Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Długo zastanawiałam się, czy założyć wątek tej suni. Mam na tymczasie zupełnie podobną psinkę i jak na razie stałego domu nie widać. Moze ta jednak będzie miała więcej szczęscia?
Sunia ma 3 - 4 lata, jest nieduża i prawie od urodzenia jest w schronisku. Jeszcze niedawno radośnie podbiegała do siatki, witała odwiedzających. Teraz podchodzi do siatki, ale nie ma w niej juz tej radości i ożywienia...
Zbliża sie kolejne gorace lato, kolejne w jej smutnym życiu...
Jej kolezankę z budy Jetkę prawie rok temu wzięła na tymczas Agusiazet a teraz Jetka jest juz szczęsliwa w nowym domu.
Sunia jest na stronie zamojskiego schroniska, ale nikt nigdy nie zainteresował sie nią.
Mam nadzieję, ze i ona bedzie miałą okazje biegać radosnie obok swojego człowieka.

• Replies 964
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Martuś, widzę, że kolejną ślicznotkę w typie Jetki mi podsuwasz, a już prawie byłam zdecydowana wziąć na tymczas (po wakacjach) Diankę od iwop. A teraz mam dylemat!!! Czy to maleństwo ma chociaż imię? Jeśli nie to czy nie podoba się Wam Gina, czyt Dźina? Jak byłyby jeszcze zdjęcia bez krat warto spróbować ją wystawić!

Posted

agusiazet napisał(a):
Oj Martuś, widzę, że kolejną ślicznotkę w typie Jetki mi podsuwasz, a już prawie byłam zdecydowana wziąć na tymczas (po wakacjach) Diankę od iwop. A teraz mam dylemat!!! Czy to maleństwo ma chociaż imię? Jeśli nie to czy nie podoba się Wam Gina, czyt Dźina? Jak byłyby jeszcze zdjęcia bez krat warto spróbować ją wystawić!

Moze to imię przyniesie jej szczęście? Zaraz zmienię tytuł:lol:

Posted

Wiecie co pocieszę Was ;) Bo Gina to szczęśliwe imię. Z Agnieszką Visenną nadajemy je suniom, które siedzą baaardzo długo :) I domki znalazły wszystkie :loveu:

Posted

Negri napisał(a):
Wiecie co pocieszę Was ;) Bo Gina to szczęśliwe imię. Z Agnieszką Visenną nadajemy je suniom, które siedzą baaardzo długo :) I domki znalazły wszystkie :loveu:

To mamy jeszcze wieksza nadzieję...

Posted

Negri napisał(a):

o proszę, światełko w w tunelu widać:evil_lol: