Victoria Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Kiedy masz urodziny? Kupie Ci spodnie :evil_lol: Quote
.Agata. Posted February 8, 2015 Author Posted February 8, 2015 Kiedy masz urodziny? Kupie Ci spodnie :evil_lol: jeszcze długo do urodzin mamo :( nie jest to to co miało być ale dziękujemy :D wczoraj zapoznałam Muffina z aportem, na 3 podejściu wygląda to tak :P https://www.youtube.com/watch?v=RUSBG_lb7I8 Quote
Kazuro Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 fajny z niego pieseł <3 tak z ciekawości, to ile on ma w kłębie? Quote
Kesja Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Dzień dobry, już dawno was podglądamy i podziwiamy :D Ale jakoś tak wyszło że dopiero teraz się witamy :P Muffin jest cudnym psem, naprawdę uwielbiam tu do was zaglądać :) A filmik świetny, widać że zgrany z was duet! :) Ps. .Agata., w jakim programie łączyłaś filmiki z muzyką? Quote
.Agata. Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Dziękujemy :) Ostatnio i tak ciężko do niego dotrzeć, bo mu się jajka z mózgiem zamieniły :P Te dłuższe filmiki to w movie makerze (z win7), krótsze na YT, totalnie tego nie ogarniam i mija się to z moimi wyobrażeniami końcowego efektu no ale nie będzie to powodem,żeby nie dodać żadnego :D Quote
Clavia Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Muffin jest taki...pocieszny :D Naprawdę wygląda na świetnego bordera :) Jak u niego z zaganianiem wszystkiego? Quote
.Agata. Posted February 9, 2015 Author Posted February 9, 2015 Nie zaganiał nigdy niczego - żadnych dzieci,piłek,ptaków,drzew,samochodów no i owiec. Rzadko robi tą słynną borderową przyczajkę (tylko wtedy kiedy spala zostawanie i skrada się za mną gdy odwracam się do niego plecami) Na pewno będę bardzo żałować jeśli przy drugim podejściu do owiec dalej nie zaskoczy, ojciec trialowy, a dziecie taki baran ;) iii skłamałabym gdybym napisała, że miał, bo czasami przy dużym podnieceniu zdarzają się zrywy do ciężarówek ale podciągam to pod nieumiejętność panowania nad emocjami, a nie zaganianie, bo wracając tą samą drogą z lasu nie w głowie mu takie wybryki :P edit: a to brat Muffina i mój niedoszły syn, całkiem podobny :P ale ma disa za różowy nochal http://files.chovka-borderek.webnode.cz/200000378-352f33629b/Alf.jpg Quote
Kesja Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Dzięki ;) Jak mu dobrze na wygodnej kanapie :D Piękny! Quote
Guest TyŚka Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Brat tez ładny, jednak co Muffin to Muffin :D Quote
Aleksandrossa Posted February 17, 2015 Posted February 17, 2015 Jak ja lubie takie zwariowane piesełki <3 Dawno nas tu nie było :D Muffinem będę się chyba zawsze zachwycała :D Quote
.Agata. Posted February 18, 2015 Author Posted February 18, 2015 Nazbierało mi się sporo zdjęć, bo z racji pięknej pogody ostatnie dni to kupa hasania :P A mi wybieganie jednego borderka nie wystarcza więc wyprowadzam też schroniskowce i jutro zamierzam nawet zabrać aparat :) Takie słońce przy bezchmurnym niebie i moje zdjęcia strasznie się nie lubią ;) Quote
Guest TyŚka Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 :D Jaki on pocieszny się wydaje. Superowo się bawicie :p Quote
junoo Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Wpadamy po długiej przerwie :) Piękny Muffin wiecznie w ruchu :D Pozdrawiamy :D Quote
.Agata. Posted February 22, 2015 Author Posted February 22, 2015 forum chomikowe nie działa stąd wizyta na dogo? :D dzisiejszy spacer pełen wrażeń na pierwszy rok spędzony razem. Nie tylko Jezus chodził po wodzie, Muffin nawet biegał :P Quote
junoo Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 właśnie, co się z nim stało? rzadko wpadam na to chomicze... a dzisiaj dzień z dogomanią, bo jutro zaczynam kolejny semestr, więc się cieszę ostatnim dniem ferii :c Quote
Kazuro Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 uuu zepsuł się e chomik? :c Muffin dżizas śliczny <3 też muszę moją futra pozbawić Quote
.Agata. Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 gładko poszło, gorzej ze mną - nie potrafię go utrzymać, moje nogi odmawiają posłuszeństwa :P https://www.youtube.com/watch?v=9N_6aHV-RK4 Quote
Kesja Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Eee no! bardzo fajnie wam idzie! ;) Utrzymanie tych kilkunastu kg na pewno nie jest łatwe, więc podziwiam :P ;) Quote
Aleksandrossa Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Eee no! bardzo fajnie wam idzie! ;) Utrzymanie tych kilkunastu kg na pewno nie jest łatwe, więc podziwiam :P ;) hyhyhy coraz więcej plusów posiadania pudla zauważam :P Quote
Recommended Posts