Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ostatnio wzdycham do klasyków b&w, ideałem jest Hyper - https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/p480x480/10245339_290574304442217_6932577647014533966_n.jpg https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/q71/s720x720/1012575_290574264442221_1023001454872253666_n.jpg

Mnie wszyscy straszą, że Ziva będzie wielka ale jakoś specjalnie z tego powodu nie płaczę. Nie planowałam startowania z nią w agility w Mkach by robiło mi to jakąś różnicę :P Ja o dziwo rzucona na głęboką wodę nieźle mówię po angielsku, nawet ostatnio nie miałam wyjścia kiedy hodowczyni Zivy zostawiła mnie sam na sam z opiekunką brata Zivy - niemką i musiałam podtrzymać konwersację ;) Dla psów warto katować język, może się przydać w przyszłości. To dobra motywacja!

Posted

oj, już wolałabym kelpika :evil_lol:

Angielski rozumiem bardzo dobrze, gorzej z mówieniem,bo nie było okazji,w naszym liceum nikt o to nie dbał - tak poważnie to chyba ostatnio rozmawiałam na ustnej maturze :diabloti: no i jeśli druga strona też niekoniecznie i coś tam stęka,ja mając w głowie tyle pytań muszę myśleć nad najprostszą formą to się stresuję i zamykam w sobie, słucham i przytakuję :D

Mnie wszyscy straszą, że Ziva będzie wielka ale jakoś specjalnie z tego powodu nie płaczę.

nie wiem czy masz takie odczucie po Larym, ale ja mając jeszcze boksera,który w młodości ważył te 30kg z haczykiem, to taki border 20kg jest dla mnie gabarytowo idealny, może zmienię zdanie jak porównam go sobie z innymi borderami,bo na owcach przy Esce myśleli,że to też aussie :placz::lol:

Posted

[quote name='Agata_Roki'] Wczoraj wylała się szambiarka w centrum miasta, pech chciał,że akurat tam byliśmy i pech,bo Muffin nie przegapił okazji,żeby wysmrodzić się kupą :siara:[/QUOTE]

Myśle, że teraz muffin może śmiało przybić piątkę z Brokiem, bo mój szczyl to też niesamowity śmierdziel... I co, fajnie się kąpało takiego śmierdziela? :evil_lol:

Posted

Zaglądam od jakiegoś czasu, pora się przywitać :D
Ładniutki ten Muffinek :D

Języki obce? Błe... uczyłam się długo dojcza, w LO przestałam (a jak maturkę zdałam piknie! :lol:), bo zaczęłam uczyć się angielskiego. Z niemieckiego słabo u mnie ze słownictwem, a predzej cos napiszę, czy powiem. Po angielsku chyba rozumiem więcej, ale jak mam coś powiedzieć... nie i koniec :P

Posted

[quote name='Dioranne']https://lh3.googleusercontent.com/-iyKrkGUm59E/U-DSd1_PzfI/AAAAAAAAEKY/efXLzybJLtk/s679/DSC_0057-064.JPG
No i się zakochałam. :lol::loveu:

w jego przypadku to tylko miłość platoniczna :evil_lol:

[quote name='madziulik_13']O kurcze, przez przypadek tu zawędrowałam i taka niespodzianka :)
Co prawda spóźnione, ale gratulacje, fajnie że doczekałaś się swojego bordera :) , powodzenia z Muffinem :)

dziękujemy, tym bardziej,że przed nami jeszcze mnóstwo pracy :)

[quote name='Molowe']https://lh3.googleusercontent.com/-HV3-PpKNWUY/U-DSed1JZhI/AAAAAAAAEKg/F7kLaGTddLM/s650/DSC_1327-008.JPG świetne zdjęcie no i sztuczka! :grins:

zaraz po wiewiórze to chyba jego ulubiona, dzięki :D

[quote name='Luppoinka']Wpadłam przypadkowo i chętnie zostanę i będę częściej zaglądać :)Zdjęcia piękne, ale przede wszystkim cuuuudny psiak. :loveu:

witamy się i dziękujemy za wizytę :D

[quote name='Naklejka']Zaglądam od jakiegoś czasu, pora się przywitać :D
Ładniutki ten Muffinek :D

Języki obce? Błe... uczyłam się długo dojcza, w LO przestałam (a jak maturkę zdałam piknie! :lol:), bo zaczęłam uczyć się angielskiego. Z niemieckiego słabo u mnie ze słownictwem, a predzej cos napiszę, czy powiem. Po angielsku chyba rozumiem więcej, ale jak mam coś powiedzieć... nie i koniec :P

