Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niki-lidka napisał(a):
desdemona gdzie jest braniewo???
Braniewo znajduje sie w woj warminsko-mazurskim. jakies 6 km od granicy z Rosja. 40 km od Elblaga, 60 km od Kaliningradu i 100 km od Olsztyna. a czy jest tam najwiekszy poligon wojsk radzieckich??? maz twierdzi, ze nie.

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Origami-7 napisał(a):
Gina szykują sie duże zmiany. Trzymam kciuki, oby sie udało!!

Mam nadzieje, że wszystko sie ułozy...
Agusia rozmawialam dzis z kolegą, ktory dobrze zna Mielec(bywał tam ponoc nie raz) i doradził mi ewentualną podroz z Zamościa do Mielca pociągiem(okolo 3 godzin), wiec jakby co to zawsze krócej:cool3:

Posted

agusiazet napisał(a):
Nie wieszaj się, na razie moje najstarsze dziecię jest na nie!!! Ale mam na nią haka!!!

na nie?????? no to teraz sie powiesze:angryy:
...a tak powaznie ,mam dzis cięzki emocjonalnie dzien...klopoty z TZtem:shake:
chodze z kąta w kąt i nie moge sobie miejsca znalezc, juz nawet łez mi brakuje....jak ja bym chciala teraz pojechac do schroniska i posiedziec teraz z psami:roll:

Posted

agusiazet napisał(a):
Chciałabym, bardzo. Może się uda!

ostatnio zastanawialam sie nad takim stwierdzeniem "psy wziete ze schroniska, są tak bardzo wdzieczne, ze zrobią dla ciebie wszytsko o ile tylko zrozumieją czego od nich chcesz...im dluzej w schronisku są tym bardziej są ci wdzieczne" ...Gina jest juz tak dlugo...o wiele dluzej niz jej towarzysze z boksu, ona tylko patrzy jak psy przychodza i wychodzą szczesliwe, przychodza kolejne a ona nadal tam jest...
Nie podchodzi do krat jak reszta, nie pcha sie na sile do twojej ręki...owszem jak innych psow nie ma ( pojda np. za panem z jedzonkiem) ona zawolana podchodzi...patrzy tym swoim smutnym zrezygnowanym wzrokiem, da sie poglaskac, ale to wszystko z takim totalnym brakiem nadzieji...:shake:

Posted

Fakt; w Ginie nie ma nadziei, a jeszcze niedawno z taka radoscia podbiegała do siatki, zaczepiała...
Chociaz jak zabrałam ja na smyczy, to potem cały czas stała i machała do mnie ogonkiem. Ona jest w paroletnim więzieniu...
Bardzo chciałabym, aby jej sie udało, bo tutaj nie ma szans:-(

Posted

martaa2 napisał(a):
Fakt; w Ginie nie ma nadziei, a jeszcze niedawno z taka radoscia podbiegała do siatki, zaczepiała...
Chociaz jak zabrałam ja na smyczy, to potem cały czas stała i machała do mnie ogonkiem. Ona jest w paroletnim więzieniu...
Bardzo chciałabym, aby jej sie udało, bo tutaj nie ma szans:-(

zabierzemy ja z tego więzienia...Aga juz urabia corke...potem bedziemy tylko kombinowac z transportem:cool3:

Posted

agusiazet napisał(a):
Och, wielkie dzięki i trzymam kciuki, żeby im sie spodobała!!! Nawet dam na jej sterylizację, jeśli o to się rozchodzi!!!

juz wyslalam maila z najlepszymi zdjeciami jakie znalazlam i z moja rekomendacja oczywiscie:cool3:
po odczytaniu maila napewno sie ze mna skontaktuja, takze napisze jak poszlo...fajnie by bylo gdyby do nich trafila, bo oni mieszkaja blisko mnie, wiec mialabym małą na oku...to juz moj taki nawyk, ze nie trace z psami, ktorym pomoglam kontaktu, tylko wszystko musze zawsze wiedziec...ale uprzeadzam o tym przyszlych opiekunow juz na pierwszej rozmowie:evil_lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Trzymam kciuki i Sony łapki, żeby Ginie sie udało!!!

kciuki, lapki, pletwy, skrzydla...wszystko co sie da tylko zeby Ginie sie udalo...napisalam im ze w razie gdyby chcieli to wirtualan opiekunka moze pokryc koszty sterylizacji za moim posrednictwem, moze tak byc?:cool3: