natalia_aa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Dea co z Katjkiem, zabrał go już właściciel, czy zrezygnował? Quote
Dea Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Jak na razie po właścicielu ani widu ani słychu:shake: Nie wiem, czy to nie lepiej dla Kajtka... Zasługuje na lepszy dom. A w schronie: dwa rottki, bernardynka, owczarek podhalański, labrador, onka z siedmioma szczeniakami (na pewno nie onkowatymi):-( Wszystkich zdjęć psów jeszcze nie mam, ale część już jest na stronie schronu. Quote
Dea Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='_bubu_']zaginął mały czarny piesek jakby ktoś widział - dajcie znać Zaginął mały czarny Czarli - okolice Bielsko-Biała - Żywiec U nas go nie ma, będę sprawdzała. Quote
Basia i Barni Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 hej słyszałam ,że macie labka w schronie możecie coś na jego temat napisac i kto się nim zajmuje Quote
Pandisia Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Basia i Barni napisał(a):co z labusiem ktoś tu zagląda Dea jak wejdzie na dogo na pewno Ci odpowie ;) Quote
Herspri Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 co z labem to wie tylko Dea, napewno napisze jak będzie na dogo. Labem raczej nikt się nie zajmuje w sensie że nikt ogłoszeń nie robi ani nic bo chyba nawet jeszcze zdjęć niema Quote
Basia i Barni Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 to czekam na nią ,bo labiszon jest przepiekny :multi: Quote
Dea Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Basiu labek jest nadal, odpiszę Ci na pw, i wyślę więcej zjęć tylko później, teraz mam dosłownie 10 minut, więc szybko wrzucam parę nowych fotek nowych psów. Benita, suka, ok. 3 lata Amida, suka, ok. 2 lata Clarus, pies, ok. 3 lata Quote
Dea Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Suda, suka, ok. 1,5 roku Aman, pies, ok. 4 lata Tekila, pies, ok. 2 lata Poza tym kilka nowych szczeniaków jest, i jeszcze kilka innych psów i suk. Dobra wiadomość też jest - dzisiaj jak byłam w schronie do adopcji poszły 4 psy - 3 starsze i 1 szczeniak:p Z tamtych poprzednich szczeniaków zostały 3. A Biabro pojedzie do adopcji do radości pod warszawą, domek już sprawdzony. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Biabro!!!!!! idealnie mam tam rodzine w Radości pod Wawą, więc...... super wiadomość !!! Quote
Dea Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Za to Majki (Manti) i Max zwiali ze schronu, nie wiem jakim cudem:shake: Wywalili dziurę w drzwiach a konkretnie metalową łatę, przeszły przez nieiwlki otwór nabity gwoździami i tyle ich widziano! Jakby ktoś widział biegającego onka lub mixa malamuta to mogą być one... Jednego onka koleżanka złapała na skrzyżowaniu w Ustroniu, ale to nie on, tego ktoś wyrzucił z auta, mamy go na tymczasie, ale o tym już na wątku spoza schrosnika. Quote
*Gajowa* Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Czy Amida jest ciągle w schronie ? Piękna sunia :lol: czy wiadomo o niej coś wiecej ? czy zgadza się z sukami ? Quote
Herspri Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Dea we wtorek do schronu pojechał taki większy jamnik hienkowaty, jak będziesz w schronie to napisz mi co tam u chłopaka i zdjęcia koniecznie zrób. Quote
Herspri Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/pekinek-jeszcze-ma-oczko-136297/ pekinek Quote
Dea Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 *Gajowa* napisał(a):Czy Amida jest ciągle w schronie ? Piękna sunia :lol: czy wiadomo o niej coś wiecej ? czy zgadza się z sukami ? Amida poszła do adopcji:p Quote
Dea Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Herspri napisał(a):Dea we wtorek do schronu pojechał taki większy jamnik hienkowaty, jak będziesz w schronie to napisz mi co tam u chłopaka i zdjęcia koniecznie zrób. Ok jutro będę to popatrzę. Quote
Dea Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 beka napisał(a):Clarus też piekny...:( A jest tu jakaś ciotka od collie?:roll: Quote
Spinca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A jest :) Beka wrzuciła Clarusa na wątek ogólny collie..... no, to zadziałamy Quote
Spinca Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Amida jest na wątku dla Onków? Martikia wrzuca tam takie cuda... Ona mnie pogoni, ze jej podsyłam ciągle jakieś Onki :) Ale co tam.... Ależ to piękne zwierzę..... ehhhh głupi ludzie :( Teraz doczytałam, że poszła... nie dziwię się. A ludzie i tak głupi, bo wszystkie powinni wziąć Quote
Dea Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Spinca napisał(a):Amida jest na wątku dla Onków? Martikia wrzuca tam takie cuda... Ona mnie pogoni, ze jej podsyłam ciągle jakieś Onki :) Ale co tam.... Ależ to piękne zwierzę..... ehhhh głupi ludzie :( Teraz doczytałam, że poszła... nie dziwię się. A ludzie i tak głupi, bo wszystkie powinni wziąć Spinca onki i onkowatopodobne z Cieszyna staram się wrzucać i aktualizować na tym wątku, na pierwszą i drugą stronę, zaglądnij czasami:p Na inny wątek nie wrzucam, nawet nie wiedziałam, że jest. Podrzucam jeszcze graynew na stronę owczarków w potrzebie. Quote
Dea Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Owczarka podhalańskiego odebrali właściciele, choć z dużymi oporami:angryy: Kajtka, asta także odebrał właściciel, po... 1,5 roku!!!!! Do tego prawie dwa miesiące mu kojec robił zanim go zabrał, zgroza!:mad: Strona schronu zaktualizowana. Quote
Spinca Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Dea napisał(a):Spinca onki i onkowatopodobne z Cieszyna staram się wrzucać i aktualizować na tym wątku, na pierwszą i drugą stronę, zaglądnij czasami:p Na inny wątek nie wrzucam, nawet nie wiedziałam, że jest. Podrzucam jeszcze graynew na stronę owczarków w potrzebie. Zaglądam codziennie tutaj i na stronę Azylu :-( Ale muszę się przyznać, że Clarusa nie wyszpiegowałam :oops: Wiem, że ogólne wątki ras w potrzebie cieszą się największą popularnością wśród chętnych do adopcji. Stąd moja propozycja. Quote
Dea Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 [quote name='Dea']Rudy - ten łagodny dobry pies może nigdy nie miał domu, ma 11 lat, z czego 10 spędził w schronisku:-( Inne psy przychodziły i odchodziły, a Rudego nigdy nikt nie pokochał. Teraz już nawet w schronisku nie czuje sie bezpiecznie, inne nowe psy nie akceptują go. Został przeniesiony. Siedzi w pomieszczeniu bez wybiegu, nie widzi słońca, nie zna spacerów, taka smutna psia starość... Wątek Rudego na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9961591#post9961591 DZISIAJ NAD RANEM ODSZEDŁ ZA TM NASZ WETERAN, MIESZKAŁ W SCHRONISKU 11 LAT, NIE DOCZEKAŁ AŻ KTOŚ GO POKOCHA I PRZYGARNIE:-( RUDY Quote
Recommended Posts