Foksia i Dżekuś Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Na rzaie wysłałam zdjęcia Lakti do kundla z prośba do pani Magdy ,żeby pokazała jej zdjęcie i prośbe o domek. Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Bardzo dobra duszyczka przejeła się losem łapki -Lakti i wpłaciła dla niej 100 zł (są do odebrania u tez wspaniałej duszyczki),a i sa wspaniałe serduszka;) ,którm los łapki nie jest obojetny i szukaja dla niej domku. Quote
Jagienka Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Bardzo dziękujemy za pomoc dla Łapki, ona jest taka cudowna. Kocha ludzi, energia ją rozsadza jak widzi człowieka, trzęcie się cała, wije, rusza ta młą doopką z radości... no przeurocza jest!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Mam nadzieje ,że Pani Magda znajdzie jeszcze wolne miejsce i pokaże łapke w programie bo wczoraj mówiła ,ze ma już dużo zdjęc i nie wie jak to bedzie ale miejmy nadzieje .W najgorszym wypadku pani ,której los łapki nie jest obojetny zaproponowała domek tymczasowy tylko musi sie Lakti dogadac z psiakami ,które tam mieszkają. Quote
Jagienka Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Łapka ma dom, a ja rycze jak głupia. Nigdy jeszcze się do mnie żaden mój podopieczny nie przywiązał tak jak ona... ryczałam u tych państwa jak nienormalna, że już do mnie dzwonili, żeby mi powiedzieć, ze wszytsko ok, zebym sie nie denerwowała :lol: W domu jest 7 psiaków, Łapka jest ósmym... strasznie sie bałam jak te relacje z psami się ułożą, no i będzie to wymagało pracy i poświęcenia nowych właściceli, ale oni są skłonni do wielu wyrzeczeń dla psiaków :loveu: Psy są tak zadbane, że wiele psiaków będących solo w domach tak nie wyglada, tak nie jada i tyle miłości od swoich państwa nie dostaje... ech... Quote
black sheep Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Ja nie mogę!!!!!!!!!! Ale szczęście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
weszka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Ale wspaniała niespodzianka! Zaglądam żeby poczytać co u Łapki a tu dziewczynka już w domu! Wspaniale! Gratulacje cioteczki! Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Byłam umówiona z Pania Alicją na wczoraj ale stwierdziłam ,że Lakti teraz Lusia potrzebuje spokoju i nie zawitałam na zdjecia ale jestem zaproszona na nastepna niedziele więc myslę Jagusiu że się ze mną wybierzesz i porobimy maleństwą zdjecia.:lol: :lol: Quote
Jagienka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Foksia i Dżekuś napisał(a):Byłam umówiona z Pania Alicją na wczoraj ale stwierdziłam ,że Lakti teraz Lusia potrzebuje spokoju i nie zawitałam na zdjecia ale jestem zaproszona na nastepna niedziele więc myslę Jagusiu że się ze mną wybierzesz i porobimy maleństwą zdjecia.:lol: :lol: tak Pani Beato jak tylko odnajdzie się jej książeczka, która w ferworze adopcji dzikiego psa została gdzies zawieruszona to obowiązkowo!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Jagienka napisał(a):tak Pani Beato jak tylko odnajdzie się jej książeczka, która w ferworze adopcji dzikiego psa została gdzies zawieruszona to obowiązkowo!! Jagusiu szukaj tej książeczki,bo pani Alicja bardzo o nią prosiła.Pani Alicja była wczoraj na badaniu z Lusi u wet. Musze poprosić w schronisku o kopię jej karty zdrowia żeby było wiadomo co i jak.Lusia bardzo boi sie duzych psów i jak tylko do wet.wchodził taki to pani Alicja prosiła o trzymanie się od nich z daleka bo mała to bardzo przeżywała. Quote
Jagienka Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 Książeczka się znalazła.. jeszcze tylko trzeba ją dostarczyć... A teraz zdjęcia :loveu: :loveu: :loveu: Lusia z Nikim Lusia z Karolem :loveu: i Trojką MOje słoneczko... z Werą I Lusia na fotelu :loveu: Quote
black sheep Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Przecież ja nie poznaje tego psa! Gdyby nie ta łapka, nie uwierzyłabym, że to ona;) Quote
Aga-ta Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 co za usmiech:loveu: wspaniale oglada sie takie zdjecia:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 [quote name='Aga-ta']co za usmiech:loveu: wspaniale oglada sie takie zdjecia:) U smiech ma sliczny ale zabki też ,troszke pogryzła panią Alicje .Pani Alicja jest bardzo wyrozumiała i wie ,że to ciagle stres ,że czuje się jeszcze nie pewnie i wie ,że ta niepewnośc nie minie tak szybko. Quote
black sheep Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Ja też myslałam, że Denisek gryzie mnie tak tylko, że mu przejdzie... no cóż... nie przeszło;) Ale to z miłości;) Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 wtatara napisał(a):super domek super to mało powiedziana .Lusi jest 8 psiakem i państwo dbaja o nie jak o swoje dzieci.Przbywaja z nimi cały czas w domku ,tylko godzinkę pozostaja same jak zmienjają się w pracy.Ale Lusi jeżdzi z pania do prac skad odbiera ja pan i jedzie z nim i jeszcze jednym psiakiem ,który pracuje razem z panem bo nie lubi sie z jednym z domowników-psiakiem jamnikiem chociaż są z tego samego boksu wziete. Quote
Foksia i Dżekuś Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 wtatara napisał(a):czy pieski mają ogród Tak maja ,bo bez ogrodka nie była by pani Alicja wstanie poradzić sobie z taka gromada ,kazdego wyprowadzic na spacerek i każdego upilnować. Quote
Jagienka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Zdjęcia zdjęcia :loveu: dostałam 93 zdjęcia z nakazem wybrania kilku :eviltong: kontrola jakości ;) ogród... tzn maleńki fragment ogrodu... Portrety :iloveyou: Quote
Jagienka Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 ciąg dalszy rozmazane, ale cudne... I bomba programu!!!!! Quote
karusiap Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 ktos podmienil psa??:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts