Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

junoo, witamy i dziękujemy za wizytę :cool3:

korzystając z okazji,że galeria odświeżona,a ja po otrzymaniu wyników maturalnych mogę ze spokojem egzystować i cieszyć się wakacjami wstawię kilka zdjęć :)

przez tydzień zwiedzaliśmy Roztocze

Posted

a w Chełmie mamy fajną ekipę spacerową, na pierwszy ogień poszła Asha ;)
(nie radzę sobie z aparatem w pełnym słońcu, proszę wybaczyć :evil_lol:)

Posted

Wodę uwielbia, po minie widzę,że chyba było mu zimno,pogoda nie sprzyjała do pływania a on zawsze skorzysta z okazji,żeby wejść i zmoczyć dupinę :D Chyba z tego zalewu nabawił się jakiegoś paskudztwa, bo od kilku dni leczymy się z mega biegunki :shake:

Posted

Matura w porządku, bez rewelacji ale tragedii też nie ma, grunt,że zdane i od października zaczynamy nowe życie :D
Kleszczy odkąd założyłam kiltixa (początek maja) nie było na psie żadnych i oby tak dalej :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Gratuluję zdania matury :)
Zdjęcia rewelacyjnie się ogląda :razz: Powiedz jakim aparatem i obiektywami focisz?
A Muffin i jego Muffinkowe imię prześwietne :loveu:

Posted

Witamy i dziękujemy za wizytę :multi:
W ubiegły piątek wybraliśmy się towarzysko z aussikową koleżanką na owieczki, kup było pod dostatkiem więc najadł się tyle,aż puścił pawia w samochodzie :diabloti:
Mieliśmy nawet jedno wejście ale nie było zainteresowania z jego strony, na pewno będziemy próbować za jakiś czas :)

Od września będziemy mieszkać w Warszawie więc mam nadzieję,że zdążę do tego czasu ogarnąć kundla do życia w centrum miasta :)

Posted

Agata, niedaleko mnie matury zostały unieważnione :diabloti: Najwięcej w całej Polsce bodajże :diabloti: Tak btw, bo czytałam, że pisałam w tym roku :D
Ja jak wezmę szczyla, to od razu po skończeniu kwarantanny i nauczeniu podstaw jadę do Krakowa, bo socjal najważniejszy :D Boje się, żebym nie miała z nim problemów jak będę tam mieszkać, bo to jeszcze wyżeł i weź tu go upilnuj na rynku w Krakowie :evil_lol:
Muffin jest taki słodziutki :loveu: To ostatnie zdjęcie - no chyba bym go wytuliła na śmierć! I ma świetną obróżkę! Day on Bahama czy coś takiego? :)

Posted

W Urszulinie, byliśmy akurat w przeddzień zawodów pasterskich więc było dużo pasterskich osobistości i przewinęło mi się przed oczami sporo fajnych pasterskich piesków, nie tylko bordery ale i Eska zrobiły na mnie takie wrażenie,że już ja się o to postaram,żeby Muffin zaczął zaganiać :D
Ano udało się dostać do Wawy i wszyscy mi mówią,żeby nie zmarnować okazji, spróbujemy,zawsze możemy wrócić :D

kesencja, u mnie wiem,że sporo osób nie zdało w mieście, o przekrętach nic nie słyszałam, tzn coś tam mnie słuchy dochodziły ale może lepiej udawać,że nie wiem :diabloti:
tak, to Day on Bahama, w sumie na początku jakoś mnie nie porwała ale już się przyzwyczaiłam, bo jak ktoś zobaczy to chwali więc na lato akurat :)

Posted

Czemu przegapiłam coś takiego? :( Aj, niedobrze, następnym razem jak coś będzie w naszych rejonach (tzn. bardziej Twoich niż moich ;p) to daj mi znać, wykombinuję by być :)
Koniecznie obudź w nim pastuszka, uwielbiam psy w ich pierwotnej pracy :loveu:
Pewnie, że nie zmarnuj! W Warszawie są cudowni ludzie i potem ogromne możliwości!

Posted

Agata_Roki napisał(a):

Od września będziemy mieszkać w Warszawie więc mam nadzieję,że zdążę do tego czasu ogarnąć kundla do życia w centrum miasta :)

Ej no, super!
To już sobie zaklep że za jakiś czas idziemy na spacer :P
ja do Wawy mam 1,5h pociągiem, co raz z pudlowym wpadam na spacerki :D

Posted

Na pw może, nie wiem czy jak zacznę to zaraz nie skończę lub nie będę próbowała się przenieść :)

Aleksandrossa, tak tak na to liczę :D

Posklejałam w końcu wszystkie filmiki jakie mi się nazbierały od marca do dzisiaj ;-)
[video=youtube;ts4OTm0p0DQ]https://www.youtube.com/watch?v=ts4OTm0p0DQ[/video]