Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zalozylam watek z prosba o pare dni DT w Poznaniu. Mysle, ze z Poznania by sie szybciej transport znalazl na Wybrzeze. Juz mi ktos napisal, ze moze w tym tygodniu z Poznania do Sopotu bedzie jechal. Wtedy bysmy mogli Newe w drodze przejac. A Supergoga by we wtorek mogla je zabrac do Poznania. Tylko, aby DT w Poznaniu sie znalazl. Bo bez tego to nic.

Posted

Już żeby wszystkich uspokoić troszkę, rozmawiałam z Pajunią i DT dla Suni z Maluchami będzie napewno!!! :multi: Wszystko udało się załatwić. :multi: DT będzie koło Poznania u cudownej Kobitki, która zajmie się Psiakami najlepiej jak tylko może. :loveu:
Co do dalszego transportu na Pomorze, prawdopodobnie mój TZ będzie jechał do Sopotu i wtedy zabrałby Psinki, nie ma wyjścia. :p Trzymajcie teraz kciuki, żeby jechał...;)

Posted

pajunia napisał(a):
Hakita :buzi: :buzi: :buzi: :Rose: :Rose: :Rose:
dzieki!!!!!!!!!!!

Nie ma za co...:oops: :oops: :oops: Dziękować, dziękujemy kochanej Olci, która zaopiekuje się Psinkami. :loveu: :loveu: :loveu:
Ważne, że Psinki dostały szansę...:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

bardzo mi było ze przykro ze nie mieliśmy możliwosci wziąśc sunki :placz:
miałam nadzieje ze będe mogła pomóc, niestety nie udało sie
teraz tylko trzymam kciuki zeby w koncu dotarła do kochającej rodzinki:loveu:

Posted

agusiazet napisał(a):
Hakita, wielkie dzięki, pajunia i Marta dla Was też. Jutro jadę, ale nie myślcie sobie, że nie zajrzę. Zajrzę na pewno i mam nadzieję, że cała akcja się uda!!!

Wszystkiego dobrego Aga:lol: I czekamy nieustannie tu na Ciebie!

Posted

ale super:multi:
ja też się dołączam do Wielkich podziękowań za całą akcję:Rose:
i trzymam kciuki za powodzenie całego przedsięwzięcia:kciuki:

Agusiazet życzę udanego pobytu w UK!:lol:

Posted

Newa z maluszkami wyjechała dzisiaj o 10.30 do Poznania. mam nadzieje ze po nowe dobre życie. To bardzo przyjazna i pełna ciepła sunia, cały czas w drodze ze schroniska tuliła się, machała ogonkiem, nie spuszczając oczywiescie wzroku ze swoich dzieci.
Była pare minut u Asi i Romka i zachowywała się, jakby mieszkała w domu od dawna.
Newa ma 2 chłopców i dziewczynkę, która jest zupełnie jak mamusia:loveu:
Sunia siadła spokojnie do pudełka, policzyłą swoje pociechy i odjechała:-(
Zdjecia Newy i szczeniaków wkleję wieczorem.
Mam nadziueję, ze podróz pod okiem Supergogi minie bez kłopotów.