Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Czekamy, na ostatnim zdjęciu Gina wygląda zupełnie jak Zulka!!!

Ona jest bardzo podobna do Zulki, tylko troche większa i masywniejsza. W tej chwili ma matowa sierśc, ale juz ja sobie wyobrazam jak ona bedzie niedługo wygladała:loveu:

Posted

A ja już porobiłam dla piesków zakupy w Krakvecie, bo ja leniwa jestem i wygodnicka, żeby to wszystko dźwigać do domu na II piętro. Chrupeczki, zabaweczki i posłanie dla Giny - z wzorem astrologicznym - na szczęście. Poza tym po wyjeździe Jetki nie została Sonemu żadna zabawka, więc dla każdego po jednej, bo teraz to nasze buty nosi w ramach okazywania radości. Przeważnie moje o mam zawsze wyślinione i mokre, więc Gina spada nam jak z nieba, na ratunek butom!!!:evil_lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
A ja już porobiłam dla piesków zakupy w Krakvecie, bo ja leniwa jestem i wygodnicka, żeby to wszystko dźwigać do domu na II piętro. Chrupeczki, zabaweczki i posłanie dla Giny - z wzorem astrologicznym - na szczęście. Poza tym po wyjeździe Jetki nie została Sonemu żadna zabawka, więc dla każdego po jednej, bo teraz to nasze buty nosi w ramach okazywania radości. Przeważnie moje o mam zawsze wyślinione i mokre, więc Gina spada nam jak z nieba, na ratunek butom!!!:evil_lol:

czyli wszystko gotowe, tylko transportu brak?
o rany...zaraz umre z zamartwiania sie:shake: ...to chyba mozliwe no nie?:shake:
na dodatek moja rodzina mnie prawie wyklela na wiesc o moich plananch podrozniczych...ale to akurat jest temat poboczny, malo istotny w gruncie rzeczy:evil_lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Mnie pewnie też by wyklęli, ale dlaczego, przecież to w szlachetnym celu, choć Mielec to dziura!!!

moi rodzice ogoleni uwazaja, ze to co ja robie to jest "zabawa"...powiedzieli mi ze w moim wieku powinnam sie zajac czyms powaznym, bo przeciez do konca zycia nie bede sie bawic z pieskami (tutaj chodzilo im chyba glownie o moje szkolenia psow innych ludzi):shake:
a podroz do mielca...no coz...chce "jechac z obcym psem, do obcej kobiety i obcego miasta"...ja to sobie tlumacze ze sie martwia o mnie...tak jest mi latwiej to znosic:evil_lol:

Posted

Magda, chyba była tylko osobą towarzyszącą. Jetkę wiózł mąż Olgi czyli Cathedral, ale ona nie udziela się teraz na DG - więc ... klapa. Romek ma wolne, ale nie śmiem go prosić, bo pilnuje bezpieczeństwa Zadry!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
Magda, chyba była tylko osobą towarzyszącą. Jetkę wiózł mąż Olgi czyli Cathedral, ale ona nie udziela się teraz na DG - więc ... klapa. Romek ma wolne, ale nie śmiem go prosić, bo pilnuje bezpieczeństwa Zadry!!!

...no to rzeczywiscie klapa...a moze ja popilnuje Zadry przez jeden dzien?
ja juz nie wiem...kombinuje na wszystkie mozliwe sposoby az mi glowa peka:cool1:

Posted

agusiazet napisał(a):
Romek ma wolne, ale nie śmiem go prosić, bo pilnuje bezpieczeństwa Zadry!!!

Aga Romek nie ma wolnego :shake: , wolne ma tylko romkowa. ;)

Posted

aaa...ja juz odchodze od zmyslow!! jutro przenosze sie ostatecznie ...czyli zabieram stad kompa, a tam nie mam neta, wiec bede korzystac z netu od kumpeli,ale tylko raz dziennie:(
tymczasem szukajmy transportu!! im szybciej tym lepiej i dla Giny i dla Agusi:)

Posted

agusiazet napisał(a):
A czy Romkowa Asia nie chciałaby się przejechać do Mielca???

Teraz siedzę sama w domu z trzylatkiem, który niestety źle znosi takie podróże :shake: