agusiazet Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Może Marta ma inne zdjęcia suczki, bez krat, to wystawiłabym ją na Allegro!!! Quote
robkowa Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Agusiazet niestety nie mamy innych zdjęć, drugie jest też przez kraty, prawie takie same dziękuję że pamiętasz o wszystkich zamojskich psiakach:loveu: Quote
malagos Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Pamiętajcie o tych suczynkach, o Newie i Mimi, ja wrócę dopiero za 3 tygodnie... No i mam nadzieję, ze zobacze je "Już w nowym domu" :roll: Quote
agusiazet Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Malagos, raczej zdecydowanie nie - mamy wakacje! Wkleiłam Mimi do wątku terierkowatego, ktoś szuka - może się spodoba! Quote
agusiazet Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Asiu, Romku, my wyjeżdżamy, a właściwie wylatujemy 9 lipca z Rzeszowa - okropnie się martwię jak mój Sony to przeżyje, przez 8 lat z hakiem się nie rozstawaliśmy, wszędzie z nami jeździł i mam straszne wyrzuty sumienia, że musi zostać!!! Ale hotelik sprawia bardzo dobre wrażenie, żeby tylko nie uciekł i się nie zgubił!!! Quote
Czaka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Kurcze 9 lipca , to już zaraz, będzie nam Ciebie brakowało. A ten Twój Sonuś , to teraz będzie na dworze, czy mają jakieś zamknięte pomieszczenia? Jeżeli nie masz nikogo zaufanego pod ręką, komu możesz zostawiać psa, to chyba raczej nie masz innego wyjścia. Nie martw się wszystko będzie dobrze, w takich hotelikach nie mogą sobie pozwoliś żeby im pies nawiał. A długo Cię nie będzie? Quote
agusiazet Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Marta, moja najstarsza córka wraca 8 sierpnia i jej przywiozą psa z hoteliku. My wracamy 18 sierpnia. I ja też będę tęsknić, ale na DG będę zaglądać, jakżeby inaczej. Hotelik jest całkiem fajny, to jakby oddzielne pokoiki w domu, jest tam kanapa do wylegiwania się! Myślę, że Sonki jakoś wytrzyma, on jest strasznie rozpieszczony, więc może być mu ciężej i poza tym straszny odludek z niego. Quote
robkowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 to w sumie trochę Cię nie będzie, będziesz miała dostęp do netu w domu czy kawiarenki zostają? Quote
agusiazet Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Będę mieć stały dostęp do netu i na pewno od czasu do czasu zajrzę na DG. Quote
robkowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 całe szczęście, do zamojskich psiaków oprócz stałych bywalców mało kto zagląda Quote
Tola Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 malagos napisał(a):Pamiętajcie o tych suczynkach, o Newie i Mimi, ja wrócę dopiero za 3 tygodnie... No i mam nadzieję, ze zobacze je "Już w nowym domu" :roll: Nadzieja zawsze jest, tylko teraz taki trudny czas - wakacje:roll: A do Mimi zaglada tak mało osob:-( Quote
Tola Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Trzeba miec nadzieję. Masza, ta dalmatynkowata sunia, czekała prawie 2 lata na dogomanii. I doczekała sie wspanialego domu. Podobnie było z Colą beaglusiopodobną. Przeczekamy wakacje i bedziemy oglaszac dalej. Mimi szuka domu! Quote
agusiazet Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Mimi, śliczna, kochana i taka przestraszona, chce do domu!!! Quote
robkowa Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Mi też przypomniała się ostatnio beaglusia, najpierw długo czekała w schronie, potem długo była na Dogo ale w końcu sie udało i to jaki domek! Z Maszą podobnie w końcu musi się udać Quote
agusiazet Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Ale Mimi jest śliczna, więc wierzę, że jej sie uda!!! Quote
Tola Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Jak pojedziemy z Magdą do schronu postaramy sie zrobic Mimi lepsze zdjecia, bo zza tej siatki nie widac urody suni:loveu: Quote
agusiazet Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Zatem, czekam na piękne zdjęcia pięknej suczki!!! Quote
Tola Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Chciałabym jechac jutro lub w czwartek, ale nie mam aparatu bo jeszcze nie naprawiony. Będe prosiła Magdę Quote
Recommended Posts