Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a moze na prezydenta, ja jolante zglazaja albo tego reportazyne z tvnu, to moze Zh byl by od nich lepszy, moze dalby doplaty dla tych co maja zaprzegowcow, tak mysle wozki, sanie i velo na 2 psy za free :P

Posted

jak najszybciej, a co wogole mysli o tym sam kandydat?

ja podejmu sie kwesti ochrony przyszlego prezydenta, ale nie dam plamy jak z kennedym:p

Posted
jak najszybciej, a co wogole mysli o tym sam kandydat?

ja podejmu sie kwesti ochrony przyszlego prezydenta, ale nie dam plamy jak z kennedym:p

Oooo...to Ty się wielu rzeczy podejmujesz ostatnio...miałeś byc bodyguardem na zlocie jeszcze.... :lol:

Posted

No i co Horyzont, znowu mnie rozwaliłeś :D . Jest to stan stały, zawsze jak coś napiszesz po nieobecności to ja leżę ze śmiechu. :D I tak jest fajnie. Byliśmy teraz z psem na marszobiegu. Timur ma nową koleżankę, czarno- białą nowofunlandkę, 5 miesięcy. W maju po wejściu do Unii nowofunlandka jedzie do Norwegii mieszkać. EW Polsce kosztuje ponoć 2000,-zł, w Norwegii 5000,- EUR :o . Pan ją teraz wychowuje a potem pojedzie. Jest ogromna- waży ok. 70 kg. Ale jest tez niezgrabna, wolna i mało skoordynowana. To tyle- bo to nie ten temat. :lol:

Posted

Jeszcze jedno- w Crtinie d`Ampezzo Polacy byli górą. Zdobyli ponoć 3 medale, choć nie znam szczegółów- ponoć wygrał Polak z zaprzęgiem grenlandów. Tyle wiem z mediów, ale może coś przekręciłem- wybaczcie.