Aleksandrossa Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Im dłużej na niego patrzę tym bardziej mnie skręca :loveu: Mi się te uchole podobają, prawie jak śmigła w jakimś helikopterze :diabloti: Quote
.Agata. Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Mały update teraz, bo nie wiem czy będziemy mieli internet :) wczoraj uświniany a dzisiaj skaleczył łapę :loveu: (całe szczęście nie opuszkę) więc spełnia się w innej roli Quote
Ty$ka Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Ale niebieski :P Co bordery mają z tymi opuszkami? Często czytam, że jakiś pastuch rozwalił sobie łapę :p https://lh6.googleusercontent.com/-1-zJjiyRYNI/VAoEQw0IQII/AAAAAAAAEeM/I-A3Yk1Rt5Y/s650/DSC_0848-011.JPG świetne, ale widać że dziecko to ADHD :D Quote
.Agata. Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 O dziwo u nas nigdy nie chodzi o opuszkę, notorycznie kaleczy sobie nogi poniżej stawów skokowych, ma chyba wysoki próg bólu, bo najczęściej zauważam dopiero jak wymacam strupa i widzę jakąś łysinę, a dzisiaj no to już było 'ała', bo kulną przez chwilę i wrócił po ratunek ;) Quote
Agnes Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Agnes z Fanta do finalu Top Speed Dog sie nie dostala:evil_lol: ale moze wpadniemy ;) a jak nie tu to i tak Ci nie popuszcze:diabloti: przeciez ktos musi Ci pokazac tutejsze tereny spacerowe:loveu: Quote
Buńka Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 No to wpadamy z rewizytą :loveu: I od razu się zachwycamy tym jakże uroczym stworzeniem :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-nvf5J5_UuUE/U9jeAirSL-I/AAAAAAAAEIE/stGdhmUqqHA/s650/DSC_1138-018.JPG - oczywiście mam na myśli tego pana po lewej :diabloti::cool3: Cudo cudeńko :loveu: I ta jakże urokliwa mordka przyprószona siwizną <3 Ile Roniula ma już latek? No i więcej zdjęć poproszę :loveu: Muffin również śliczny ale zdecydowanie nie mój typ psa :D kompletnie się nie znam na pastuchach i mnie do nich nie ciągnie :roll: Ale jeśli chodzi o BC to zdecydowanie B&W mi się najbardziej podobają :loveu: A Muffin wyjątkowo urodziwy :loveu: Quote
Wola istnienia. Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Mnie niby bordery nie kręcą, ale Muffin mnie zafascynował :loveu: Jest uroczy. W jakim jest wieku? Quote
junoo Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 świetne to foto z dzieckiem :) super klimat Quote
.Agata. Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Mnie niby bordery nie kręcą, ale Muffin mnie zafascynował :loveu: Jest uroczy. W jakim jest wieku? teraz ma 8,5 msca i bardzo przykry okres dla właścicieli szczeniąt w tym wieku :-D My już w domu, mieliśmy super gości i chociaż to umiliło mi przeprowadzkę :loveu: 1 Quote
Kazuro Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Mnie użeranie się z kartonami dopiero czeka :evil_lol: Quote
Fauka Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Czyżby dopadł was bunt lub okres lęku? :laugh2_2: Quote
.Agata. Posted September 13, 2014 Author Posted September 13, 2014 Prawie lustrzane odbicie :D. i każdy kto nas mijał głęboko wierzył, że to dwa borderki :D Mnie użeranie się z kartonami dopiero czeka :evil_lol: nie zazdroszczę, mnie trochę przygnębiło siedzenie samej, w dodatku kłopoty z współlokatorką i korzystając z okazji zapakowałam psa w pociąg (kolejne skaranie, jak najszybciej muszę zaopatrzyć się w materiałową klatkę, pieseł siedział i opierał głowę na kolanach, bo nie chciał się położyć w przedziale pełnym ludzi, wstawał i się kręcił :lookarou: ) i z radością wróciłam do domu na całe 2 tygodnie :loveu: Czyżby dopadł was bunt lub okres lęku? :laugh2_2: lęku, szczególnie straszne są samochody wieczorem, śmietniki i starsze panie z tymi dziwnymi wózeczkami na zakupy i teraz to już nie jest podwijanie ogona i oddalanie się ale burczy i fuka na wszystko i wszystkich, ludzie dziwnie patrzą jak podchodzę i klepię kontener, ale u niego taktyka działa, bo zaraz sam podchodzi i potem już zlewa - do czasu, aż mijamy następny ;) Quote
Agnes Posted September 13, 2014 Posted September 13, 2014 Juz problemy z wspollokatorka? Od kiedy razem mieszkacie? Czyli juz jestes w wawie czy nie, bo sie pogubilam ;) Quote
Mary&Shena Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Cudowny O.O Uwielbiam odwiedzać jego wątek : psiak piękny, w dodatku bc, fotogeniczny, więc i zdjęcia pięknę :) Taki trochę off top: Jakim sprzętem są wykonane zdjęcia Muffina ? (aparat + obiektyw) Quote
.Agata. Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 Cudowny O.O Uwielbiam odwiedzać jego wątek : psiak piękny, w dodatku bc, fotogeniczny, więc i zdjęcia pięknę :) Taki trochę off top: Jakim sprzętem są wykonane zdjęcia Muffina ? (aparat + obiektyw) dziękujemy za miłe słowa :) aleeee proszę mnie nie drażnić kolejnymi pytaniami o sprzęt :P Co tam u Was? ;) Muffin ma babeszjozę, towarzyszą mu przy tym częste wymioty i biegunka więc no niewesoło :P w piątek ostatnie zastrzyki,a akurat tego dnia wracamy do Warszawy. W porę zawitaliśmy u weta no ale przy takim psie nietrudno zauważyć, że jest apatyczny i smutny - jego bieganie na spacerze nie wyrażało już tyle entuzjazmu co wcześniej, w dodatku był strasznie ciepły - w gabinecie miał 41 stopni przy dwukrotnym mierzeniu no i szybko pojawił się ciemny mocz, więc można powiedzieć, że jak nie urok to sraczka i jak do tej pory u weta jesteśmy przynajmniej raz w miesiącu :lookarou: Quote
Qeeriefire Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 O jeny, współczuję :( Niech wraca jak najszybciej do zdrowia, wygłaskaj biedaka. Quote
Kazuro Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 o rany biedny Muffinek :c te kleszcze są okropne, nie wiem po co to cholerstwo w ogóle istnieje. Niech chłopak szybko zdrowieje ;-) Quote
gato Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Jeju, wracajcie szybko do zdrowia i oby bez komplikacji :kciuki: Quote
.Agata. Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Dzisiaj już 38 stopni i zjadł aż miskę karmy - kciuki działają :) jutro ostatnie zastrzyki i kolejna dawka stresu w pociągu, co ja się z nim mam :jumpie: Quote
Guest TyŚka Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 O matko... babeszja, sama miałam ze swoim... trzymamy kciuki za młodego ;) Ooooo, czyżby Myriadka po prawej? Eska czy nie Eska? :p Quote
Recommended Posts