Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak na razie po właścicielu ani widu ani słychu:shake: Nie wiem, czy to nie lepiej dla Kajtka... Zasługuje na lepszy dom.
A w schronie: dwa rottki, bernardynka, owczarek podhalański, labrador, onka z siedmioma szczeniakami (na pewno nie onkowatymi):-( Wszystkich zdjęć psów jeszcze nie mam, ale część już jest na stronie schronu.

Posted

co z labem to wie tylko Dea, napewno napisze jak będzie na dogo. Labem raczej nikt się nie zajmuje w sensie że nikt ogłoszeń nie robi ani nic bo chyba nawet jeszcze zdjęć niema

Posted

Basiu labek jest nadal, odpiszę Ci na pw, i wyślę więcej zjęć tylko później, teraz mam dosłownie 10 minut, więc szybko wrzucam parę nowych fotek nowych psów.
Benita, suka, ok. 3 lata

Amida, suka, ok. 2 lata

Clarus, pies, ok. 3 lata

Posted

Suda, suka, ok. 1,5 roku

Aman, pies, ok. 4 lata

Tekila, pies, ok. 2 lata

Poza tym kilka nowych szczeniaków jest, i jeszcze kilka innych psów i suk. Dobra wiadomość też jest - dzisiaj jak byłam w schronie do adopcji poszły 4 psy - 3 starsze i 1 szczeniak:p Z tamtych poprzednich szczeniaków zostały 3. A Biabro pojedzie do adopcji do radości pod warszawą, domek już sprawdzony.

Posted

Za to Majki (Manti) i Max zwiali ze schronu, nie wiem jakim cudem:shake: Wywalili dziurę w drzwiach a konkretnie metalową łatę, przeszły przez nieiwlki otwór nabity gwoździami i tyle ich widziano! Jakby ktoś widział biegającego onka lub mixa malamuta to mogą być one... Jednego onka koleżanka złapała na skrzyżowaniu w Ustroniu, ale to nie on, tego ktoś wyrzucił z auta, mamy go na tymczasie, ale o tym już na wątku spoza schrosnika.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Czy Amida jest ciągle w schronie ? Piękna sunia :lol: czy wiadomo o niej coś wiecej ? czy zgadza się z sukami ?

Amida poszła do adopcji:p

Posted

Herspri napisał(a):
Dea we wtorek do schronu pojechał taki większy jamnik hienkowaty, jak będziesz w schronie to napisz mi co tam u chłopaka i zdjęcia koniecznie zrób.

Ok jutro będę to popatrzę.

Posted

Amida jest na wątku dla Onków? Martikia wrzuca tam takie cuda... Ona mnie pogoni, ze jej podsyłam ciągle jakieś Onki :) Ale co tam....

Ależ to piękne zwierzę..... ehhhh głupi ludzie :(

Teraz doczytałam, że poszła... nie dziwię się. A ludzie i tak głupi, bo wszystkie powinni wziąć

Posted

Spinca napisał(a):
Amida jest na wątku dla Onków? Martikia wrzuca tam takie cuda... Ona mnie pogoni, ze jej podsyłam ciągle jakieś Onki :) Ale co tam....

Ależ to piękne zwierzę..... ehhhh głupi ludzie :(

Teraz doczytałam, że poszła... nie dziwię się. A ludzie i tak głupi, bo wszystkie powinni wziąć

Spinca onki i onkowatopodobne z Cieszyna staram się wrzucać i aktualizować na tym wątku, na pierwszą i drugą stronę, zaglądnij czasami:p Na inny wątek nie wrzucam, nawet nie wiedziałam, że jest. Podrzucam jeszcze graynew na stronę owczarków w potrzebie.

Posted

Owczarka podhalańskiego odebrali właściciele, choć z dużymi oporami:angryy: Kajtka, asta także odebrał właściciel, po... 1,5 roku!!!!! Do tego prawie dwa miesiące mu kojec robił zanim go zabrał, zgroza!:mad: Strona schronu zaktualizowana.

Posted

Dea napisał(a):
Spinca onki i onkowatopodobne z Cieszyna staram się wrzucać i aktualizować na tym wątku, na pierwszą i drugą stronę, zaglądnij czasami:p Na inny wątek nie wrzucam, nawet nie wiedziałam, że jest. Podrzucam jeszcze graynew na stronę owczarków w potrzebie.

Zaglądam codziennie tutaj i na stronę Azylu :-(
Ale muszę się przyznać, że Clarusa nie wyszpiegowałam :oops:

Wiem, że ogólne wątki ras w potrzebie cieszą się największą popularnością wśród chętnych do adopcji. Stąd moja propozycja.

Posted

[quote name='Dea']Rudy - ten łagodny dobry pies może nigdy nie miał domu, ma 11 lat, z czego 10 spędził w schronisku:-( Inne psy przychodziły i odchodziły, a Rudego nigdy nikt nie pokochał. Teraz już nawet w schronisku nie czuje sie bezpiecznie, inne nowe psy nie akceptują go. Został przeniesiony. Siedzi w pomieszczeniu bez wybiegu, nie widzi słońca, nie zna spacerów, taka smutna psia starość...
Wątek Rudego na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9961591#post9961591

DZISIAJ NAD RANEM ODSZEDŁ ZA TM NASZ WETERAN, MIESZKAŁ W SCHRONISKU 11 LAT, NIE DOCZEKAŁ AŻ KTOŚ GO POKOCHA I PRZYGARNIE:-(
RUDY