Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo dziękujemy za pomoc dla Łapki, ona jest taka cudowna. Kocha ludzi, energia ją rozsadza jak widzi człowieka, trzęcie się cała, wije, rusza ta młą doopką z radości... no przeurocza jest!!! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Mam nadzieje ,że Pani Magda znajdzie jeszcze wolne miejsce i pokaże łapke w programie bo wczoraj mówiła ,ze ma już dużo zdjęc i nie wie jak to bedzie ale miejmy nadzieje .W najgorszym wypadku pani ,której los łapki nie jest obojetny zaproponowała domek tymczasowy tylko musi sie Lakti dogadac z psiakami ,które tam mieszkają.

Posted

Łapka ma dom, a ja rycze jak głupia. Nigdy jeszcze się do mnie żaden mój podopieczny nie przywiązał tak jak ona... ryczałam u tych państwa jak nienormalna, że już do mnie dzwonili, żeby mi powiedzieć, ze wszytsko ok, zebym sie nie denerwowała :lol:

W domu jest 7 psiaków, Łapka jest ósmym... strasznie sie bałam jak te relacje z psami się ułożą, no i będzie to wymagało pracy i poświęcenia nowych właściceli, ale oni są skłonni do wielu wyrzeczeń dla psiaków :loveu: Psy są tak zadbane, że wiele psiaków będących solo w domach tak nie wyglada, tak nie jada i tyle miłości od swoich państwa nie dostaje... ech...

Posted

Byłam umówiona z Pania Alicją na wczoraj ale stwierdziłam ,że Lakti teraz Lusia potrzebuje spokoju i nie zawitałam na zdjecia ale jestem zaproszona na nastepna niedziele więc myslę Jagusiu że się ze mną wybierzesz i porobimy maleństwą zdjecia.:lol: :lol:

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Byłam umówiona z Pania Alicją na wczoraj ale stwierdziłam ,że Lakti teraz Lusia potrzebuje spokoju i nie zawitałam na zdjecia ale jestem zaproszona na nastepna niedziele więc myslę Jagusiu że się ze mną wybierzesz i porobimy maleństwą zdjecia.:lol: :lol:

tak Pani Beato jak tylko odnajdzie się jej książeczka, która w ferworze adopcji dzikiego psa została gdzies zawieruszona to obowiązkowo!!

Posted

Jagienka napisał(a):
tak Pani Beato jak tylko odnajdzie się jej książeczka, która w ferworze adopcji dzikiego psa została gdzies zawieruszona to obowiązkowo!!

Jagusiu szukaj tej książeczki,bo pani Alicja bardzo o nią prosiła.Pani Alicja była wczoraj na badaniu z Lusi u wet. Musze poprosić w schronisku o kopię jej karty zdrowia żeby było wiadomo co i jak.Lusia bardzo boi sie duzych psów i jak tylko do wet.wchodził taki to pani Alicja prosiła o trzymanie się od nich z daleka bo mała to bardzo przeżywała.

Posted

Książeczka się znalazła.. jeszcze tylko trzeba ją dostarczyć...
A teraz zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu:
Lusia z Nikim

Lusia z Karolem :loveu: i Trojką

MOje słoneczko...

z Werą

I Lusia na fotelu :loveu:

Posted

[quote name='Aga-ta']co za usmiech:loveu: wspaniale oglada sie takie zdjecia:)

U smiech ma sliczny ale zabki też ,troszke pogryzła panią Alicje .Pani Alicja jest bardzo wyrozumiała i wie ,że to ciagle stres ,że czuje się jeszcze nie pewnie i wie ,że ta niepewnośc nie minie tak szybko.

Posted

wtatara napisał(a):
super domek

super to mało powiedziana .Lusi jest 8 psiakem i państwo dbaja o nie jak o swoje dzieci.Przbywaja z nimi cały czas w domku ,tylko godzinkę pozostaja same jak zmienjają się w pracy.Ale Lusi jeżdzi z pania do prac skad odbiera ja pan i jedzie z nim i jeszcze jednym psiakiem ,który pracuje razem z panem bo nie lubi sie z jednym z domowników-psiakiem jamnikiem chociaż są z tego samego boksu wziete.

Posted

Zdjęcia zdjęcia :loveu: dostałam 93 zdjęcia z nakazem wybrania kilku :eviltong:

kontrola jakości ;)

ogród... tzn maleńki fragment ogrodu...

Portrety :iloveyou: