Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agusiazet niestety nie mamy innych zdjęć, drugie jest też przez kraty, prawie takie same
dziękuję że pamiętasz o wszystkich zamojskich psiakach:loveu:

Posted

Pamiętajcie o tych suczynkach, o Newie i Mimi, ja wrócę dopiero za 3 tygodnie...
No i mam nadzieję, ze zobacze je "Już w nowym domu" :roll:

Posted

Asiu, Romku, my wyjeżdżamy, a właściwie wylatujemy 9 lipca z Rzeszowa - okropnie się martwię jak mój Sony to przeżyje, przez 8 lat z hakiem się nie rozstawaliśmy, wszędzie z nami jeździł i mam straszne wyrzuty sumienia, że musi zostać!!! Ale hotelik sprawia bardzo dobre wrażenie, żeby tylko nie uciekł i się nie zgubił!!!

Posted

Kurcze 9 lipca , to już zaraz, będzie nam Ciebie brakowało.
A ten Twój Sonuś , to teraz będzie na dworze, czy mają jakieś zamknięte pomieszczenia? Jeżeli nie masz nikogo zaufanego pod ręką, komu możesz zostawiać psa, to chyba raczej nie masz innego wyjścia. Nie martw się wszystko będzie dobrze, w takich hotelikach nie mogą sobie pozwoliś żeby im pies nawiał. A długo Cię nie będzie?

Posted

Marta, moja najstarsza córka wraca 8 sierpnia i jej przywiozą psa z hoteliku. My wracamy 18 sierpnia. I ja też będę tęsknić, ale na DG będę zaglądać, jakżeby inaczej. Hotelik jest całkiem fajny, to jakby oddzielne pokoiki w domu, jest tam kanapa do wylegiwania się! Myślę, że Sonki jakoś wytrzyma, on jest strasznie rozpieszczony, więc może być mu ciężej i poza tym straszny odludek z niego.

Posted

malagos napisał(a):
Pamiętajcie o tych suczynkach, o Newie i Mimi, ja wrócę dopiero za 3 tygodnie...
No i mam nadzieję, ze zobacze je "Już w nowym domu" :roll:

Nadzieja zawsze jest, tylko teraz taki trudny czas - wakacje:roll:
A do Mimi zaglada tak mało osob:-(

Posted

Trzeba miec nadzieję. Masza, ta dalmatynkowata sunia, czekała prawie 2 lata na dogomanii. I doczekała sie wspanialego domu. Podobnie było z Colą beaglusiopodobną.
Przeczekamy wakacje i bedziemy oglaszac dalej.
Mimi szuka domu!

Posted

Mi też przypomniała się ostatnio beaglusia, najpierw długo czekała w schronie, potem długo była na Dogo ale w końcu sie udało i to jaki domek!
Z Maszą podobnie

w końcu musi się udać