Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny Gina jest troche wieksza od Zulki; Zula wazyła 3,40 to Gina gdzies ok 4.5 - 5, chyba nie wiecej. Szkoda ze to nie Gina znalazłą dom:-( chociaz ciesze się, ze kolejna psinka poza schronem...
Ale ciesze sie ze Ci dobrze idzie Aga;) Moze Gina juz niedługo zawita do Ciebie? Mysle, ze transport to mniejszy kłopot; mamy przeciez zaangazowaną młodziez :lol:
Jak zdecydujesz sie to trzeba bedzie zabrac sunie do weta.

Posted

martaa2 napisał(a):
Szkoda ze to nie Gina znalazłą dom:-( .

a no szkoda, bylo mi tak przykro ze trudno mi sie bylo cieszyc z tej malej bialaski:shake: ...ale Ginie tez sie uda...juz ja cos wykombinuje:)
jak bedzie jakis problem z zabraniem do weta to ja sie zglaszam na ochotnika..uwielbiam te weterynaryjne przeprawy:diabloti:

Posted

A moj plan jest taki; jak u weta Gina wypadnie dobrze, to dajemy jej tabletki na odrobaczenie, na pchełki i zabieramy z psiego przedszola do izolatki, a po 3 dniach zabieram sunie do siebie na kapiel i jedzie z Niki - lidka do Mielca.... Jak wszystko sie ułozy oczywicie...

Posted

martaa2 napisał(a):
A moj plan jest taki; jak u weta Gina wypadnie dobrze, to dajemy jej tabletki na odrobaczenie, na pchełki i zabieramy z psiego przedszola do izolatki, a po 3 dniach zabieram sunie do siebie na kapiel i jedzie z Niki - lidka do Mielca.... Jak wszystko sie ułozy oczywicie...

plan mi sie podoba:); rozmawialam z kolega od PKSow, psina musi miec ksiazeczke zdrowia ze szczepieniem waznym i kaganiec, poza tym sie za nią nie placi...podroz trwa 5godzin:shake:

Posted

No tak, troche długo, ale mysle, ze damy rade jakops to zorganizowac. Liczy sie szczescie Giny; ona przeciez zupełnie nie zna swiata, stala sie taka smutna:-(
Ja wyjezdzam na 3 dni, czekam na decyzję i wtedy bierzemy sie za przygotowania. Jakby co to wysylam swój nr tel.
Jakby deziało sie cos w sprawie jamniorka to mysle NIki - lidka ze dasz sobie radę:lol:

Posted

martaa2 napisał(a):
No tak, troche długo, ale mysle, ze damy rade jakops to zorganizowac. Liczy sie szczescie Giny; ona przeciez zupełnie nie zna swiata, stala sie taka smutna:-(
Ja wyjezdzam na 3 dni, czekam na decyzję i wtedy bierzemy sie za przygotowania. Jakby co to wysylam swój nr tel.
Jakby deziało sie cos w sprawie jamniorka to mysle NIki - lidka ze dasz sobie radę:lol:

Nie martw sie Martus, pod Twoją nieobecnosc bede tutaj wszystkiego pilnowac, co prawda ja w dzien pracuje i przesiaduje na dogo glownie rankiem i nocami, ale bede trzymac reke na pulsie:evil_lol:

Posted

agusiazet napisał(a):
Ja wracam do domu w najbliższą sobotę, czyli 18 sierpnia. Zaraz po powrocie zacznę urabiać Martę na przyjęcie Giny! Na pewno dam znać!

no tak, czyli dobrze pamietalam ze to 18sierpnia:cool3: ...a urabiaj urabiaj...ja od wrzesnia bede miec wiecej czasu, teraz to pracuje za dwie osoby( urlopy pobrali, tylko ja nie dostalam:shake: ) i mam przeprowadzke na glowe ( kto by pomyslal, ze w domu jest tyle rzeczy?:roll: )...a we wrzesniu dzialamy:diabloti:

Posted

Niki, powiem szczerze, jeśli zapadnie decyzja wzięcia Giny, to dla mnie najlepiej byłoby wziąć ją jeszcze w sierpniu, bo mam wolne - wakacje (ja pracuję w szkole). Mogłabym mieć oko na stosunek Sonego do nowego domownika - to nie jest specjalnie przyjacielski pies, choć z Jetką zaprzyjaźnił się nadzwyczaj szybko! Wolę pilnować. Poza tym nauka czystości idzie lepiej, gdy się siedzi w domu. Zresztą Ty to wszystko przecież wiesz!!!

Posted

[quote name='agusiazet']Witaj, Ago na wątku Giny!!!

Czytałam, czytałam i stwierdziłam, że jak odpiszę to może nie będzie niegrzecznie :roll:

(Kocham Mazury)

Posted

To chyba obie myślimy o tej samej miejscowości!!!

Gino, już dzisiaj w nocy wracam do Polski - szykuj się mała na wielkie zmiany!!! Bo ja cię biorę na pewno do Mielca. Kto nam pomorze w transporcie, ja pokryję koszty paliwa, bo 5 godzin w autobusie to dla psa ze schronu za duża mordęga!!!