Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Pewnie, jeśli to dobry domek to cała wyprawkę mogę zakupić, żeby tylko Gina była szczęśliwa i kochana!!!

obrózkę i smycz zawsze ja kupuję...to taka moja tradycja juz:loveu:
no nic...teraz musimy czekac....

Posted

[quote name='agusiazet']Och, to czekanie. jeszcze tu wrócę dzisiaj!!!
...niestety Ginie tym razem sie tez nie udalo:-(
pantswo przejezdzali obok schroniska i w naglym odruchu wstapili...znalezli psiaka ( byl w schronisku od dwoch dni) , ktory bardzo im przypominal ich zmarlego i nie mogac sie powstrzymac wzieli go do domu...
przepraszali mnie, ze zrobili to bez mojej wiedzy, ze umawialismy sie inaczej ( jakby to mialo znaczenie, liczy sie ze jakis psiak zyskal dom hihi)...oczywiscie ciesze sie ze szczescia Toffika, ale Gina nadal czeka:placz:
a to zdjęcie dzisiejszego szczesciarza:

Gina kochana a ty nadal czekasz...agusiuzet...musimy ją wyciągnac:-(

Posted

Jak to jest Jetka, Gina , Zulka i nasza Zadra wszystkie pochodzą z zamojskiego schronu i są "tej samej rasy" i wszystkie miały problemy ze znalezieniem domku. :shake:
Sama nie wiem , czy ludziom nie podobają się małe czarne suczydełka? :-(

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Jak to jest Jetka, Gina , Zulka i nasza Zadra wszystkie pochodzą z zamojskiego schronu i są "tej samej rasy" i wszystkie miały problemy ze znalezieniem domku. :shake:
Sama nie wiem , czy ludziom nie podobają się małe czarne suczydełka? :-(

...sama sie nad tym zastanawialam ostatnio:-( ...no ale w koncu i Jetka i Zula i Zadra mają super domy...teraz czas na Gine!!

Posted

Aga - i jak tam sprawa Giny? Jest nadzieja....
Przepraszam ze tak dopytuje, ale w sobotę przyjezdza rodzinka z Wałbrzycha i będe troche rzadziej na dogo...
Trzymam kciuki:thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

Aga super wieści! A może sama przyjedziesz po Ginę :cool3: Wiem , że zamość , to nie Kanary, ale zawsze , to PERŁA RENESANSU ;) . Poza tym możemy (myślę, że mogę spokojnie powiedzieć , to również w imieniu Marty) posiedzieć wieczorkiem przy grillu i pogadać jak prawdziwe dogomaniaczki :razz:

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Aga super wieści! A może sama przyjedziesz po Ginę :cool3: Wiem , że zamość , to nie Kanary, ale zawsze , to PERŁA RENESANSU ;) . Poza tym możemy (myślę, że mogę spokojnie powiedzieć , to również w imieniu Marty) posiedzieć wieczorkiem przy grillu i pogadać jak prawdziwe dogomaniaczki :razz:

O tak, tak:laola:
Swietny pomysł!!

Posted

Romku, wszystko się rozbija o to, że moja córka nie chce psa na tymczas, nie mogę wziąć psa nie mając zgody na to wszystkich domowników, to warunek męża!!! Do Zamościa raczej nie pojadę, bo nie mam czym, a podróż z Alą, a potem Alą i psem do Mielca pociągiem lub autobusem, to poroniony pomysł. Ala ma problemy z chorobą lokomocyjną, a bałabym się zostawić ją w domu z dziewczynami. Ale vice versa - ja zapraszam do Mielca!!! Ale nie mam grilla, nawet porządnego balkonu, tylko spore mieszkanie. Jeśli nie uda mi się być dla niej DT, co myślicie o wyciągnięciu jej do hoteliku w Niepołomicach? Koszty muszą być zebrane na 1 miesić z góry, chyba też na sterylkę. Ale dziewczyny tam są super i cudne domy zwierzakom znajdują. Sama już nie wiem, co robić!!! PROSZĘ O RADY!!!

Posted

Aga sama nie wiem co myśleć, o tym hoteliku. Wydaje mi się, że to jest duże ryzyko. Co zrobimy jak zabraknie nam kasy, a Giny nikt nie będzie chciał. :roll: Sama wiesz ile czasu szukałaś domku dla Jetki, obawiam się, że możemy nie dać rady finansowo.