Tola Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Ciezki to czas dla psiaków:shake: Newa czeka...teraz juz ze swoimi dziećmi Quote
pajunia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Zalozylam watek z prosba o pare dni DT w Poznaniu. Mysle, ze z Poznania by sie szybciej transport znalazl na Wybrzeze. Juz mi ktos napisal, ze moze w tym tygodniu z Poznania do Sopotu bedzie jechal. Wtedy bysmy mogli Newe w drodze przejac. A Supergoga by we wtorek mogla je zabrac do Poznania. Tylko, aby DT w Poznaniu sie znalazl. Bo bez tego to nic. Quote
robkowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 czyli jak znajdzie się DT w Poznaniu to wtedy szukamy transportu na trasie Zamość(Lublin) - Poznań, dobrze zrozumiałam? Quote
Tola Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Magda - sunia moze jechac we wtorek do Poznania, potrzeba tam DT w Poznaniu na pare dni, dopoki nie dotrze do Pajuni Quote
Tola Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 :kciuki: :kciuki: :kciuki: Moze taraz sie uda Quote
pajunia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 ja juz nie wiem, kogo w Poznaniu pytac. ? Kazdy obiecuje, ze sie bedzie pytal i staral, ale jakos do tej pory nic nie wyszlo. Martwie sie.:placz: Quote
robkowa Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 to trzymam kciuki:kciuki: jak transport jest na tak daleką trasę,szkoda by było gdyby DT się nie znalazł:shake: Quote
Origami-7 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Dzielna mała sunia ze szczeniakami szuka domku!! Kto je pokocha??? Quote
Hakita Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Już żeby wszystkich uspokoić troszkę, rozmawiałam z Pajunią i DT dla Suni z Maluchami będzie napewno!!! :multi: Wszystko udało się załatwić. :multi: DT będzie koło Poznania u cudownej Kobitki, która zajmie się Psiakami najlepiej jak tylko może. :loveu: Co do dalszego transportu na Pomorze, prawdopodobnie mój TZ będzie jechał do Sopotu i wtedy zabrałby Psinki, nie ma wyjścia. :p Trzymajcie teraz kciuki, żeby jechał...;) Quote
pajunia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hakita :buzi: :buzi: :buzi: :Rose: :Rose: :Rose: dzieki!!!!!!!!!!! Quote
Hakita Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 pajunia napisał(a):Hakita :buzi: :buzi: :buzi: :Rose: :Rose: :Rose: dzieki!!!!!!!!!!! Nie ma za co...:oops: :oops: :oops: Dziękować, dziękujemy kochanej Olci, która zaopiekuje się Psinkami. :loveu: :loveu: :loveu: Ważne, że Psinki dostały szansę...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
karolayna Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 bardzo mi było ze przykro ze nie mieliśmy możliwosci wziąśc sunki :placz: miałam nadzieje ze będe mogła pomóc, niestety nie udało sie teraz tylko trzymam kciuki zeby w koncu dotarła do kochającej rodzinki:loveu: Quote
agusiazet Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hakita, wielkie dzięki, pajunia i Marta dla Was też. Jutro jadę, ale nie myślcie sobie, że nie zajrzę. Zajrzę na pewno i mam nadzieję, że cała akcja się uda!!! Quote
Tola Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 :laola: Newa ze szczeniakami jedzie we wtorek do Poznania, a potem do Pajuni!!! Dziewczyny - jestescie kochane, dzieki :buzi: Quote
Tola Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 agusiazet napisał(a):Hakita, wielkie dzięki, pajunia i Marta dla Was też. Jutro jadę, ale nie myślcie sobie, że nie zajrzę. Zajrzę na pewno i mam nadzieję, że cała akcja się uda!!! Wszystkiego dobrego Aga:lol: I czekamy nieustannie tu na Ciebie! Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 No to teraz pozostaje już tylko czekać na Mamusie i Maluszki jutro...;) Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Transport do Pajuni już też jest. :multi: W czwartek lub w piątek najpóźniej mój TZ pojedzie. :p Quote
robkowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 ale super:multi: ja też się dołączam do Wielkich podziękowań za całą akcję:Rose: i trzymam kciuki za powodzenie całego przedsięwzięcia:kciuki: Agusiazet życzę udanego pobytu w UK!:lol: Quote
Tola Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Newa z maluszkami wyjechała dzisiaj o 10.30 do Poznania. mam nadzieje ze po nowe dobre życie. To bardzo przyjazna i pełna ciepła sunia, cały czas w drodze ze schroniska tuliła się, machała ogonkiem, nie spuszczając oczywiescie wzroku ze swoich dzieci. Była pare minut u Asi i Romka i zachowywała się, jakby mieszkała w domu od dawna. Newa ma 2 chłopców i dziewczynkę, która jest zupełnie jak mamusia:loveu: Sunia siadła spokojnie do pudełka, policzyłą swoje pociechy i odjechała:-( Zdjecia Newy i szczeniaków wkleję wieczorem. Mam nadziueję, ze podróz pod okiem Supergogi minie bez kłopotów. Quote
robkowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Newa z maluchami pojechała do lepszego życia:multi: czekamy w takim razie na relację z podróży Quote
robkowa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 mam nadzieję że podróż do Poznania była spokojna i niezbyt męcząca Quote
Recommended Posts