiem nic; Niki - lidka zamilkła na dobre, ale z dotychczasowego biegu wydarzen widze, ze nic z tego chyba nie bedzie:roll:
Poczekajmy do wieczora
Aga - zadzwonie ok 21

Posted

jestem jestem...z tymi kompami to jakas paranoja...wchodzilam, wywalalo mnie i tak w kolko...sprawa ma sie tak...
zaden z moich transportow nie wypalil, a ile sie nasluchalam przy okazji:(
wiec chyba zostaje nam ten PKS...
ja nie rzucam slow na wiatr, wiec zawioze Gine PKSem...tylko teraz dla odmiany mam zawrot glowy w domu (rodzice postanowili sie rozwiesc:() i nie wiem kiedy bede mogla poswiecic temu caly dzien a PKSem tak bedzie:( ...moze ktos zna jakies prywatne linie, albo cos takiego?

Posted

agusiazet napisał(a):
Martuś, czekam zatem na telefon. Niki, Ty się wszystkim tak nie przejmuj, bo to szkodliwe dla zdrowia - pilnuj rodziny, jakoś sobie poradzimy!!!

oooo...jak ten internet mi wolno chodzi:angryy:
Agusia, ja sie zobowiązalam, ze zawioze Gine i zwioze ją ...tylko szukalam transportu wygodniejszego co tu duzo mowic i dla Giny i dla mnie...ale nie znalalzlam, wiec znalazlam kolezanke, ktora ze mna PKSem pojedzie, zawsze to razniej jest:evil_lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Niki, może jeszcze coś Marta wymyśli, bo ma do mnie dzwonić, na razie poczekajmy!!! Autobus to strasznie długo, nie wiem, czy Gina wytrzyma!!!

wlasnie wiem, ze strasznie dlugo i wolalabym tego Ginie oszczedzic:shake:
chcialam tylko powiedzic, ze ja sie nie wycofalam, ze to nie jest tak, ze teraz zamilkne i koniec...kamien w wode...
mam teraz troche powaznych problemow rodzinnych, to fakt...ale kto ich nie ma?
sama mam nadzieje, ze moze jeszcze sie znajdzie jakis kierowca z samochodem, ja moglabym pojechac nawet z kims obcym jako opiekunka dla byc moze zestresowanej Ginki...tylko zeby sie ktos znalazl:-(

Posted

agusiazet napisał(a):
Niki, najlepsza opcja dla Ciebie to pociąg Hetman, jest w Mielcu gdzieś po 8 rano, a powrót to już może być autobusem, lub tymże hetmanem gdzieś o 21 wyjeżdża z Mielca!!!

sprawa na razie wyglada tak: transporty moje zawiodly, ale kolezanka powiedziala, ze zapyta brata i jakiegos kolegi, ktory ma ponoc do niej slabosc:evil_lol: wiec moze sie uda...jesli sie nie uda to przyjedziemy z ta kolezanka PKSem albo pociągiem...ale przyjedziemy...bez obaw:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Niki, najlepsza opcja dla Ciebie to pociąg Hetman, jest w Mielcu gdzieś po 8 rano, a powrót to już może być autobusem, lub tymże hetmanem gdzieś o 21 wyjeżdża z Mielca!!!

Tez mi sie wydaje ze tak najlepiej

Posted

Niki-lidka napisał(a):
sprawa na razie wyglada tak: transporty moje zawiodly, ale kolezanka powiedziala, ze zapyta brata i jakiegos kolegi, ktory ma ponoc do niej slabosc:evil_lol: wiec moze sie uda...jesli sie nie uda to przyjedziemy z ta kolezanka PKSem albo pociągiem...ale przyjedziemy...bez obaw:)

To super:lol: Bardzo sie cieszymy. No i Gina najbardziej:loveu:
We wtorek około południa napisze o wizycie u weta, mam nadzieję ze wszysko bedzie ok, no a od piatku mozna panienkę zabierać:lol:
Bedzie czysciutka; wykapana i wyczesana, bez obawy;)
A kiedy jechalybyscie?

Posted

martaa2 napisał(a):
To super:lol: Bardzo sie cieszymy. No i Gina najbardziej:loveu:
We wtorek około południa napisze o wizycie u weta, mam nadzieję ze wszysko bedzie ok, no a od piatku mozna panienkę zabierać:lol:
Bedzie czysciutka; wykapana i wyczesana, bez obawy;)
A kiedy jechalybyscie?

od piatku? a mi sie cos pomieszalo ze od srody...ale to nawet lepiej, moze mi sie sytuacja w domu unormuje...ja sie jutro pewnie dowiem jak z tymi transportami od kumpeli; wiec podejmiemy decyzje na dniach, ale pewnie w piatek lub sobote:lol:

Posted

dzien dobry! jestem teraz rzadko na dogo...bo nie mam netu w domu:(
sprawa sie ma tak...kolezanki brat powiedzial ze powinien miec czas,ale da jeszcze na stowe znac... a ja znalazlam drugiego kolege ktory ma dac mi znac dzis wieczorem, wiec jes szanas ze bedzie Ginie wygodniej...tak czy inaczej przyjedziemy w piatek lub sobote...wyjedziemy bardzo rano, zeby raniutko byc w Mielcu, bo ja mam tutaj taki zawrot glowy, ze musze jeszcze do pracy wrocic na druga zmiane:)
gdyby transport autem zaden nie wypalil, przyjedziemy rannym Hetmanem a wrocimy PKSem ...tym o 11.20 (jest taki u was Agus no nie?)
...a Romki moga pomoc...TRZYMAJCIE KCIUKI, ZEBY TRANSPORT AUTEM WYPALIL:)

Posted

a i jeszcze pytanie do Marty (zaczynam juz panikowac) ...co ze smycza i obrozka Giny , mam kupic?...jak bede juz na sto procent wiedziec kiedy, o ktorej i czym bedziemy podrozowac to skontraktuje sie zeby dograc szczegoly (jeszcze dzis w nocy lub jutro w dzien), wiec do uslyszenia:)