Tola Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Długo zastanawiałam się, czy założyć wątek tej suni. Mam na tymczasie zupełnie podobną psinkę i jak na razie stałego domu nie widać. Moze ta jednak będzie miała więcej szczęscia? Sunia ma 3 - 4 lata, jest nieduża i prawie od urodzenia jest w schronisku. Jeszcze niedawno radośnie podbiegała do siatki, witała odwiedzających. Teraz podchodzi do siatki, ale nie ma w niej juz tej radości i ożywienia... Zbliża sie kolejne gorace lato, kolejne w jej smutnym życiu... Jej kolezankę z budy Jetkę prawie rok temu wzięła na tymczas Agusiazet a teraz Jetka jest juz szczęsliwa w nowym domu. Sunia jest na stronie zamojskiego schroniska, ale nikt nigdy nie zainteresował sie nią. Mam nadzieję, ze i ona bedzie miałą okazje biegać radosnie obok swojego człowieka. Quote
agusiazet Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Oj Martuś, widzę, że kolejną ślicznotkę w typie Jetki mi podsuwasz, a już prawie byłam zdecydowana wziąć na tymczas (po wakacjach) Diankę od iwop. A teraz mam dylemat!!! Czy to maleństwo ma chociaż imię? Jeśli nie to czy nie podoba się Wam Gina, czyt Dźina? Jak byłyby jeszcze zdjęcia bez krat warto spróbować ją wystawić! Quote
Tola Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 agusiazet napisał(a):Oj Martuś, widzę, że kolejną ślicznotkę w typie Jetki mi podsuwasz, a już prawie byłam zdecydowana wziąć na tymczas (po wakacjach) Diankę od iwop. A teraz mam dylemat!!! Czy to maleństwo ma chociaż imię? Jeśli nie to czy nie podoba się Wam Gina, czyt Dźina? Jak byłyby jeszcze zdjęcia bez krat warto spróbować ją wystawić! Moze to imię przyniesie jej szczęście? Zaraz zmienię tytuł:lol: Quote
agusiazet Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Fajnie, będę o Ginie pamiętać, bo już wiem, że zamojskie psiaki schroniskowe są wspaniałe!!! Quote
robkowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Gina w innym ujęciu, troszkę przymrużyłam oczka od błysku flesza:razz: ogonek mam jak Jetka (Pędzelek) Quote
Negri Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Wiecie co pocieszę Was ;) Bo Gina to szczęśliwe imię. Z Agnieszką Visenną nadajemy je suniom, które siedzą baaardzo długo :) I domki znalazły wszystkie :loveu: Quote
Tola Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Negri napisał(a):Wiecie co pocieszę Was ;) Bo Gina to szczęśliwe imię. Z Agnieszką Visenną nadajemy je suniom, które siedzą baaardzo długo :) I domki znalazły wszystkie :loveu: To mamy jeszcze wieksza nadzieję... Quote
agusiazet Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Gina ma sterczące uszka jak mój Sonuś, Jetka miała kłapciate i ja też wierzę, że jej się uda!!! Quote
robkowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Negri napisał(a):Wiecie co pocieszę Was ;) Bo Gina to szczęśliwe imię. Z Agnieszką Visenną nadajemy je suniom, które siedzą baaardzo długo :) I domki znalazły wszystkie :loveu: o proszę, światełko w w tunelu widać:evil_lol: Quote
Czaka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Widzę, żo ona jest nawet na tym samym wybiegu , co kiedyś była Jetka! Quote
Tola Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Gina - mam nadzieje ze nie zginiesz w tłumie:-( Quote
agusiazet Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 dzień dobry Gino, my już zaliczyliśmy spacerek! Quote
agusiazet Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ludziska te czarno - biała suczki z Zamościa są rewelacyjne. Wiem, bo miałam Jetkę i strasznie żałuję, że jej nie mam!!! Quote
Tola Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 A mnie nie bedzie 5 dni. Ale Cioteczki beda pamietały o suni:loveu: Quote
Czaka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pamiętamy! Aga a czy rodzice Pańci Jetki nie chcieli takiego maleństwa? :razz: Quote
agusiazet Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Coś tam była o tym mowa, ale żadne deklaracje nie padły. Zresztą nie mam z nimi kontaktu i nawet o Jetce nic nie wiem, a bardzo bym chciała!!! Quote
agusiazet Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Gina się ciotkom i wujkom przypomina, chcę do domu!!! Quote
robkowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 martaa2 napisał(a):A mnie nie bedzie 5 dni. Ale Cioteczki beda pamietały o suni:loveu: Będziemy, będziemy! Quote
agusiazet Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Właśnie, mała czarnulka Gina na pierwszą!!! Quote
Czaka Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Smutna jest ta cisza na zamojskich wątkach! :-( Quote
Recommended Posts