sacred PIRANHA Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Na pierwszą w poszukiwaniu domku!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Gina szykuj sie na sesje zdjęciową ! Quote
sacred PIRANHA Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 dzisiaj:) kolega ma przyjechac dzis z daleka po owczarka ( z klatki od Mimi) wiec jak juz tam bede troszke dluzej ( mam lekkiego stracha jak ten pies zareaguje i czy nie bedzie problemow z zapakowaniem go go samochodu a potem podczas podrozy:( ) to porobie pare fotek ( szukam juz kolejnego psiaka dla kolejnych ludzi wiec troche sie pokrecec po schronisku dzis:) Quote
sacred PIRANHA Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 witam! bylam w schronisku, szukam Giny i szukam a jej nie ma...juz normlanie lapalam smutasa a tu nagle wypada taki diabelek:) na zdjeciach sie wydaje większa a ona taka malutka...... jest jej doslownie wszędzie pełno, obszczekala mnie ze wszystkich stron a jak robilam zdjecie to na mnie wlazila...ciezka sprawa z tą sesja, trudno ją zlapac na zdjeciu bo przemieszcza sie z predkoscią swiatla, mam pare fotek moze na ktorej bedzie w miare widoczna, jak sie akurat nie przekrecila, nie odwrocila glowki, nie zobaczyla konkurnecji i nie pobiegla w nieznane itp itd...przesle na maila, wybierz prosze jakies znosne i wklej...przesle dzis w nocy bo teraz zmykam do pracy bo mnie zwolnia i nie bede miala na autobus do schroniska:) Quote
robkowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 taki to jest urok robienia zdjéc psiakom w schronisku aby wyszlo jedno ladne czasem jednemu psu robie kilkanascie, baterie oczywiscie musza byc dobrze naladowane i duzo miejsca na karcie jak chce zrobic zdjecia kilku psiakom Quote
agusiazet Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Czekam z ogromną ciekawością na te zdjęcia! Quote
sacred PIRANHA Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 wyslalam juz Tobie agusiazet na maila, robione są telefonem ale akurat tam gdzie byla Gina swiatlo bylo dobre wiec jak sekunde sie nie ruszala bylo oki:) Quote
sacred PIRANHA Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 przepraszam ze tak pozno....ale ja wlasnie wrocilam do domu z pracy hihihi no z pracy wrocilam nieco wczesniej ale jeszcze moj Timo sie domagal spacerku a ja jak z nim pojde to zawsze jakos przepadam:) Quote
sacred PIRANHA Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 no prawie jedenasta a tutaj nikogo...sobota hihihi towrzystwo jeszcze nie powstawalo:) agusiazet..wyslalam ci te zdjecia jeszcze nie przerobione na mniejszy format (wiec jak gdzies tam daleko gdzie jestes nie masz programu to napisz to wysle jeszcze raz) i wrzucilam przez pomylke kilka tej ONki, ktora zabieralam...tak to jest jak sie o tej porze siadze przed komputerem po 12 godzinach pracy hihi a tak wogole Gina na pierwszą, szukamy dobrego czlowieka ktory pokocha to sliczne stworzenie!! Quote
agusiazet Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Niki,k zdjęcia dostałam - owczarka jest piękna!!! Gina też niczego sobie wyszła, ale dzisiaj już nie mam siły na obróbki i wklejanie, pewnie jutro. Dzisiaj byliśmy cały dzień poza domek na wycieczce, nie wiem może jutro też nasz mąż pogoni. Zdjęcia Giny będą wstawione na pewno, na niektórych wyszła całkiem fajnie! Quote
sacred PIRANHA Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 hahha a Wy sie tak dajecie ganiac :D.. nie ma sprawy, nie spiesz sie w koncu jestes na wakacjach:) jutro byc moze tez wybiore sie do schroniska, wiec moze tym razem uda mi sie kliknac pare fotek Mimi:) Quote
sacred PIRANHA Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 no i Gine tez uwiecznie oczywiscie...im wiecej zdjec tym lepiej...musze sie tylko przygotowac na obszczekanie:) Quote
sacred PIRANHA Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 hyhy no i agusiazet znow wygnana poza domek od kompa:) ...i bardzo dobrze ( co nie znaczy ze tu na DG nie tesknimy) w koncu jest na wakacjach, wiec zwiedzac zwiedzac, a na wklejenie zdjęc poczekam, tymczasem robie nowe:) Quote
agusiazet Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Już jestem, ale nie chce mi się nic robić ze zdjęciami, jutro na wieczór mąż idzie do pracy, może wtedy się uda!!! Chyba, że jeszcze dzisiaj wejdę na DG. Quote
Tola Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Nie mam cierpliwosci:nerwy: Na otworzenie jednej strony czeka sie pare minut:comp26: Aga - wielkie dzieki za pomoc i zainteresowanie zamojskimi suniami :buzi: Nie wiem jaka jest Gina, nie znam tej suni zbyt dobrze. Wysłałam Ci wiadomosc jak to wszystko widzę:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 uuu mi tak dogo dzialalo przez osoatnich kilka dni...szlifowalam cierpliwosc, oj bylo ciezko....ale dzis juz chodzi lepiej, choc nie tak jak chodzilo:( Quote
sacred PIRANHA Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 no i nie bylo dogo przez jakis czas a treaz smiga jak dawniej:) wiec agusiazet wklejaj zdjęcia slicznotki:) Quote
Recommended Posts