Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Rozumiem, bo ja też się tego obawiam. A negocjacje z córką trwają i może jednak Ginie się uda!!!

to tak jak moje negocjacje z rodzina ( siostra jest zdecydowanie za...a to juz bardzo dobrze:cool3: )

Posted

agusiazet napisał(a):
Rozumiem, bo ja też się tego obawiam. A negocjacje z córką trwają i może jednak Ginie się uda!!!

Negocjuj Ty Aga dalej, negocjuj;) A my trzymamy kciuki:thumbs: :thumbs: :thumbs:
Za negocjacje i Ginę:loveu:

Posted

[quote name='agusiazet']HURA, HURA, HURA!!!
Mam wszystkie potrzebne zgody rodziny na wzięcie Giny do nas na DT.
Mała, czarna suniu szykuj się do podróży do Mielca!!!

Agusiu, masz siłę przebicia :happy1:

Posted

:multi: No to cieszmy sie wszyscy!!!
Ja biore na siebie weta, odrobaczenie, odpchlenie, kąpiel. Jutro rano podjade do schronu, omówię z kierownikiem jak to widzi no i szepnę Ginie na uszko to i owo:loveu:
Ten wet jutro nie przyjmuje, on dojezdza z Lublina tylko 3 dni w tyg.wiec albo podjedziemy z sunią dopiero w poniedziałek, albo jutro do innego.
Niki - lidka - rozejrzysz sie za transportem - koszty podrózy zwrócimy; moze jakis znajomy zechce z Tobą podjechac? Pomysl kochana nad tym, bo to wazne dla Giny.
Jutro zajrze tez do jamniorka...

Posted

Wpisałam prośbę na transportowym, ale to niezbyt popularna trasa, więc liczę tylko na łut szczęścia. Może znacie kogoś, kto za niewielki zarobek przewiezie sunię w kulturalnych warunkach? Wasz też bardzo proszę o pomoc!!! Martuś jak zwykle jesteś nieoceniona!!!

Posted

[quote name='agusiazet']HURA, HURA, HURA!!!
Mam wszystkie potrzebne zgody rodziny na wzięcie Giny do nas na DT.
Mała, czarna suniu szykuj się do podróży do Mielca!!!

Bardzo się cieszę z tej wiadomości:multi: Pozdrawiam Ciebie i miziam Gine:loveu:

Posted

na pchly sa tezs specjalne obroze z zoologicznych sklepach. sprawdzaja sie. moja sunka w takich chodzi. dzialaja tez odstraszajaco na kleszcze. ale odpchlic na poczatek tez nie zaszkodzi.

Posted

Wróciłam od Giny:loveu: ; oczywiscie wyszeptałam jej to wszystko na uszko ale ona chyba nie bardzo wierzy; podeszła do siatki, pomachała ogonkiem i siadła sobie znowu smutna w piasku...
Umówiłam sie z kierownikiem, ze w poniedziałek zabieram Gine do weta, a potem 2 dni bedzie w osobnym boksie. Tak wiec Niki - lidka od srody Gina moze jechac do Agi, mam nadzieję ze Twoje myslenie przyniesie efekty:lol:
Ginka dzisiaj