Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mały update teraz, bo nie wiem czy będziemy mieli internet :)

wczoraj uświniany

a dzisiaj skaleczył łapę :loveu: (całe szczęście nie opuszkę) więc spełnia się w innej roli

Posted

O dziwo u nas nigdy nie chodzi o opuszkę, notorycznie kaleczy sobie nogi poniżej stawów skokowych, ma chyba wysoki próg bólu, bo najczęściej zauważam dopiero jak wymacam strupa i widzę jakąś łysinę, a dzisiaj no to już było 'ała', bo kulną przez chwilę i wrócił po ratunek ;)

Posted

Agnes z Fanta do finalu Top Speed Dog sie nie dostala:evil_lol: ale moze wpadniemy ;) a jak nie tu to i tak Ci nie popuszcze:diabloti: przeciez ktos musi Ci pokazac tutejsze tereny spacerowe:loveu:

Posted

No to wpadamy z rewizytą :loveu: I od razu się zachwycamy tym jakże uroczym stworzeniem :loveu:
https://lh5.googleusercontent.com/-nvf5J5_UuUE/U9jeAirSL-I/AAAAAAAAEIE/stGdhmUqqHA/s650/DSC_1138-018.JPG - oczywiście mam na myśli tego pana po lewej :diabloti::cool3:
Cudo cudeńko :loveu: I ta jakże urokliwa mordka przyprószona siwizną <3 Ile Roniula ma już latek? No i więcej zdjęć poproszę :loveu:
Muffin również śliczny ale zdecydowanie nie mój typ psa :D kompletnie się nie znam na pastuchach i mnie do nich nie ciągnie :roll:
Ale jeśli chodzi o BC to zdecydowanie B&W mi się najbardziej podobają :loveu: A Muffin wyjątkowo urodziwy :loveu:

Posted

Mnie niby bordery nie kręcą, ale Muffin mnie zafascynował :loveu: Jest uroczy. W jakim jest wieku?

teraz ma 8,5 msca i bardzo przykry okres dla właścicieli szczeniąt w tym wieku :-D

My już w domu, mieliśmy super gości i chociaż to umiliło mi przeprowadzkę :loveu:

DSC_1104-063.JPG

DSC_1095-058.JPG

• Upvote 1
Posted

Prawie lustrzane odbicie :D.

i każdy kto nas mijał głęboko wierzył, że to dwa borderki :D

Mnie użeranie się z kartonami dopiero czeka :evil_lol:

nie zazdroszczę, mnie trochę przygnębiło siedzenie samej, w dodatku kłopoty z współlokatorką i korzystając z okazji zapakowałam psa w pociąg (kolejne skaranie, jak najszybciej muszę zaopatrzyć się w materiałową klatkę, pieseł siedział i opierał głowę na kolanach, bo nie chciał się położyć w przedziale pełnym ludzi, wstawał i się kręcił :lookarou: ) i z radością wróciłam do domu na całe 2 tygodnie :loveu:

Czyżby dopadł was bunt lub okres lęku?  :laugh2_2:

lęku, szczególnie straszne są samochody wieczorem, śmietniki i starsze panie z tymi dziwnymi wózeczkami na zakupy i teraz to już nie jest podwijanie ogona i oddalanie się ale burczy i fuka na wszystko i wszystkich, ludzie dziwnie patrzą jak podchodzę i klepię kontener, ale u niego taktyka działa, bo zaraz sam podchodzi i potem już zlewa - do czasu, aż mijamy następny ;)

Posted

Cudowny O.O Uwielbiam odwiedzać jego wątek : psiak piękny, w dodatku bc, fotogeniczny, więc i zdjęcia pięknę :)

Taki trochę off top: Jakim sprzętem są wykonane zdjęcia Muffina ? (aparat + obiektyw)

Posted

Cudowny O.O Uwielbiam odwiedzać jego wątek : psiak piękny, w dodatku bc, fotogeniczny, więc i zdjęcia pięknę :)

Taki trochę off top: Jakim sprzętem są wykonane zdjęcia Muffina ? (aparat + obiektyw)

dziękujemy za miłe słowa :)

aleeee proszę mnie nie drażnić kolejnymi pytaniami o sprzęt :P

Co tam u Was? ;)

Muffin ma babeszjozę, towarzyszą mu przy tym częste wymioty i biegunka więc no niewesoło :P w piątek ostatnie zastrzyki,a akurat tego dnia wracamy do Warszawy.

W porę zawitaliśmy u weta no ale przy takim psie nietrudno zauważyć, że jest apatyczny i smutny - jego bieganie na spacerze nie wyrażało już tyle entuzjazmu co wcześniej, w dodatku był strasznie ciepły - w gabinecie miał 41 stopni przy dwukrotnym mierzeniu no i szybko pojawił się ciemny mocz, więc można powiedzieć, że jak nie urok to sraczka i jak do tej pory u weta jesteśmy przynajmniej raz w miesiącu :lookarou:

Posted

Dzisiaj już 38 stopni i zjadł aż miskę karmy - kciuki działają :) jutro ostatnie zastrzyki i kolejna dawka stresu w pociągu, co ja się z nim mam :jumpie:

Posted

O matko... babeszja, sama miałam ze swoim... trzymamy kciuki za młodego ;)

Ooooo, czyżby Myriadka po prawej? Eska czy nie Eska? :p