HopajSiupaj Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Od bardzo dawna moja Pusia miała coś takiego na podniebieniu jednak zbytnio nie interesowałam się tym. To coś zaczęło z czasem zmieniać swoje położenie. Ktoś wie co to jest?? i jeszcze pytanko czy po wyciągnięciu kleszcza stosuje się jakieś leki szczepienia cokolwiek? i ktoś może na oko ocenić po kłach ile mój pies ma lat? Mam go 4 lata ale znalazłam go na drodze. Quote
gryf80 Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 ja tam widze zwykłe podniebienie,zabezpieczac przed kleszcvzami trzeba,jeśli jest zdiagnozowana ch.odkleszczowa to sie leczy, "na oko"moje ma ok.5 lat/\. Quote
HopajSiupaj Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 ona tam w głębi ma jakby ropień to żółte takie. Quote
kasikz Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Nic nie wniosę do tematu, ale muszę to powiedzieć - ma piękne, białe ząbki :) Quote
HopajSiupaj Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 naprawdę? jakoś nie stosuje żadnych past do zębów dla psa, czasami tylko to Dentastix to coś dla psów. ;) Quote
Recommended Posts