Wydaje mi si,że angielski jest spoko do zrozumienia, na tyle lat nauki ja bez problemu oglądam sobie kardashianów czy skinsów bez napisów, moje plany dotyczące psa gryzły się z chęcią wyjechania jako au pair zagranicę, nasłuchałam się w filmikach Polek w Stanach,że dużo ludzi ma blokadę po liceum i zamiast coś powiedzieć to jest przerażona myślami w jakim czasie ma być to zdanie i w rezultacie coś tam wystęka :lol:
A niemieckiego trochę w gimnazjum liznęłam, przyda się w piekle :diabloti:

W sobotę owieczki :multi:

Posted

Dotarłam i ja!:loveu: Zostanę fanką Twojego psa, baaardzo mi sie podobą. Chyba dlatego, że nie jest taki szczurzy:loveu:
Filmik...no zadziwiające jest to, jak zaangażowane w pracę są te psy w wieku szczenięcym.

Boski jest!!:loveu::loveu:

Posted

Fajnie Was tutaj widzieć :loveu: oprócz podziwiania Fanty jestem zachwycona terenami, po których spacerujecie w Wawie, chyba się kiedyś uśmiechnę o namiary :D

Z owieczek nic nie wyszło, miałam jechać oglądać mieszkanie, ale niemal ,że przed wyjściem okazało się,że nieaktualne :mad:

dopiero skończyłam wyciągać z niego te zielone kuleczki, nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby ich potem nie zjadł :evil_lol: jutro je gdzieś posieje :eviltong:

Posted

Jakie namiary:mad: Jak już będziecie w Warszawie i się ogarnięcie, dajecie cynk i wpadacie do nas na spacery! Ja mam jeszcze lepsze tereny, gdzie sama nie byłam i zdjęć brak:cool3: Ale ja Ci wszystko pokażę:eviltong:
W jakiej dzielnicy będziecie mieszkać? I jakie studia/ kierunek/ uczelnia?

Posted

[quote name='Illusion']https://lh5.googleusercontent.com/-Y-RZyBg9jQ4/U-aOuGNCUZI/AAAAAAAAEQA/j7xMMFCCCRA/s650/DSC_0412-018.JPG

Krokodyl!

to jest mały kapuś, nie potrafi utrzymać języka za zębami :evil_lol:

[quote name='Agnes']Jakie namiary:mad: Jak już będziecie w Warszawie i się ogarnięcie, dajecie cynk i wpadacie do nas na spacery! Ja mam jeszcze lepsze tereny, gdzie sama nie byłam i zdjęć brak:cool3: Ale ja Ci wszystko pokażę:eviltong:
W jakiej dzielnicy będziecie mieszkać? I jakie studia/ kierunek/ uczelnia?

Mokotów/Ursynów, bo względnie chyba z tych dwóch będzie w miarę blisko i do centrum i na SGGW :)

Dzisiaj premierę ma nasz blog, idąc za modą (bordery,luszczanki, przeurocze filmy HD :diabloti: ), postanowiłam spróbować - mam nadzieję,że zapał mnie nie opuści http://ciasteczkowymuffin.blogspot.com/ ;)

Posted

No to masz pecha - będziemy sąsiadkami!:multi: Mieszkam na Wilanowie, ale bywam bardzo często na Ursynowie i tam mam moje ukochane tereny spacerowe :)

Posted

Nie umiem Was znaleźć :-(

No to masz pecha - będziemy sąsiadkami! Mieszkam na Wilanowie, ale bywam bardzo często na Ursynowie i tam mam moje ukochane tereny spacerowe

no nic tylko płakać :evil_lol: eej super, tylko ciekawe co na to wszystko powiedziałaby Fanta :lol:

Posted

[quote name='Molowe']A my swojego bloga nie mam tylko innych podglądamy więc nic dziwnego,że nie możesz nas znaleźć,fotki itd wszystko umieszczam w naszej galerii :grins:[/QUOTE]

aaa to wybacz :diabloti: myślałam,że blog dodaje bloga, nie znam się, miałam duży problem ze zrobieniem tego, dużo czasu mi zajęło ogarnięcie menu :evil_lol:

[quote name='Aleksandrossa']Blog odwiedzony, też dodajemy do ulubionych :D[/QUOTE]

dzięki, dzięki :multi::evil_lol: