Origami-7 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ginka połknij ładnie tabletki przeciw robalom!!!:mad: Quote
sacred PIRANHA Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Origami-7 napisał(a):Ginka połknij ładnie tabletki przeciw robalom!!!:mad: jestem pewna ze Marta sobie sweitnie poradzi jak Gina nie bedzie chciala tych tabletek hihihi:mad: Quote
Tola Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 Niki-lidka napisał(a):no czekamy czekamy...a ja juz kombinuje:) Kombinuj kombinuj zeby Gina jak najszybciej wyszła na wolnosc:lol: Quote
Tola Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 agusiazet napisał(a):Czekamy, na ostatnim zdjęciu Gina wygląda zupełnie jak Zulka!!! Ona jest bardzo podobna do Zulki, tylko troche większa i masywniejsza. W tej chwili ma matowa sierśc, ale juz ja sobie wyobrazam jak ona bedzie niedługo wygladała:loveu: Quote
agusiazet Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 A ja już porobiłam dla piesków zakupy w Krakvecie, bo ja leniwa jestem i wygodnicka, żeby to wszystko dźwigać do domu na II piętro. Chrupeczki, zabaweczki i posłanie dla Giny - z wzorem astrologicznym - na szczęście. Poza tym po wyjeździe Jetki nie została Sonemu żadna zabawka, więc dla każdego po jednej, bo teraz to nasze buty nosi w ramach okazywania radości. Przeważnie moje o mam zawsze wyślinione i mokre, więc Gina spada nam jak z nieba, na ratunek butom!!!:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 agusiazet napisał(a):A ja już porobiłam dla piesków zakupy w Krakvecie, bo ja leniwa jestem i wygodnicka, żeby to wszystko dźwigać do domu na II piętro. Chrupeczki, zabaweczki i posłanie dla Giny - z wzorem astrologicznym - na szczęście. Poza tym po wyjeździe Jetki nie została Sonemu żadna zabawka, więc dla każdego po jednej, bo teraz to nasze buty nosi w ramach okazywania radości. Przeważnie moje o mam zawsze wyślinione i mokre, więc Gina spada nam jak z nieba, na ratunek butom!!!:evil_lol: czyli wszystko gotowe, tylko transportu brak? o rany...zaraz umre z zamartwiania sie:shake: ...to chyba mozliwe no nie?:shake: na dodatek moja rodzina mnie prawie wyklela na wiesc o moich plananch podrozniczych...ale to akurat jest temat poboczny, malo istotny w gruncie rzeczy:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 agusia ile wyniosl wtedy transport autem osobowym z zamoscia do mielca jak magda wiozla ci Jetke? Quote
agusiazet Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Mnie pewnie też by wyklęli, ale dlaczego, przecież to w szlachetnym celu, choć Mielec to dziura!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 agusiazet napisał(a):Mnie pewnie też by wyklęli, ale dlaczego, przecież to w szlachetnym celu, choć Mielec to dziura!!! moi rodzice ogoleni uwazaja, ze to co ja robie to jest "zabawa"...powiedzieli mi ze w moim wieku powinnam sie zajac czyms powaznym, bo przeciez do konca zycia nie bede sie bawic z pieskami (tutaj chodzilo im chyba glownie o moje szkolenia psow innych ludzi):shake: a podroz do mielca...no coz...chce "jechac z obcym psem, do obcej kobiety i obcego miasta"...ja to sobie tlumacze ze sie martwia o mnie...tak jest mi latwiej to znosic:evil_lol: Quote
agusiazet Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Magda, chyba była tylko osobą towarzyszącą. Jetkę wiózł mąż Olgi czyli Cathedral, ale ona nie udziela się teraz na DG - więc ... klapa. Romek ma wolne, ale nie śmiem go prosić, bo pilnuje bezpieczeństwa Zadry!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 agusiazet napisał(a):Magda, chyba była tylko osobą towarzyszącą. Jetkę wiózł mąż Olgi czyli Cathedral, ale ona nie udziela się teraz na DG - więc ... klapa. Romek ma wolne, ale nie śmiem go prosić, bo pilnuje bezpieczeństwa Zadry!!! ...no to rzeczywiscie klapa...a moze ja popilnuje Zadry przez jeden dzien? ja juz nie wiem...kombinuje na wszystkie mozliwe sposoby az mi glowa peka:cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ...cos wymysle, musze ...w koncu to chodzi o swiat jednego psa!! Quote
Czaka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 agusiazet napisał(a):Romek ma wolne, ale nie śmiem go prosić, bo pilnuje bezpieczeństwa Zadry!!! Aga Romek nie ma wolnego :shake: , wolne ma tylko romkowa. ;) Quote
sacred PIRANHA Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 aaa...ja juz odchodze od zmyslow!! jutro przenosze sie ostatecznie ...czyli zabieram stad kompa, a tam nie mam neta, wiec bede korzystac z netu od kumpeli,ale tylko raz dziennie:( tymczasem szukajmy transportu!! im szybciej tym lepiej i dla Giny i dla Agusi:) Quote
agusiazet Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 A czy Romkowa Asia nie chciałaby się przejechać do Mielca??? Quote
Czaka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 agusiazet napisał(a):A czy Romkowa Asia nie chciałaby się przejechać do Mielca??? Teraz siedzę sama w domu z trzylatkiem, który niestety źle znosi takie podróże :shake: Quote
Tola Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Dzis u nas znowu upal:shake: Gina na pewno wyleguje sie w piaseczku i marzy... Quote
agusiazet Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Witam z rana, dziś trochę chłodniej -Ginko czekamy na Ciebie!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Witam! teraz zmykam do pracy, wieczorem mam dostac odpowiedz od dwoch kolegow co do transportu...trzymajcie kciuki! Quote
Recommended Posts